0 oy
344 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,245 puan) tarafından

image

ay kiz video 50 dakka 15 dakka yaptim canim çıktı. Kan ter icinde kaldim ya. Bunu yapan zayiflar arkadas :D

4 Cevaplar

0 oy
(848 puan) tarafından
Ben yapiyorum bu ladinin sporlarini ama 30dk olanlari 2 ayda 12 kilo verdim diyetle birde tabi
(12,245 puan) tarafından
Diyet yapiptami veremiyosun canim
(1,695 puan) tarafından
Nasıl verdin bacım
(143 puan) tarafından
Evet diyette yapıyorum detoks suları da içiyorum ama gram gitmiyor
(12,245 puan) tarafından
Kizlar hareket etmeniz lazim. Ben diyette yapsam hareketli terlemeli birsey yapmadigim surece gram gitmiyo denedim bunu
(848 puan) tarafından
Aralikli oruc yapiyorum sabah 12 aksam 6 dan snra bisey yemiyorum iki ogun sadece beyaz ekmek ve sekeri cikardim birde spor
-Reklam-
0 oy
(6,962 puan) tarafından
Link ativer kız bana hayrina☺
(12,245 puan) tarafından
Kiz kendine niye yazik ediyosun daha yaşın çok kucuk. Azmette versene. Bak ne kadar guzel olacaksin. Ablam verdi 58 kilo suan. Hem sikilasti hemde yagdan verdigi icin bir incelmis. Kilomus qyni ama o benden zayif duruyo çok guzel oldu
(1,695 puan) tarafından
Hem de ne yazık. Ablamla aramda 10 yaş var. Beni büyük zannediyorlar . Çok ğzülüyorum . Hem gayretim yok hemde iştahım açık. Dolabım elhamdüliillah elbise dolu ama bir tanesi bile olmuyor. Anne etekleri giyiyorum evin içinde. Bir yere gidince de feracemi çıkaramıyorum. Çünkü kendime ait elbise bulamıyorum. Boyum uzun ve 100küsür kilom var . Ondan dolayı büyük beden bulmakta epey zorlanıyorum.  Çok vermek istiyorum.
(12,245 puan) tarafından
Bence hemen başla canim. Kayinvalidemde 55 yasinda 95 kilo. Anne yazık diyorum bak dizlerin tasimiyo. Annem 61 yasinda 60 kilo. Diyorum baksana anneme. Azcik azmet ya dusersen kim bakacak valla diyorum. Hic umrunda degil ben yapamam diyo
(1,695 puan) tarafından
Yani başlasam çok iyi olacak . Ama artık hareket etmek istemiyorum kız onu napcaz
(12,245 puan) tarafından
Kiz bende disari cikamiyorum cocuklarla. Emzirmeyi kestik tasindigimiz binada asansor var. Eski evde okula yurume mesafesi vardi yine 15 dakka falan. Al git gel merdiven çik derken iyiydim. Simdi okulda tam onumde. Baktim kilolar hemen gelmeye basladi. Dedim kizzziiiim buna bi dur de hemen. Bak bugun mesela. Dayandim oglen 1e kadar bisey yemedim. Sonra bi kahve ictim sekersiz. Sonra ablam geldi falan mercimek çorbasi yapmistim ogutmeden ama havuçlu pirincli ondan az yedim. Ablamla 1 kahve daha ictim az kuruyemisle. Ve gunu kapattim. Demin çocuklari uyutmadan 15 dakka yaptim bu attigimi. Çocuklari uyuttum 15 dakka daha yaptim. Ustune bide ebru şallidan bi 15 dakika çaktim :) eşim gelcek.20 gune toparlamam lazim kendimi :D
0 oy
(319 puan) tarafından
Banada atar mısın link
(12,245 puan) tarafından
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Benim basenlerim var ya onları nasıl eritcem 
(3,029 puan) tarafından
Biri 18 aylık biri 5 yaşında canım yemeğe dikkat edemiyorum ya
(12,245 puan) tarafından
Benimkilerde biri 4yas biri 20 aylik. Valla dikkat etmezsem alip baskmi gidiyorum :)
(3,029 puan) tarafından
175 e 66 kg ama canım basenlerim işte
(12,245 puan) tarafından
Kiz senin kilon yokmus ya. Bolgesel yapman lazim. Spor yapabilirsin
(3,029 puan) tarafından
Basenlerim kötü gibi geliyo yoksa aman aman kilom yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 342 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Limonlukek (4,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.U.V.zehrasss65 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 212 göst.
9 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mamoru (125 puan) tarafından soruldu

405,928 soru

12,167,114 cevap

36,626 kullanıcı

...