+1 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından
Ben etrafımda kendi çocuğum kadar Ağlayan bir çocuk görmedim su istiyor ağlayarak su istiyor yemek istiyor ağlayarak istiyor herşeyi ağlayarak söylüyor ve istediği şey dakikasında olacak su istiyor tamam oğlum gıdım getirim diyorum üst üste su su diye ağlıyor kardeşi uyuyor birşey istiyor ağlıyor kardeşini de uyandırıyor kendisi zaten asla uyumaz 3 yaşına girecek ocakta ne yapacağım ya bunun bu huyunu sıkıldım gerçekten sıkıldım kardeşini sallıyorum bazen birşey istiyor cinnet geçiriyor kardeşininde uykusunu kaçırıyor bu sefer deliriyorum bazen gün içinde hiç yemek yiyemedigim oluyor ne yapacağım 

7 Cevaplar

0 oy
(691 puan) tarafından
Dinlemeyi denesen ? Tamam demek yerine nedenini sorsan cevabını alırsın bence küçükmüş daha belliki ilgiye ihtiyacı var 
(273 puan) tarafından
Konuşmuyor ki zaten ne oldu desem de su mu istiyor yıllarca su içmemiş gibi su istiyor getiriyorum bir yudum içiyor
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
ne kadar süredir böyle? hâlâ sendromu atlatamamış gibi
(273 puan) tarafından
Valla en başından beri hep böyle
0 oy
(4,296 puan) tarafından

İlgisizlikten yapıyor ilgi istiyor dikkat çekmeye çalışıyor 

Benimki daha doğmadı ama oğlum 3 buçuk yaşına geldi sayılır bazı sebeplerden 2 aya yakın annemde kaldı gecsn aldık ama yinede düzgün ilgilenemedim tek yaptığım doyurmak ve bezini almaktı aynı senin anlattığın gibi uçan kuşa niye uçuyor diye ağlıyor du şimdi onunla ilgileniyorum oynuyorum sürekli konuşuyorum yine ağlaması var ama eskiye göre iyiyiz 

(1,178 puan) tarafından
3 yaşında ögrettm hatta buyük tuvaletinş 4 e kdr yapmadı tuvalete Doğumdan bir ay önce zor ikna ettim ömrümden ömür gitti canınızı sıkmayın kafanız rahatlayınca kendinizi ve  çocuğunuzu hazr hissettgnz de yaponu hala yabancı evlerde buyük tuvaletini yapmaz tutar zoru zor kolayı 3 günde ögretıyor ben yüksek lisans mastır yaptm baya uzun sürdü bzm eğitim :D
(2,125 puan) tarafından
Ben kendimi kötü hisettm @sevda çim uzuman anneyim demedim iyiliği için sadece güzel bir sey söylemek istedim çocuklar içinde bezi bırakmak bir donum noktasi oluyo buyuduklerini artık bizim gibi tuvalete gitmeleri gerektiğini anlıyorlar hamile hanımefendi o yüzden sanki biraz alındı sevdacm kötü bir şey mi demişim
(4,296 puan) tarafından
TAMAM HANIMLAR UZATMAYA GEREK YOK KONU BENİM ÇOCUĞUM VEYA BEZİ DEĞİL FİKİR İSTESEM POST AÇARDIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZLER MUHTEŞEM ANNESİNİZ ÖĞRETTİNİZ BEN ANNELİK YAPAMADIM 3 BUÇUK YAŞINDA BEKLİYORUM LÜTFEN CEVAPTA YAZMAYIN ANNESİ OLARAK BEN GEREĞİNİ GEREKTİĞİ ZAMAN YAPARIM İYİ GECELER DİLİYORUM
(1,178 puan) tarafından
Haklısın:S
(4,296 puan) tarafından
EVET HAKLIYIM !
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Aynı bizim ev 4 yaşındaki oğlumu yazmissin bir çare bulamadım
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Sen ben misin yoksa ?
0 oy
tarafından
Allah sabır versin bendede iki tane var piskoloji kalmadı sabah akşam anlaşmazlık birbirini dövüyorlar yoruldum tek bakıyorum bide tükendim artık 
0 oy
(2,196 puan) tarafından
N kadar ilk çocuk ilk torun dersen de,onlar herşeyin farkında. Fazladan değil normal bir bakışı bile dert ediyorlar ve bu sana hırçınlık olarak geri dönüyor. Üstelik senin yavrunun özel bir sıkıntısı vardı sanırım.epilepsi ilacı kullanıyorsan onlar da böyle yapabilir
(273 puan) tarafından
Çok şükür 1 yıldan fazla oldu bırakalı keprayi

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 369 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 439 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Merveemirinannesi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eslim lina annesi (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 675 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,594 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...