0 oy
141 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (7,132 puan) tarafından
Kizlar medikal cilt bakımı veya klasik normal cilt bakımı yaptırıp faydasını gören var mı benim çok siyah nokta ve sivilce sorunlarım var gozeneklerim çok geniş birgün peeling yapsam ertesi gün hemen tıkanıyor sanki pürüzlü geliyor dokununca o yüzden derinlemesine bı cilt temizliği yaptırmak istiyorum yaptırıp memnun kalan varmı bide onerebileceginiz bilindik tanindik güzellik merkezi varsa yazarsanız sevinirim 

6 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından
Güzellik merkezleri bir nevi paraya tuzak. Evde yapılan rutin bakimlar daha faydalı bence. Tiktokda fenomen olan herkes önce şarkı çıkartıp sonra güzellik merkezi aciyor işin ehli kimse kalmadı.
(7,132 puan) tarafından
Doğru canım o yüzden tereddüt de ediyoum aslında ama evdeki uyguladigim ürünlerin hiç bı faydası olmadı desem yeridir o yüzden bide bunu deneyeyim dedim
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Benim lazer epilasyonun yanında hediyeydi yaptırdım normal evde sıcak havlu peeling yapsan aynı şey 
(7,132 puan) tarafından
Anladım saol cevabın için canim
0 oy
(3,708 puan) tarafından
Burda biri vardı bu işlerde tecrübeli. Casperiye miydi neydi o baya işlem yaptırmış memnundu bu postu görür umarım 
(5,653 puan) tarafından
girdum gordum yazdim:)annemler bugun geldi koyden salcaydi konservelerdi en son cevizleri falan beklediler. hallettiler  . bi evini mevini toparlasin da cocuklari anneme brakip  bu sene de yaptircam bir aya kadar yaptiririm muhtemelen vilt soydurma islemini. ama sonrasinda  dermapen mermapen yaptirmiycam ondan hic memnun kalmadim
(3,708 puan) tarafından
Neden memnun kalmadın canım o islemlerden
(5,653 puan) tarafından
igneler yuze girip cikio igneli bi islem . aciyor baya . acisi sorun degil guzel olsun katlanirim da sivilce cikiyor yuzde . guya sivilce akne lekelerine iyi ama daha cok sivilcelendirfi beni. yuzdeki aktif svilce varsa ordaki enfeksiyon ogneler ole yayilio baska yerlerdede cikio. o yizden sevmedim
(3,708 puan) tarafından
Anladım canım ben çok korkuyorum böyle işlemlerden birşey mirsey olur diye
(5,653 puan) tarafından
ben cesaretliyimdir ve merakliyimdirda . yaptirmayip icimde kalacagina yaptirdim ama pisman oldum demek daha kolay benim icin:) icimde kalmasin:)
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Yüzüne buhar tutuyorlar kremler fln siyah nokta komedon onları temizliyorlar bu kadar benim eşim lazere yazıldı cilt bakım hediye ettiler bana yaptırdım yüzüm temizlendi komedon sadece 2 tane vardı yüzün tertemiz dedi ne kullaniyon dedi dedim hiç biesey kullanmiyorum sjjsjsb ama o cilt bakimdna sonra tonik serum fln aldım kullaniyorum
(7,132 puan) tarafından
Komedon bende çok fazla var siyah noktalar sivilceler ohoo banada faydalı olur inşallah
0 oy
(5,653 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
ben seyden cok mmnun kaldim cilt soydurma pamuk gibi oldu yuzum . istanbul deniz koleoglu da deniz protokolu yaptrdim gecen sene. bakabilirsin instgramdab. asiri mmnun kaldim. sonra 6 aylik elit onarim paketi almistim dermapen karbon perling ve vilt temizligi yapiliyot. o u hic sevmedim sivilceler cikardi her yapildiginda. guzelim pamuk gbi olan cildim tekrar mahvoldu. simdi tekrar o soydurma islemini yaptircam ama sonrasinda baska bi zimbirti yaptirmicam.aylik yada iki ayda hir normal cilt temizligine gidicem sadece 
(46 puan) tarafından
Soyma işleminde doğumda kalan lekeler de gidiyor mu
(5,653 puan) tarafından
aynen baya guzel olmustu cikdim dogum ve gunes lekelerim vardi . du foyo bilursam eklim
(5,653 puan) tarafından
ekldkm canim baya baya cildim acilmisti
(46 puan) tarafından
Evet baya temiz olmuş cildin maşallah benimde doğum dan kalan lekeler var bide güneş lekesi
(7,132 puan) tarafından
Dermapen görümcem de yaptırdı çok memnun kaldı ama iğneli bı işlem olduğu için bende korktum lekelere iyi geliyormuş sanırım leke sorunum da var sivilce izleri filan ama onlar için daha sonra bı çözüm bulmak istiyorum şimdilik siyah nokta ve sivilcelerden kurtulmak istiyorum aylık cilt bakımı etklili olur mu sence
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Postum yukar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 183 göst.
0 oy
38 cevap 1,386 göst.
20 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Alfa anne (255 puan) tarafından soruldu

403,339 soru

12,081,283 cevap

36,354 kullanıcı

...