0 oy
345 göst.
Aile kategorisinde (196 puan) tarafından
Bugün yeni evli bir arkadaşıma hayırlı olsuna gittim kızlar. Oğlum da tabiki yanımdaydı. Öyle yaramazlık yapan eşyaları kurcalayan bir çocuk değil 3 yaşinda zaten dur yapma demeden anlıyor yaramazlık yapmadı yapsa müdahale ederdim tabiki ama arkadaşım sen gittiğin her yere çocuğunla mı gidiyorsun dedi ayy ben yanımda taşıyamam her yere zaten çocuk sevmiyorum dedi bende terledim evladımı nereye bırakabilirim tabiki benimle her yere geliyor senin de çocuğun olsun görürüm dedim. Ama içim sıkıldı bir kere çok soğudum bir daha da kapısını açmayı düşünmüyorum zaten çok dan dun konuşan biridir kalbi temiz çocukluk arkadaşım bir de yani çok üzüldüm 

12 Cevaplar

0 oy
(82 puan) tarafından
Arkadaşın densizlik etmiş tabiki çocuğunla gideceksin yarın onun çocuğu olduğunda 1 bırakır 2 bırakır biryere sonra nolacak mecbur kendiside getirecek üzülme sen rahat rahat konuşuyor şimdilik
(196 puan) tarafından
Çok üzüldüm yani canım ne biliyim bir anda böyle söylemesi ki çocuk yaramazlık yapmadı yani sohbet etmeye çalışıyodu kendince şirinlik yapıyodu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebegi olsun görürüm ben onu. Ben heryere kızımı götürürüm tabikide götürücem sen komşuya bırak o zaman de. Birde bu devirde 
tarafından
Bir daha muhatap olma canım bence onunla
(196 puan) tarafından
Doğru söylüyosun valla çocukluk arkadaşım bide bu insan 2 3 yaşından beri tanışıyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi çok kırdı beni
tarafından
İnsanlar değişiyor maalesef canım. Evlenince özellikle kadınlar. Benim çocukluk arkadaşlarım çoğu değişti ben poşet poşet bebek kıyafeti götürdüm kızımı görmeye gelmediler bile. Biri durduk yere numaramı silmis
(196 puan) tarafından
Şaka gibi yani gerçekten öyleleri de uzak olsun hayatımızdan bilemedim canım
tarafından
Öyle canım
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Bence de cok ayıp etmiş bidaha gitmek istemezdim bende 
(196 puan) tarafından
Ki canım bu insan 2 3 yaşından beri aynı sokakta büyüdüğümüz aynı okul liseye gittiğimiz çocukluk arkadaşim çok kırıldım ya
0 oy
(8 puan) tarafından
Açıkçası sen onun evine misafir gitmişsin çocuk sevsin sevmesin böyle bir laf etmesi yanlış nerden çıktı der gibi.arayip sormadığı takdirde arama bence az uzak kal anlarsa essek degilse özür diler yoksada keyfi bilir 
(196 puan) tarafından
Doğru canım öyle yapıyım artık
(8 puan) tarafından
Anlamaza vurursa gerçekten onemseme sen değer vermeden üzülüp buraya yazmazdın.Ama hanfendi seni kırıp birde üstüne toparlamaya çalışmıyor sa güle güle boşver
(196 puan) tarafından
26 yaşındayım ben kendimi bildim bileli beraberiz bu kızla tamam yine düşünerek konuşmazdı önceden ama bu kadarda değildi artık kimseye ederinden fazla değer vermeyeceğim hep üzülen ben oluyorum haklısın vallahi
(8 puan) tarafından
İnsanlar çiğ süt emmiş yeri gelince insanın ailesi bile bir tuhaf oluyor ki elin adamına çok güvenmemek lazım.bu kişi seni yıllardır tanıyor az çok neye kırılır neye küser bunu bilmeyecek kadar kör ise yani kendi bilir.belki çocuk istiyor oda ama eşi istemiyor dur yada maddiyat vb yapamıyor lardir yada sağlık vb. Bu yüzden sendede çocuk olunca rahatsız olmuştur olamaz mı? Diyorum ya dost dediğin çok nadir. Genelde kadın kadının kurdu oluyor maalesef hiç üzülme gerçekten
(196 puan) tarafından
Belkide dediğin gibidir çocuk isteyip istememe mevzusudur bilemem tabiki ama öyle takmayacağım artık kendisini arayıp sormayı düşünmüyorum kendi arayıp bilirse hatasını ne alâ
0 oy
(899 puan) tarafından
Sen diyemedin mi ben evladımı götürüyorum ben her yere yanımda taşıyamam derken  k.öpekten mi k.ediden mi bahsediyosun sen diye demekki senin ki öyle olacak derdim
(196 puan) tarafından
Evladımı nereye bırakabilirim dedim canım seninde olsun seni de görürüz dedim yani can bu kedimde olsa köpeğimde bırakamam ki bi yere
(899 puan) tarafından
