0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (1,312 puan) tarafından
Diğer bölümde okudum da 9 ay kız denilmiş ama oğlan doğurmuş bnce olmayacak bişey değil ama büyük şok yaşardım herhalde şimdi bn üç ayrı doktora gittim üçü de kız dedi değişmez herhalde dimi valla büyük şok yaşarım :)) 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben de gördüm onu da içeriğe bakmadım, tahmin etmek de zor değildi içeriği. Bir de geçen akşam haberlerde de çıktı böyle bir şey, kız bekliyorlarmış erkek doğurmuş kadın. :D Benimki de kesin erkek, Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı inşAllah 

(1,312 puan) tarafından
Amin cnm bnm İnşAllah insan tereddüt ediyor ya bi de ismi herşeyi hazır erkek de olsa yavrumdr canımdır ama eksikliğini hissederim baya kızıma çok alıştım çünkü ❣️
tarafından
Ben de kuşum valla, kız olsaydı mesela dehşete düşerdim belki de ağlardım çünkü çok alıştım oğluşuma bir de her şeyi hazır
-Reklam-
0 oy
(104 puan) tarafından
Değişmez ya 3 ayrı doktor demişse kızdır :)
(1,312 puan) tarafından
İnşallah cnm tabi erkek olursa da yavrum canımdır ama baya eksiklik hissederim kızıma çok alıştım çünkü ❣️
(104 puan) tarafından
Yani büyük bi şok olur kaç aylık hamilesin canım bide cinsiyeti hangi ayda öğrendin
(1,312 puan) tarafından
37 haftalığım cnm biraz geç öğrendim kızım nazlı çıktı hep secde pozisyonndaydı 20. Haftada falan öğrendim
(104 puan) tarafından
Anladım canım benim daha belli değil 3 aylık oldum yeni 4 ayda doktara gitcem öğrenirim o zamn :)
(1,312 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm ❣️
0 oy
(135,706 puan) tarafından
O degilde oglana ilk andan pembe giydirmislerdir ☺️
(1,312 puan) tarafından
Hiç sorma ya pembiş pembiş :) gerçekten baya şok bişey ya bn emin olmak için 3 ayrı doktora gittim cnm hazırlık yapcktm diye tabi yine Allahın dediği olur
0 oy
(342 puan) tarafından

Degismez cnm allahin izniyle 3 u de cahil diil uani dimi:P

(1,312 puan) tarafından
İnş cnm değişmez emin olmak için gittim zaten :)
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Hahaha yok Kız değişmez yaa bence ultrason cihazının kalitesiyle ilgilide olabilir 
(1,312 puan) tarafından
Olabilir cnm :)
0 oy
(16,569 puan) tarafından
Olabiliyor işinin ehli olmayan doktorlar var o yüzden unisex almalı doğana kadar 
(1,312 puan) tarafından
Olmuyor cnm ya cicili bicili görünce insanın alası geliyor :)
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Ayyy buyuk şokkk ben simdi ayrintiliyi bekliorum orda kesinlesior diorlar ondan sonra baslicak alisverise insaAllah degismez ya evlenmeden oncede diodum insaAllah ilk cocugum kiz olur die hepte oyle istedim kiz cocuklarini gorunce icime sokasim gelior insaAllah benimde bir kizim olacak Rabbim gonlume gore verdi cok sukur :angel:

(1,312 puan) tarafından
Çok şükür cnm bn de aynı ilk çocuğum kız istemişimtm hep çok şükür nasip etti Rabbim ❣️hayırlısı ile kucağımıza alrz inşallah
(5,910 puan) tarafından
Amin insaAllah kuzum
0 oy
tarafından
Bende kıza hamıleyım ama tüm belırtıler gobek şeklım falan erkek gibiymiş herkes erkek mı dıo :) bende dıyorum şok olurum dıye bakalım hayırlısı olsun 
(1,312 puan) tarafından
Bnm de belirtiler falsn öyle cnm ondan biraz tereddüt ettim :)
tarafından
Göbek çizgim bile aşağıda ama detaylıda net kız goruldu bakalım
0 oy
(106 puan) tarafından
Valla canim benim ilk gebeligimgede kiz denildi kiz geldi inslalahh senin ki de degismez :)
0 oy
tarafından
Bizim bir komşuda erkek demişler kız doğurmuş :) 
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bizm.komsuyada 9 ay boyunca erkk dediler kiz dogdu :))

İlgili bir soru bulunamadı

411,529 soru

12,388,467 cevap

43,655 kullanıcı

Kategoriler

...