0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından
Adet bitimi yani iki gün sonra korunmasız ilişki olup hamile kalınır mı yumurtlama dönemi değil ya başına gelen varmı bı ay bana zor geçecek gibi görünüyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sperm 72 saat yasiyor ola da bilir
-Reklam-
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Evet ben adetten bi kac gun sonra hamile kaldim. 
(152 puan) tarafından
İki çocuğum var üçüncü düşünüp dusunmede kararsiziz sanırsam adet bitimi öyle bir kacamak oldu ama bir kere
(5,592 puan) tarafından
Benim 1 tane var. Baska dusunmuyorum. Kacamak falan olmasin diye spiral taktirdim + esimde korunuyo :D
Neyse en azindan dusunuyomussunuz ben bunu anladim :) hayirlisi artik. Olacagi varsa olur.
(152 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım bir daha Cesaret edemeyiz olmazsa artık nasip bakalım
0 oy
(760 puan) tarafından
Yumurtlama dönemi sabit bir dönem değil riski var.
0 oy
(18,417 puan) tarafından
Korunmasız her ilişki az ya da çok hamilelik riski taşır 
0 oy
tarafından
Ben kaldım ama benimkinin kalbi durdu malesef 
0 oy
(13,378 puan) tarafından
Ben reglin hemen sonrası hamile kaldım. Erken döllenme. Kese hep öndeydi
0 oy
(1,592 puan) tarafından
Yumurtlama dönemini günü gününe bilemezsin spermler de bir süre canlı kalabilir yani evet her zaman ihtimal var
0 oy
(718 puan) tarafından
Bırak iki günü ben adet bitti yıkandım ilişki oldu hamile kaldım 
(1,588 puan) tarafından
Nasıl oluyo yaa yumurta adetten sonra  hangi ara olgunlaştı da tüplere gitti,  cok ilgincime gidiyor, yani okulda öğrendiklerimiz fasa fiso resmen , gerçekten o gün olduguna emin misiniz acabaa gerçekten merak ettigim için soruyorum
(718 puan) tarafından
Evet eminim. Hatta tarihine dikkat ettin takip ettim. Ocak ayının ilk haftasıydı. O zamana kadar hep korunduk. Dedik bir kez deneyelim tutarsa tutar tutmazsa daha yapmayız. Tek ilişkl oldu ve tuttu. Ay sonunda da 3 haftalık hamileyimdim
(11,579 puan) tarafından
Bende anlatayım kızlar köye gitmiştim adetim bitti yıkandım ilişki oldu ertesi gün de  kaynanamlar geleceği için ve bayram olduğu için 4 hafta köyde kaldık ve haliyle ilişki olmadı birdaha.  Köyden döndüğümde  adetimin 2 gün geçiktiğini ve etten tiksettiğimi farkettim. Test yaptım ve pozitif :) ve geri çekilme yapmıştık yumurtlama dönemi değildir diye yoksa kondom kullanıyoruz
(152 puan) tarafından
Ay oluyor desene Allah verirse olur artık ne yapalım
(1,588 puan) tarafından
Gerçekten vay be diyorum kızlar  cok sagolun cevap içinn, korunmaya devam:D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 214 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 49 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde SL (1,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
19 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ysfpnr (393 puan) tarafından soruldu

411,024 soru

12,370,486 cevap

42,385 kullanıcı

Kategoriler

...