Tabiki öyle saçmalamış arkadaşın dünyada neler görüyoruz arkadaşın beyin yaşı 3 demekki görüşme bile artık
(196 puan) tarafından
Aramadığı sürece aramayacağım kesinlikle aradığında da söyleyeceğim böyle söyledin kırıldım diye
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Anneliği tatmadığında duygusuz konuşmuş bence. Bir de çocuk bu eşya değil tabiki annesiyle olması kadar normal bir şey yok
(196 puan) tarafından
Çocuk sevmemek ne demek ya çocuk sevmeyen kimi sevebilir ki bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum
(2,241 puan) tarafından
Valla canım haklısın. Bak benim de tahammülüm yoktur çocuklara zaten kendiminki sabrımı bitiriyor yanına bir çocuk da eklense başım ağrır ama dönüp ne çocuklara bişey derim ne de annesine. Yani anlattığına göre sana ve çocuğuna hiç söylenecek laf değil gayet dikkat etmişsin çocuğuna
0 oy
(4,563 puan) tarafından
Cocugumu istemeyen benide istemiyordur muhtemelen
(196 puan) tarafından
Kendisi davet etti hatta geçen hafta gidemedin rahatsızlandık darladı durdu ne zaman geliceksin diye
0 oy
(451 puan) tarafından
Yok çocuğu eve kitleyip gidiyorum deseydin bence direk engelle ya cidden kimse kendini bişey sanmasın yani yaptığı terbiyesizliği asla sineye cekme derim değil çocukluk arkadaşım ikizim olsa tavrımi koyarım 
(196 puan) tarafından
Doğru söylüyosun vallahi
(451 puan) tarafından
Aynen öyle canım boşversene mesela ben hamile sohbette kendime bir arkadaş buldum benim bütün çocukluk arkadaşlarımdan bin kat daha iyi gece gündüz konuşuyoruz kardeş gibi olduk şimdi çocukluk arkadaşımi arasam işine gelirse dinler gelmese ben seni sonra ararım der insanın insana verdiği değer önemli bence senenin bir hükmü yok
(196 puan) tarafından
O kadar haklısın ki şuan bazen bir yabancı bile 40 yıllık dost sandıklarımızı geçiyor işte
(451 puan) tarafından
Aynen öyle canım boşver taktiğina degmez
(196 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,207 puan) tarafından
Beni evine davet ediyorsa çocugumun da olduğunu bilmeli ona göre çağırmalı tamamen bağlarını kopart o arkadaşınla bence 
(196 puan) tarafından
Aynen öyle bundan sonra demekki alınganlık yapmıyormuşum herkes bana hak verdi
0 oy
(16,852 puan) tarafından
Yok genelde komşuya bırakıyorum deseydin. Kesinlikle gitmem evime de davet etmem 
(196 puan) tarafından
Aklımdan çıkmıyor resmen canım ya ben diyemezdim öyle bir şey hatta aksine rahat etsinler diye elimden geleni yapardım
(16,852 puan) tarafından
Kız ben çok güzel bozarım insanı kedi mı bu komşuya bırakayım derdim
(196 puan) tarafından
Bende bir yabancı olsaydı ya da çok da sevmediğim biri çok güzel tepkimi koyar kalkardım ama insanın değer verdiği biri olunca birde beklemiyordum böyle bir şey sadece yukarıda yazdıklarımı dedim fazla da oturmadım zaten kalktım hemen bi bahane bulup
(16,852 puan) tarafından
Sinir oldum o çok bilmiş ya bak demedi deme ya ikizi olur ya peşpeşe doğurur ya da ağlak ağlak çocuğu olur yutar bu lafları.
(196 puan) tarafından
Amiiiiiinnnnnnnn mübarek cuma gecesi hürmetine Rabbim yuttursun ona o lafları:)
0 oy
(18,698 puan) tarafından
Ben de bı daha gitmezdim. Gorusmezdim de galiba 
(196 puan) tarafından
Gitmeyeceğim zaten bende arayana kadar da aramayacağım görürsem merhaba merhaba o kadar. O da onca yılın hatrına
0 oy
(50,868 puan) tarafından
ne yapacakmis cocugunu terbiyesiz yuzune yuzune sevmedigini soylemis
(196 puan) tarafından
Çocuğunu sevmiyorum demedi çocuk sevmiyorum dedi. Bir arkadaş da dedıkı belki çocukla alakalı problemleri vardır eşi istiyorum olmuyordur falan diye aklıma yattı ama yinede bu kırıldığım gerçeğini değiştirmiyor aklımdan çıkmıyor resmen o an
(50,868 puan) tarafından
acik açık dememis ama ima etmis bir daha gorusmezdim.ben olsaydim
(196 puan) tarafından
Doğru olabilir tabi bende bayağı mesafe koyacağım zaten

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 646 göst.
2 Ağustos 2023 Aile kategorisinde polatzulal35 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 215 göst.
0 oy
4 cevap 316 göst.