0 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Ben böyleyim kaba, düşüncesiz sinirli gülmez dilimde tatlı cümleler olmaz net düz konuşurum ben böyleyim diyen eşe nasıl davranılır ama dışarıda güler yüzlü konuşan mülayim görünen Bi karakter de var böyle insana ne yapsan iyi olur ben görmezden gelmeye başladım onunla Bi yere gitmiyorum yarın arkadaşlarımla kahve içmeye çıkıcam onunla Bi yere çıkmak istemiyorum çünkü gezdiğimide anlamıyorum elimde Bi telefon sohbet yok surat beş karış yüzüme bakmaz yemeği temizliği herşeyi maddi manevi destek verdim 

12 Cevaplar

+1 oy
(13,303 puan) tarafından
Ağzına çakıp ben de böyleyim demek en mantıklısı ama işte... onunla çıkma net olan bu. Yalnızlaşsın
(122 puan) tarafından
O zaman şuan doğru olanı yapmaya başladım sarılmıyorum dokunmuyorum aylar oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah sana sabır versin bacım 
(122 puan) tarafından
Dua edin gerçekten zordayım Amin inşallah
0 oy
(13,724 puan) tarafından
Ben direk cevap veriyorum valla önceden alınır ağlardım 
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Disarda sert evde çocuk gibidir Allah yardımcın olsun çok zor ilk başlarda bizde oyleydik zamanla kendi değişti 
0 oy
(1,407 puan) tarafından
Benim ki de öyle bn böyleyim sen beni değiştiremezsin diyodu.Ve biz kanlı bıçaklı olduk resmen neler oldu yani bizde...En son post açtım ölmesini istemek günah mı diye düşün yani çünkü tükendim artık derken  Allah alaskadan razı olsun ne muradı varsa versin ♥️bana cuma suresi oku dedi bugün üçüncü gün olucak okuyorum uyumadan önce.30 Ağustostan beri babamın evindeyim adam akıllı konuşmuyoduk iki gündür bu adam başka biri olmuş inşallah dahada iyi olur.Bence sende oku 
tarafından
Senin adina gercektem cok sevindim canim..hep okuyorum poatlarini çok üzülüyordum birde hamilesin.. inşallah hep böyle olun..post sahibininde esiyle arasi duzelor inşallah..hic bir kadin mutsuz olmasin inşallah
(1,407 puan) tarafından
Ayy canım benim Allah senden de razı olsun ♥️♥️♥️Çok acılar çektim inşallah bundan sonra yoluna girer herşey haftaya gelip alim seni diyo   inşallah aynı şeyleri bana bı daha yaşatmaz hiçbi kadında yaşamasın ne psikolojik ne fiziksel şiddet görmesin Allah kötü adamların kalbine vicdan merhamet koysun inşallah...
tarafından
Amiin amin canım ❤️
(122 puan) tarafından
Bende okuyum senin adına çok sevindim
0 oy
(8,036 puan) tarafından
Evlenmeden önce tanimiyormuydun. 
tarafından
İnsanlar evlenmeden önce tanitmiyorlar..hep iyi taraflarını gosterirler
(122 puan) tarafından
Tanısaydım evlenir miydim bu şekilde sence kim ister
0 oy
(117 puan) tarafından
Onu yalnızlığa itmeniz, sizi de yalnızlaştıracak ve aranıza daha çok asılması zor bir duvar örecek bence. Bu iletişim bozukluğu önceden de var mıydı, tam olarak hangi aşamada başladı? Sorunu bulup çözme odaklı olmanız daha doğru olur. 
(122 puan) tarafından
Evet hep vardı bu sefer bende çekildim eşim inat Bi insan dik asla burnunu yere düşürmez  bu sefer ben çekildim yalnızlaştık dediğin gibi aynı evde dahi benim hep gitmem gerekiyor
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Yanlis anlama hayatınızı bilmiyorum sadece bir tavsiye. Evlilikte cinsel hayat bence çok önemli eğer bu konuda biraz geride kaliyorsan onu mutlu edicek şeyler yapıp tepkisine bakabilirsin..
(122 puan) tarafından
Hamile ve riskli olduğum için Bayadır öyle şeylerim yok belkide oda Bi etken olabilir
(4,406 puan) tarafından
Anladım araya bir soğukluk girmiş olabilir
0 oy
(4,447 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah işin çok Zor 

Benimki arada huysuz olur söylenir anlarım hemen bi kahve yaparım gel gel senin âdet dönemin gelmiş belli derim düzelir 

0 oy
(4,668 puan) tarafından
O öyle yapıyorsa sende öyle yapacaksın ki anlasın 
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Malesef bende sert cevap veriyorum bildiğin birbirimize giriyoruz sonrasinda gelip özür diler fazlada uzatma biz karı kocayiz uzatmayalım der barışırız  seninde işin zormuş be bacım sen görmemezlikten devam et bence başka türlü olacağı yok 
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Ben yok sayardım. Yok sayılınca var sayarlar bu er kişiler sizi. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 271 göst.
0 oy
5 cevap 111 göst.
10 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 446 göst.
0 oy
4 cevap 339 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,075 puan) tarafından soruldu

410,196 soru

12,335,278 cevap

39,344 kullanıcı

Kategoriler

...