Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_926716879dac045fdb9efd93dedc5b4e, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Karnabahar Kızartması Nasıl Yapılır ?-Diğer
0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından
ve yanına ne yapıyorsunuz 

5 Cevaplar

+3 oy
(5,169 puan) tarafından
Biraz haşlıyorum daha sonra yumurta un karıştırıp karnabaharı buluyorum az yağda kızartıyorum. 

Yanına sarımsaklı yoğurt ve çorba yapıyorum
(52,336 puan) tarafından
bizde boyle yapiyoruz
(2,641 puan) tarafından
Aynı şekil yapıyorum bende
(5,169 puan) tarafından
Direkt haşlamadan yapanda varmış kaynanamlar öyle yapıyor şaşırmıştım
(52,336 puan) tarafından
pisiyor mu ki kitir kitir olmaz mi ben bir kez netten baktim yok sogan yok galeta unu falan begenmedik atildi
(5,169 puan) tarafından
Bende beğenemedim :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karnabahar haşlayıp sonra arkalı önlü kızartıyorux sonra bol pulbiber maydonoz yeşilsoğan biraz çeviriyorux tavada.Limon sıkıp yiyoruz bn en çok böyle seviyorum yada kızartıp maydanoz ve yeşil soğanı yanında da yiyebilirsin.Babam için yumurtaya bulayıp kızartırız.Bazende karnabahar patates kırmızı biber gibi sebzelerle biraz pulbiber döküp istersen kıymayla beraber fırına atıyoruz
0 oy
(759 puan) tarafından
Karnabahari hasla önce sonra un yumurta ve çok az sut tuz ile harc yap hepsini harca bula ardından kizart bol yagda
0 oy
(5,682 puan) tarafından
Ben üsenmezsem köfte yapiyorum haşlayip eziyorum un yumurta tuz  pul biber nane koyuyorum kızartiyorum 
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Hafif haşliyorum yumurta ve Mısır ununa bulayıp tavaya dösuyorum börek gibi çevirerek kizartiyorum üzerine sarımsaklı yoğurt miss 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 227 göst.
9 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Syma (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 541 göst.
9 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,912 soru

12,458,398 cevap