0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
 Kızlar belki anlayıp fikir verrsiniz diye yazıyorum. Nişanlımla 3 senedir beraberiz. 3 senenin 3 senesini de ben alttan alıp idare ettiğim için geldik. Şimdi son zamanlarda eskisi kadar idare edemiyorum. Dün kavga ettik sürekli aktif olmasına rağmen yazmıyor konuşmuyoruz. Çünkü biliyorum alıştı yine benden bekliyor. Fikriniz nedir o yazana kadar böyle devam mı etsin 

22 Cevaplar

+11 oy
(43 puan) tarafından
Sana tek söyleyebileceğim şey sakın evliliğe götürme evlenme at nişanını Bak yemin ediyorum Bunu Kardeşim yazmış gibi okuyorum ve öyle cevap veriyorum Ben zaten bu durumdayım çok kötüyüm nişanlıyken böyleydi Benim de aynı evlenir düzelir dedim ama daha beter oldu asla üzülmeni istemiyorum hem cinsimsin sana gerçekten bir abla kardeş tavsiyesi hayatımı mahvetmek istiyorsan bu adamla evlenirsin ama belki seviyor olabilirsin kopamıyor olabilirsin ama emin ol ki evlenince bu tür adamlar daha beter oluyor Emin ol evlendikten sonra daha zor olacak ayrılmak istesen de yapamayacaksın belki şu an senin için zor olmaması lazım Keşke şu an senin Durumunda olsaydım da her şeyi alttan almasaydım bir çırpıda her şeyi silseydim Yazdıklarını bir bir ben yaşadım ve şu an cerenemesini çekiyorum yapma kendine bunu
(1,857 puan) tarafından
Asla yargilamiyorum haddim değil ama çok geç artık sanırım ayrılması için kaç kez hamilelik postu açmış arkadaş.  Sanırım dönülmez bir yolda.
-Reklam-
+2 oy
(13,229 puan) tarafından
hiç kimseyi düzeltemezsin, kimse de değişmez. 1 kişinin ittirmesiyle ilişki yürümez. olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. 
+2 oy
(4,873 puan) tarafından
Olmuyorsa zorlama bu nişanlılık için de geçerli evlilik için de yani bu hayat senin mutsuzsan sürdürmenin anlamı yok
+2 oy
(1,859 puan) tarafından
Ayrıl... Evlenince de böyle devam edecek seni tek başına bırakacak sen ayağına gidene kadar seninle konuşmayacak hatta ileriki zamanlarda ayağına gitsen bile barismayacak naz yapacak özür dilettirecek psikolojik şiddet deniyor buna ayrıl...
+1 oy
(762 puan) tarafından
Nişan zaten insanların birbirlerini tanıması için var tanımışsın ve bunu evliliğe götürmemelisin
+1 oy
(8,063 puan) tarafından

Balik baştan kokar 8-)

tarafından
Benim sözüm oooo sjsj
(8,063 puan) tarafından
Atasözü degilmi gıı;D
(1,932 puan) tarafından
Esma ataa :))))
+1 oy
tarafından
Simdi o resti cekmezsen omur boyu boyle devam edecek emin ol evlendikten sonra duzelir diye bekleme dahs veter olur duzelmez emin ol ve artik daha fazla cabalama daha dun burda post gordum 17 yasinda kiz nisanlisiyla ksvga etmis ailesi ayrılma diye baski yapmis o da cocuk akliyla nisanlisina kaynanasina yalvar yakar baristirmis kaynanasi her seyi alirken ucuzunu al yoksa baristirmam diye tehdit etmis ailesi bi taraftan ayrilma diye kiziyo sonuc simdi kocasi nisanliyken cok pesimden kostun diye lafini yapiyomus dusunsene sen iyi olalim guzel fecinelim askimiza sahip cikalim diye fedakarlık ustune fedakarlik yapiyosun herseyi alttan aliyosun sonuc sen pesimdrn koştun ve bunu soylemyecek erkek yok emin ol eline cok buyuk koz veriyosun suan sorununuz ne bilmiyorum ama yapman gerekeni soyluyorum 

