+1 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
Selam kızlar canım çok sıkkın bosanali 2yil oldu anlamadan boşandım pişman oldum aileme sığınamıyorum ailem karışık 2tane çocuğum var 2yildir hep bosandigim adamdan destek aldım çocuklar onda ama ben herseyden soğudum psikolojim çok bozuk bana diyor evlen birini bulup bende öyle istiyorum cesaret yok cesaret edemiyorum 

14 Cevaplar

+1 oy
(4,099 puan) tarafından
Eski eşin mi evlen diyor anlamadım 
(312 puan) tarafından
Evet eski eşim
-Reklam-
+1 oy
(1,030 puan) tarafından
Yanlış anlama canım çocuklar babasında ise neden çalışmıyorsun seni bağlayan bisey yok sonuçta neden çalışmıyorsun 
(312 puan) tarafından
Ailemin yanında kafam rahat değil evde düzen yok babam sürekli küfür baz
(1,030 puan) tarafından
Bunlar çalışmana engel değil ki canım git çalış kafan rahat eder işte kusura bakma bana bahane gibi geldi
(1,513 puan) tarafından
Ayferdnz tamam işte çalışman için bir sebep daha.. babandan da kurtulursun
+1 oy
(2,472 puan) tarafından
Evlenmem aynı hatayı tekrar yapmam,sütten ağzı yanan ayranı üfleyerek içermiş bence iyi düşün 
+1 oy
(4,557 puan) tarafından
Çocuklar sende değil eskk eşin ona rağmen maddi yardım ediyor sen hala iş bulup calismiyorsun psikolojim bozukta şimdi bahane oldu herkesin ağzında bu iyi bozuk bozuk oturup düşünün Allah aşkına ise girin çalışın ya ikinci evliliği düşünene kadar kendinizi biraz geliştirin bir hata yapmissiniz üstüne psikolojim bozuk diyerek ikinciyi düşünüyorsunuz 
(16,837 puan) tarafından
Katılıyorum bu kaçıncı postu defalarca bir işe gir çalış sakina evlenme diye kaç defa yazdik ama anlamıyor mutluluğu evlilikte zannediyor öyle olsa ilk evlilikte mutlu olurdu dimi işte insalah bu yazdıklarımızı anlayarak okursun post sahibi kendine yeni bir düzen kurman için kendi ayaklarının üzerinde durman lazm
(4,557 puan) tarafından
İki gün sonra birini buldu ailem evlensem mi diye post açar anlamayacak anlamıyor o çocuklara yazık üzülüyorum
(16,837 puan) tarafından
Evet anlamıyor çalışıp çocuklarını yanına almak gibi bir düşüncesi yok malesef tam tersi birdaha evlenip birdaha çocuk yapma düşüncesi var
0 oy
(7,449 puan) tarafından
Kim diyor evlen diye 
(312 puan) tarafından
Boşandığım adam
(7,449 puan) tarafından
Önce psikolojik destek al mental olarak sağlıklı bir birey ol. İşe gir çalış. Önce kendi hayatını bir düzene sok. Evlilik öyle kolay gelir. Kötü olursa ikinci kez boşanmak daha zor olur. Güçlü ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın ol sonra karşına iyi biri çıkarsa elbette evlenirsin iyice tanıdıktan sonra. Bu işler aceleye gelmez.
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Anlamadım eski kocanmı diyor bul birini evlen diye çok garip
0 oy
(678 puan) tarafından
Herkes sormuş ben de merak ettim eski eşin mi diyor evlen diye
(312 puan) tarafından
Evet eski eşim
0 oy
(16,837 puan) tarafından
Sen daha ilk evliliğini atlatammissin canm neden evleneceksin daha da zorlaştırma hayatını çocuklar sende değilse sende çalış iş hayatına atıl kendini daha iyi hissedersin kimseye muhtaç olmazsin
(312 puan) tarafından
Ailemin yanında kafam hiç rahat değil çalışamıyorum evde düzen yok babam sürekli küfür eden birisi evde huzur yok
(16,837 puan) tarafından
Sen bir işe gir çalış zaten gündüz evde olmayacaksın lafan rahat olur akşam da gelince dinlenirsin hatta tatil günlerinde çocuklarıni dışarı çıkarsın gezersiniz paran cebinde oldu mu emin ol kendini çok iyi hissedersin
Bu sandıkların çalışmana engel degil
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Kac yaşındasın nerelisin
(312 puan) tarafından
Bafra
(312 puan) tarafından
Sen evlimisin çocuk varmi
(6,086 puan) tarafından
Tabiki evliyim. 2 oglum var .
Termeliyim
(312 puan) tarafından
Özel mejaz atmissin bakamıyorum
(6,086 puan) tarafından
Sen bilirsin
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Bosandigim adam birini bul evlen mi diyo ben mi yanlış anladım? 

Herşey nasip kısmet ama bu akılla bu piskoloji ile yapılan bir evlilik cokda sağlıklı olmaZ. Madem çocukların da babalarından kendini geliştirecek şeylere yogunlaş iş bul çalış kurslara yazıl ne bileyim tek yol evlilik değil 
0 oy
(6,365 puan) tarafından
Sen konforunu devam ettirecek birini arıyorsun canım az çok biliyoruz çocukların elin altında değil git çalış önce dik dur sonra yeni bir maceraya atıl aile evinde düzen yoksa insan o evden çıkmış olmak için bile işe gider 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Aklin varsa evlenme yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorsun genelde 

Ben çok pişman oldum tekrar evlendigime 

Ah simdiki aklım olsa asla evlenmem
(1,030 puan) tarafından
Evet buna katılıyorum şahsen bende ayrılmayı çok düşündüm yapamadım o ayrı mesele ama ayrılsam bile bir daha evlenmem yani çocuklarımı alırım yanıma onlarla ayrı bir düzen kurarım yastık değişir kader değişmez demiş büyüklerimiz doğru demişler tabi bu herkes için geçerli değil ama bir daha cesaret edemem ben
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Ayrıca çocuklar babasindaymis neden iki senedir calisipta kendi hayatini evini kurmadin 

Hersey evlilik değil ki illa evlenmek zorunda da değilsin 
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Çocuklarinda yanında yoksa sana engel olan bşey yokki çalış paranı kazan ayrı eve bile çıkabilirsin kafanda rahat olur

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
9 cevap 143 göst.
0 oy
12 cevap 282 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (521 puan) tarafından soruldu

403,975 soru