0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (306 puan) tarafından

Eşim almıştı yeni gördüm kusucam neredeyse , şoktan almıştı birde

image

19 Cevaplar

0 oy
(4,484 puan) tarafından
Malesef canm o dediğin seyyy ayyyy içim kalktı sabah sabah
(306 puan) tarafından
Ay birde hep ordan alırdım kusucam neredeysen yemin ederim
-Reklam-
0 oy
(583 puan) tarafından
Maalesef evet
(306 puan) tarafından
Offf birde yedim baya oncesinde
0 oy
(6,345 puan) tarafından
Undan çıkmış büyük ihtimal. Elemeden yapıyorlar sanırım
0 oy
(4,512 puan) tarafından
Aynisi bir sene once benim basima geldi bende şoktan almistim sikayetvar a yazdim ama ses seda cikmadi
0 oy
(786 puan) tarafından
Şok marketin bir suçu yok ekmeği de şok market üretmiyor şok marketin markası takılı değil hangi ilhamgi bölge ise o bölgeden yakın fırından ekmek gidiyor marketlere ordaki ekmek fırınları denetlenmeli
(768 puan) tarafından
Eee bir değil iki değil satmasin o zaman
(786 puan) tarafından
Canım ekmek tüm marketler ve heryer bulundryr şans şok ta denk gelmis bence diğer markelerde de vardır sen Allah'tan gormssn yoksa mideye inerdi birde görmeyip yiyenonca insan olabilir
0 oy
(576 puan) tarafından
Hadiiii beee ekmek yerken de mi korka korka yiyceğiz
0 oy
(7,559 puan) tarafından
Sana bir video atayım şok ile ilgili izle de iyice miden bulansin :/https://www.instagram.com/reel/DBV2cnMNQoZ/?igsh=MW5qd2sycTU4dXQ0aw==
0 oy
(650 puan) tarafından
Bence git şikayet et bidahakine çok dijkatli olsunlar maksat 
0 oy
(1,790 puan) tarafından

Valla son zamanlarda çok tiksinerek midem bulanarak yiyorum fırın ekmeğini bile. Arada bir kendim yapıyorum ekmeğimi ama sürekli yapmaya çalışacağım. Üzücü gerçekten etrafta temiz bir şey kalmadı :(

0 oy
(1,599 puan) tarafından
Bizde bimden ekmek almıştık içinden tırnak kadar cam parçası çıkmıştı sonra bime gidip ekmek aldığınız firmayı değiştirin içinden cam çıktı dedim fotolarınıda gösterdim değiştireceğiz dediler.
0 oy
(863 puan) tarafından
Sapı var kız bunun ne zamandan beri fare bokunun sapı oluyo herkes tutturmuş fare pisliği diye, fare boku görmesek inanıcaz fare boku olduğuna. Fare boku dediğin şey simetriktir, iki ucu da sivrimsidir buğday gibi
(306 puan) tarafından
Canım farklı farelerin afedersin pisliği de farklı olurmuş bak googleden baktım, sabahtan beri artık ne yiyeceğim diye düşünüyorum burdaki ekmek fırınına da güvenmiyorum. Resmi de eklim
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Odun parçası gibi geldi bana 
0 oy
(374 puan) tarafından
Sapı var gibi duruyor fotodan fare pisliğine benzetemedim ben 
0 oy
(2,113 puan) tarafından

Allah'tan kendi ekmeğimi evde yapıyorum :O

(306 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsun canim bende mi yapsam
(2,113 puan) tarafından
Hamurumu yapıyorum elektrikli tandır aldım cnm onda yapıyorum mis gibi sıcacık ekmek tavsiye ederim ama küçük çocuklar varsa zor olur
0 oy
(306 puan) tarafından

image

bak canm semaguler
(863 puan) tarafından
Enteresan bişey ne diyim bilemedim
0 oy
(3,008 puan) tarafından

Ay dediğin şey canım bu bendede çıktı baksana benimkinide makina yapmış dedi fırın ama midem bulandı yiyemedim ve bir dahada ordan almam 

image

0 oy
(7,160 puan) tarafından

Buneki bacım, sen bide muzun icindekileri görsen mikroskopla :( malesef yiyoruz sadece dışı temiz sanarak..  

0 oy
(478 puan) tarafından
Hemen ekmekle git şikeyet et kapılarının üstünde şikayet hattı mı ne var ara iletişime geç bu ne ya insan sağlığının zerre önemi kalmamış yapamıyorsanız yapmayın bu işi bu ne böyle cimere de şikayet et
0 oy
(94 puan) tarafından

AY çok kötü inşallah değildir ama arkadaşlar evet yazmış hep :( 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
23 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra2607 (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hale01 (1,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
7 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 466 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

402,100 soru

12,037,821 cevap

36,265 kullanıcı

...