Ben buzamana kadar seni sevdigim icin sana deger verdigim icin iliskimize sahip cikmak icin cok ugrastim ama ayni ugrasi sendr goremiyorum ben seni sevgidim icin yapiyorum ama sen yapmiyosun ve ben senin sevgine inanmiyorum artik gormuyorum cunku iyi zamanimizda canim cimi herkes soyler onemli olan kotu zamanimizda tutunabilmek ama sende bu yok bu boyle olcakss uzatmanin anlami yok yollarimizi ayiralim ben elimden geleni yaptigima eminim vicdanim cok rahat benim beni sevmiyosan birak git seviyosan da kendine ceki duzen ver ben cok yorgunum bu da son sansin evlilikten once gormek istiyorum cabani eger gorursem o zaman kabul etcem yoksa yok ha evlendikten sonrada gormezsem zannetme ki katlanirim 10 tane cocugum olsa bosarim seni demen gereken bu 
+1 oy
(2,253 puan) tarafından
Düzelmiyorlar düzelseydi 3 yılda düzelirdi. Yanlış yaparsın bence evlenirsen
+1 oy
(3,543 puan) tarafından
Üç yıl içinde evlilik yoluna girmemişseniz zaten bu saatten sonrada girmeyin bu yola evlenip ayrılmak zor bide çocuk olunca daha zor burada boşanma aşamadında olan bayanların yaşadıkları zorluklar var hepimiz okuyoruz sende kendini bu duruma sokma güzelce bay bay de yoluna devam et anlaşacağın birini bul bence
+1 oy
tarafından
3 yıl çok uzun bı sure canm ama bence evliliğe götürme bu işi şimdiden böyleyse mutsuz olursun sana bu kadarını diyebilrm şimdiden belli etmie kendini herşeyi sen alttan aldıktan sonra anlamı yok zaten mutsuz bı evliligin olur yazma bile
+1 oy
(18,234 puan) tarafından
Benim için çabalamayan adam kaybetme.korkusu varken çabalamıyorsa evli iken hiç çabalamaz.bir ömür boyu peşinden koşmak alttan durumunda kalabilirsin razı isen yaz 
+1 oy
(1,964 puan) tarafından
Evlenince hiçbir şey daha güzel olmayacak. Nişanlıyken böyle yapan evlenince 1 fazlasını yapacak. Çocuk olunca 1 adım daha kotu olacak. Şimdiden seni bu kadar yoran bir adam evlenince asla mutlu etmeyecek...
+1 oy
(103 puan) tarafından
Aldatıyor soğuk yapıyor ayrıl diye bence yüzügu at yemin ederim evlenir bide ustune cocuk yaparsan hayatını elinle yakmış olursun seni tanımıyorum düşmanın değilim ama inan çok zor
+1 oy
(1,436 puan) tarafından
3 sene nişanlı kalmış 5 senesi boşa gitmiş evlenmiş boşanmış tekrar evlenmiş biri olarak söylüyorum Allah bişileri gösteriyo biz diretiyoruz.Diretince de belsmızı buluyoruz.Kimse evlenince yok aynı evin içinde olunca düzelmez.Düzelmesini beklemek apta.lıktan başka bişey değildir.Sonra çok kötü üzüleceğine şimdi üzül zararın neresinden dönersen kardır 
+1 oy
(2,330 puan) tarafından
Nişanlıyken böyle yapan evlendimi hiç hiç seni umursamaz. Böyle bir adamla evlenip hayatını mahvetme. Çok ciddiyim kendini yakma. 3 yıldır senin alttan almanla bu kadar yol geldiyseniz demek ki seni senin onu sevdiğini kadar sevmiyor. Böyle de ilişki yürümez. Evlilik ne sevgililige ne de nişanlılığa benzemiyor emin ol
+1 oy
(1,540 puan) tarafından
Ayrılmanı tavsiye ederim Bi ilişki tek taraflı asla yürümez kucağında bir bebekle baba evine donmektense şimdi bitir gitsin
+1 oy
(2 puan) tarafından
  Adamın belli ki ulaşma çabası olmamış, olsaydı evlilik çoktan olurdu. Evlilik olmadan siz ulaştığınız için kendisine sizi ele gelen hafif bir şekilde görüyor olabilir. 

Daha önce de çok daha farklı içerikler için post açmışsın. Yanlış zamana ayak uydurmuşsun. Eğer hayat şartların gereği ayrıldıktan sonra senin için sağlıklı başka bir evlilik yapabilecek durumda isen ayrıl çekilmez. 
0 oy
(117 puan) tarafından
Çiçeğim neden 3 yıl? Çok uzun bir zaman dilimi değil mi? 
0 oy
tarafından
Valla bacım ilişkinde yolunda gitmeyen şey varsa ayrıl derim..sonra cok gec ola bilir 
0 oy
tarafından
Kendi düşüncemdir.

Bana göre bir nişanın bu kadar uzun sürmesi her iki taraf için de zillet ve eziyettir. Zaten birbirine helal olmayan 2 insanın konuşmaları da haram olduğu için ve haram başlayan işte asla bereket olmayacağı için nişanlılık sürecinde tarafların konuşmalarını da doğru bulmuyorum.

Şimdi o zaman nasıl tanıyacaklar birbirlerini diye soranlar olacaktır, isterseniz 10 sene nişanlı kalın, insan evlendikten sonra hakikatte tanıyor. Aynı eve girmeden kimseyi ama bakın KİMSEYİ tam manasıyla tanıyamayız. Kimse kendini kandırmasın.

Eğer namahrem 2 kişinin nişanlılık sürecinde konuşması doğru bir şey olsaydı, emin olun bunu Allahü teala serbest kılar veya tavsiye ederdi. AMA ETMEDİ. Bizi yaratan da bizi bizden daha iyi tanır.

Bu adam boş bir adam, çok bariz. Sevgi nedir bunu da günümüz şartlarının sevgi anlayışı üzerinden tanımış, esas sevgiyi bilen bir erkek kapınızda köle olur da sizi üzmez. Siz değil, o çabalar.

Ki zaten bir erkek için ancak emek verdiği kişi, nesne veya olay diğer her şeyden daha değerlidir. Psikolojik bir gerçektir.

Kadın, tabiri caizse fethedilmeyi bekleyen bir ülke veya doğru yerde takılması gereken bir mücevher gibidir. Erkekse ya onun fatihi ya da mücevherin koruyucusudur. Aksi türlü o ilişkinin alma-verme dengesinde bir arıza oluşur, bu da tarafların eril ve dişil enerjisini ilişkilerinde doğru şekilde konumlandırmadıklarını gösterir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
8 cevap 173 göst.
0 oy
5 cevap 440 göst.
17 Aralık 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤ Sihemin ❤Annesi ❤ (163 puan) tarafından soruldu

410,340 soru

12,340,404 cevap

39,628 kullanıcı

Kategoriler

...