0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Kızlar evim petek bu kış ilk kez burda gecirecez simdiden soğuk dogudayim daha acmadik petekleri evin altı da boş kimse yok yerler fayans herkes diyor evin isinmaz petekler isitmaz evi tedirgin oldum küçük iki çocuk var yoksa takmazdim kafaya 

5 Cevaplar

0 oy
(295 puan) tarafından
Evim parke alt katım almancı yazları gelirler kışları giderler. Evimde 4.yılımq girecem ama maalesef komşularımın evleri kadar ısınmıyor evim ve apartmanda en fazla fatura ödeyen biziz. Kiramız kadar fatura ödediğimiz de oluyor ama yok.. birkaç gündür alt katıma birileri geldi de öyle ısındı ev. Alt kat boşsa çok zor oluyor 
(13,559 puan) tarafından
Hayir canım böyle bi sorun gündeme geldi haberlerde daha önce o yüzden söylüyorum zengin insan zaten düşünmez yani
(295 puan) tarafından
Yaprak evet haklı olduğun yerler var ama başkası tasarruf edecek diye komşunun birkaç kat fazla fatura ödemesi hoş değil herkes zorluk çekiyor eşim de asgari ücretli ama mecbur çocuk var diye 60-65 derecede yakıyoruz komşum yaksa belki 40 derecede bile evim ısınacak. Her odayı yakmayacaksa yada sezonluk gelinecekse o eve ara kat seçip de başkasının da hakkına girilmesin.
(13,559 puan) tarafından
İnsan önce kendini düşünür niye komşusunu düşünsün ki. Ev alırken veya kiraların hangimiz komşuyu düşünerek alip/kiraliyoruz
(1,342 puan) tarafından
İşte sizin gibi bencil insanlar olduğu için devlet el atıyor. Aynı şekilde apartmanlarda da aynı kural geçerli hatta birbirine yapışık müstakil evlerde de geçerli. Toplum olarak yaşıyoruz yere tukurmuyoruz çünkü toplum olarak yaşıyoruz ayni şekilde enerji tasarrufunda da toplum olarak yaşıyoruz. Bencilce yaşamak istiyorsanız gidin dağ başına kimse sizi baglamasin
(13,559 puan) tarafından
Sen yere tükürmuyor olabilirsin hiç balgamli bi tükürüğe denk gelmemişsin demekki. Sokağın ortasina kusan bi sarhoş da görmemişsin elit elit yaşayıp ay sonunu zor getiren insanlar sizin totonuz ısınsın diye bi fazla fatura ödeyemez.
Ben çocuğuma daha iyisini yapmak varken aman komşum üşümesin diye niye kullanmadığım bi alanı açıp fazla fatura odeyeyim bencillikse bencilim ben cebimi düşünürüm arkadaşım. komşum bana ekmek vermiyor sonuçta bizim bi tarafımızda ayi bağırıyor para kazanırken gece 11 de yemek yediğimi bilirim ben sen ne komsulugundan bahsediyorsun herkes siz gibi harika hayatlar yaşamıyor
-Reklam-
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Aynı durumdayiz dogudayim alt katım boş ve yerler fayans :) evin yerleri açık kalmasın heryere halı yaptırın o soğuğu baya kesiyor yoksa gerçekten zor ısınıyor. Ben geçen sene heryere halı yaptırdım boş alan çok yok bu şekilde güzel ısınıyor
0 oy
(12,583 puan) tarafından
alt dolu olsa daha iyi ama ısınır niye ısınmasın
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Biraz zor ısınır evet. Normalde suç kışın evi boş bırakmak. Anlamlar geçen kişi başka bir şehirde geçirdi siteye ceza ödediler ısınmaya destek olmuyorsunuz diye
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Yerleri halıyla kapat fazla açık yer olmasın evet ısınması zor olur ama halılar alttan gelen soğuk havayı keser birazda olsa 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 31 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
6 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nur Ay (1,057 puan) tarafından soruldu

408,338 soru