0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,378 puan) tarafından
Anneler Ablam Haziran'da kürtaj oldu bebeği 2 aylık iken düşük  yaptı o zamandan beri  hamile kalamiyor doktor bir sorun yok demiş ona bide ilk bebegiydi  her ay hamilemiyim diye bekliyor adet olunca hayal kırıklığı yaşıyor sizce düşükten sonra ne yapılmalı 

12 Cevaplar

0 oy
(5,378 puan) tarafından
Yokmu cevap veren
-Reklam-
0 oy
(49 puan) tarafından
Canım rahmin toparlanması zaman alıyor olabilir. Ben de düşük yapmıştım doktorum "1 adeti zamanında görmen rahmin toparlandığını gösterir" demişti. Ama belki bünyeden bünyeye fark ediyordur. Doktoru bir sorun görmediyse stres yapmamasını  tavsiye ederim hayırlısıyla olur inşaAllah.
(5,378 puan) tarafından
Aşırı stres yapiyor bide kendi ogretmen okulda stres yapiyor her ay bekliyir olacak diye
0 oy
(984 puan) tarafından
Ablanıza ovulasyon testi öneririm bi baksın yumurtlama gününü görsün stres yapıyorsa yumurtlamıyor olabilir o zaman adet görsede hamile kalamaz biraz sakin olsun sonra kendiliğinden ne kadar kolay olacak görecek zaten bir kere doğal yolla olan yine olur 
(5,378 puan) tarafından
Ovalasyon testi hep yapıyor stres çok yapıyor
0 oy
(580 puan) tarafından
Olabılir canm stres yapmasın tamamdır. 
(5,378 puan) tarafından
Aşırı stres altında öğretmen bide
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Benimde bir düşüğüm oldu doktor 6 ay süre verdi fakat ben sınavlarıminda araya girmesinden ötürü yaklaşık nerdeyse bir yıl ara verdim.cocuk yapmaya karar vereceğiniz zaman folik asit kullan demişti doktorum folik asit kullanmaya başladım ve gün aşırı ilişki oldu.bir kızım vardı 2 aydır da oğlumu kucağıma aldım.allah ablaniza da nasip etsin inşallah 
(5,378 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(293 puan) tarafından
Genetik gitsin canım dusugun sebebi cikiyor.rahim film çektirsin. Sadece ablanda da sorun olmayabilir esindede belki sorun vardı ikisi birlikte gitsin
(5,378 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşinde sorun vardı ameliyat oldu varikosel doktor demiş şuan sorun yok cnm ikiside kontrole gitti düşükten sonra bide cnm genetiktir birşey cikmadi
(293 puan) tarafından
Kac yıllık evliler
(5,378 puan) tarafından
3    olacak cnm
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Hazirandan bu yana 4 ay geçmiş kürtaj sonrası rahim hemen kendine gelemez zaten doktor bana 3 ay korun demisti bence acele etmesin ama yok illa hemen hamile kalacağım diyorsa hacamat yaptırabilir 
(5,378 puan) tarafından
Çok istiyor çocuk cnm 3 senelik evli
(1,562 puan) tarafından
Doğrudur ama rahmin de kendine gelmesi gerekiyor sonuçta içinde çocuk büyütecek kürtaj çok zor bir işlem. Kurtajdan sonra ben de hemen hamile kalamadım hacamat yaptırdım sonraki ay hamile kaldım hacamatin mi faydası oldu bilmiyorum ama genelde yaptıranlar hızlıca hamile kaldı hep
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Geçen sene ekimin 23'ünde düşük yapmıştım. Hemen bebeğimin olmasını istiyordum. Çok stres yapmıştım. Kaç defa doktora gittim düşükten sonra.  5. Ay hamile kaldım. Doktorlar hiçbir sorunumun olmadığını söylüyorlardı. Stres yapma dediler. Stres çok önemli biraz kafasını boşaltsın zaten olur :) 
(5,378 puan) tarafından
İnşallah cnm stres yapiyor acikcasi
(1,097 puan) tarafından
Ben de çok yaptım 5 ay sonra oldu. Ben olursa olur olmazsa olmaz kafasına girmiştim artık. Adetim geciktiği nde bile bir şey yok diye doktora gitmedim. 1 hafta gecikmişti görümcem ikna etti öyle gitmiştim. Umudum kalmamıştı çünki. Düşükten sonra adet düzenim çok bozulmuştu bana göre normaldi gecikmesi. Geç de olsa hamile olduğumu öğrenmiştim.
0 oy
(18,110 puan) tarafından
Stres yapmasın bence akışına bıraksın hiç beklemediği anda olur insalah 
(5,378 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(3,577 puan) tarafından
Tamamen psikolojik canım bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim doktor sorun yok psikolojik dedi aferdersin eşinle çocuk yapmak için birbirinize yaklaşmayın at bebek düşüncesini kafandan sevdiğim için eşinle beraber ol dedi bende aynen öğle yaptım yumurta günü ne zaman mış falan hiç bakmadım sonra gebe kamışım adetim geçti sonradan fark ettim
(5,378 puan) tarafından
Aslında çok kişi soruyur hamilelik varmı diye bide çalışan kişi abla ilk istemedi şimdi isteyince olmadı
(3,577 puan) tarafından
Millete ne acaba bebek varmı yokmu bir tane tane olsa yanına kardeş yap derler iki çocuk  olunca yeter başka doğurma derler herkes karışır takmasın dinlemesin bende 42 yaşında doğurdum banada hu yaştan sonra napacan dediler durdular gereken cvb verdim herkese laflara kulak asmasın rahat olsun Rabbimin vardır bildiği inşallah en kısa zamanda gönlüne göre olur
(5,378 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Bende 2 3 kere düşük yapmıştım ilkinde sonradan uzun bir süre sonra kalmıştım yani stres ve sıkıntıdan da olmuyir akışına bıraksa olur bence doktorda bir sıkıntı yok demiş 
(5,378 puan) tarafından
Çok şükür sıkıntı yok cnm
(3,749 puan) tarafından
Olur ya akışına bırak
0 oy
tarafından
Kürtajdan 1 buçuk yıl sonra hamile kalabildim stres yüzünden
(5,378 puan) tarafından
Ooh seninki epey olmuş cnm stres insanı diri şekilde mezara koyar boşuna demiyorlar cnm
tarafından
Aynen öyle o yüzden no stres :) ikinciye de hiç aklımda yokken hamile kaldım hiç haberim yoktu diş çektirdim birsürü ilaç kullandım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
12 cevap 527 göst.
0 oy
4 cevap 298 göst.
0 oy
0 cevap 78 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,728 soru

12,358,460 cevap