0 oy
303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13,287 puan) tarafından

Dayilar ceviz toplamaya gittiler köye. Arabaya anca cevizler sigdi 3 kiside geri dondu tahmin edebiliyorum. Oda bize biseyler sikistirmis yine saolsun :)

image

image

Bunlar pestil :) 

image

image

Komsum tarhana istemisti ona gondermis.

image

Bide sucuk yaptirmislar biri inek kesmisde. Kizlar taze bu

Bunu kurutmammi lazim bilen yapan varmi. Fisi kuflenmeye baslamis. Disindaki yani bagirsakmi kagitmi neyse. Kestim icinde bisey yok. Ufak ufak beyaz kufler var. Direk buzluga atsam olurmu acaba

9 Cevaplar

0 oy
(1,472 puan) tarafından
Uzaktayken iyiler yakın olup iyi olan henüz görmedim 
(13,287 puan) tarafından
Benimki 1 sokak ilerde oturuyo. Yazin koyde sadece kisliklari hazirlamak icin. Kendi evinde eltim kaliyo şuan. Kisin kaynanam biraz bende biraz eltimde yani kendi evinde. 2 sene kendisi evindeydi sadece. 3yildir eltimle ve benle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız bu kötü kaynanalara degilde gelinlere sanki biraz şey oldu..ismini bilmiyom onun her neyse ..

Gelinler kendileri secmediler kötü kaynanalari.

Benim kaynanam iyi cok şükür..

Öff turkcemi unuttum diyceklerimi anlatamadim anlayan varsa anlata bilirmi
(13,287 puan) tarafından
Idare etmek onemli bence :) iki tarafta yeri gelince birbirinumi idare edecek
tarafından
Ee o dogru tabi..cunki benim kaynananmin kötü yankari da var ama idare ediyorum..iyi taraflari bastiriyor kötü yanlarini
0 oy
(759 puan) tarafından
Afiyetle yiyin doğra buzluğa at bisey olmaz 
0 oy
tarafından

Nihayet kaynanasindan memnun olan gelin gördük :P:D

tarafından
Aynen alan razı satan razı;D
(13,287 puan) tarafından
Simdi elinden geleni yapiyo ya saolsun. Şu borclarim bitsin size bisey yapamadim dedi köyde bana. Onu demesi bile yetti yani :)
tarafından
Ayy ne güzel. ;)) keşke her kaynana öyle olsa
(13,287 puan) tarafından
Köye gideriz mesela biseyr el surdurmez sen çocuklarina bak der hep. Yemegi yaoar bulasigi yikar. Sofrayi kurar kaldirir. Yeri gelir çocuklara bakar alir dolastirir. Kilosu olmasina ragmen çok aktif yani. Saolsun yapar :)
tarafından
Sagolsun ;))))
0 oy
tarafından
Aslinda herkes sinirlarini bilse birbirine saygi duysa ufak tefek seyleri de idare etse kimse kaynanam kotu gelinim kotu demez anne kiz olmak tabiki mumkun degil ama en azindan dost olunabilir bencede ama iste 2 tarafinda ugrasmasi lazim bunun icin 
tarafından
Arrtııııı
(13,287 puan) tarafından
Aynen oyle canim. Annem olamaz zaten. Tamam oda anne ama annemin yanindaki kadar rahat hayatta olamiyorum ona. Mesela anneme cevap veriyorum ama kaynanama vermiyorum :) annem beni biliyo cunku. Annemden herseyi isterim evim daginik olur yemek olmaz hayatta cekinmem ama kaynanamdan cekiniyorjm yani ki biseyde demedigi halde. Ama saygim var yani. Esimin annesi. Esimi seviyirum anasinida :) ve vicdanim var aşırı. Kimseyi kiramam incitemem kotu bisey diyemem. Kaynanamda ayni sekilde
tarafından
Melek sen ben misin bacim
tarafından
Melek aynı bende öyleyim
(3,956 puan) tarafından
Maşallah ben de severim. Başka ülkedeyim haftada 3 gün telefonla konuşurum. Bu yasa geldi kadın hala dağ bayır ****** otlatir. Eli kırılmış biz üzülmeyelim diye söylemiyor başkasından duyduk sonra söyledi. Oğluna aşırı düşkün en büyük cocugu beni de çok sever ama her şey karşılıklı ben de hep arar hal hatır sorarım 4 gelini var geçen demiş gelinim kadar hiçbiri beni aramıyor diye :Devet kaynana arada fark ediyorum karışıyor ama kötülükten değil ona da eminim
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Oh çok sukur 
0 oy
tarafından

Canım kaynanam yemek yollamış hastayız diye 

image

(13,287 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun. Bizde oyle sevdigimiz seyi yapsa hemen getirir :)
0 oy
tarafından
Kuzu sucuğu parça parça kes buzluğa at yiyieceğin zaman çıkar ye 
0 oy
(3,956 puan) tarafından
Kaynjm kaynanamla küstü 3 aydır telefonunu açmıyor ne o ne karısı. Kaynanam da 6 şişe koyun sütü ve yaptığı 10 kiloluk peyniri yollamış. Değmiyorlar ama işte kaynanam kıyamıyor torunlara. Allah kaynanandan da razı olsun benimkinden de ❤️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 643 göst.
0 oy
11 cevap 421 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 280 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 571 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,471 puan) tarafından soruldu