0 oy
33 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (246 puan) tarafından
İlaçlı emara giren oldu mu nasıl bana verildi pelvik kitle denildi ama tam belli değil 

1 cevap

0 oy
(40 puan) tarafından
Benim de yumurtalıkta kist vardı pelvik mr çekildi bende biraz panik ataklık olduğu için biraz zorlandım. birkaç kez çıkmayı düşündüm ama dişimi sıktım gözlerimi kapattım başka şeyler düşünmeye çalıştım öyle öyle zor olsa da bitti. Öncesinde bir sor izin verirlerse müzik falan actirmayi dene o yüksek sesi belki biraz bastırırsa sizi rahatlatır ya da kitap okumayı falan seviyorsaniz elinize ufak boy kitap alın onu okurken hem zaman geçer hem de sürekli o sesi ve emarı düşünmemis olursunuz. beni tek zorlayan o bitmek bilmeyen gürültülü sesti.  Önce normal olarak o makineye sokuyolar kafanız dışarıya yakın oluyor böyle yukarı doğru baktığında biraz dışarıyı goruyorsunuz. Yaklaşık 20 dakika kadar çekiliyor sonra hemşire geliyor kolunuzdan açılan damar yolundan ilaç veriyor 10 dakikaya yakın da öyle çekiliyor sonra bitiyor 
(246 puan) tarafından
Ya korktum biraz gecmiş olsun sizede
(40 puan) tarafından
Bende paniklik olduğu için zor oldu sakin bir insan iseniz bir şey olmaz. Hem bu beyin emarı gibi değil tamamen girmiyorsunuz oakineye dediğim gibi kafa kısmı açıkta kalıyor. Ses yüksek o kadar onun için size öyle önerilerde bulundum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
11 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cigdem25 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 2,525 göst.
0 oy
42 cevap 1,874 göst.
2 Eylül 2019 Aile kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 944 göst.
20 Ağustos 2019 Aile kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu

401,077 soru

12,003,478 cevap

36,188 kullanıcı

...