+1 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
Doktora götüreceğim burada da başına gelen varmı die sormak istedim kızlar. 3 yaşında daha 1 yaşındayken bile bir tane saçı beyazdı şimdi 5 6 tane saçı önce sarariyor sonra beyazliyor genelde on sacinda var . Hırsı değildir sanırım benim 26 dan sonra beyazladi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,536 puan) tarafından
Duymadım hiç ama benim de çocukken 8-10 tel beyazım varmış. Şu an 34 yaşındayım 10-15 teldir
(54 puan) tarafından
Bende 30 yaşındayım bende bi koadar var fazla da olabilir . 1 yaşındaki çıkanı ben koparmistim ondan da olabilirmi koparirsan çoğalır derler bizlerde
(7,626 puan) tarafından
Alakası yok benim kızımnda beyaz saçı vardı doğumdan kalma gördükçe gıcık oldum koparttım daha da çıkmadı ama ben 30 yaşındayım kafamda 100 tel saç beyaz vardır belki daha fazla bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,835 puan) tarafından
4 yaş oğlumda var dr önemli bir şey değil demişti irsi sende olmayabilir ama belki babada yada büyüklerde vardır.  Gen aktarımı olabilir nerden baksan oğlumda 10 15 tel vardır bende çok endişe ettin ama benimde öyleydi küçükken çok vardı 
(54 puan) tarafından
Kan eksikliği vs var mı diye endişe etmeye başladım demir eksikliğimiz var sene de 2 sefer kanına baktiriyorum normalde. Teşekkür ederim içim biraz rahatladı. Kan ilacı kullanıyoruz . Stres veya sıkıntıdan olabilir mi gurbetteyiz burada kimsemiz yok akşama kadar kızımla evdeyiz genelde
(1,835 puan) tarafından
Endişe etmeyin tabi dr daha iyi bilir yinede sorun ama dediğim gibi zannetmiyorum. Çok sıkılıyorsa evde kreşe anaokuluna gönderebilirsiniz bende gurbette ve yalnızım 2 senedir kreşe gidiyor oğlum o kadar iyi geldi ki ona dil gelişimi gerideydi biraz düzeldi çok şükür.  Okul arkadaşları çok iyi geliyor.  Tatil günlerinde ağlıyor okula gitmek istiyorum diye evde sıkılıyor haliyle tempoya alıştı
(54 puan) tarafından
Seneye göndereceğim inşallah Allah'ın izniyle cevremdekilee 4 yaş alıyor. Yeni hamileyim ikisi birden zor olabilir. O yüzden kız kreşe biz bebekle gene evdeyiz :))
0 oy
(50,868 puan) tarafından
hormonlardandir canim ilerlemez inşallah 
(54 puan) tarafından
İnşallah canım ben sulaleyi bir sorgulayim en iyisi kimde varmis
0 oy
(1,551 puan) tarafından
Beş yaş oğlumda bir tane beyaz var ama babasına çekmiş o onda da beyaz var 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 247 göst.
3 Aralık 2021 Aile kategorisinde busraa46 (46 puan) tarafından soruldu