Adı gibi o senin mujden guzel haberin sevincin hediyen Rabbim sana hediye diye gönderdi o meleği . yeryuzunde sana guvendiki onu sana emanet etti Biliyodu nasil bir anne olacagini. Sen onun yaninda ol birbirinize sahip cikin dua edin gerisini Allaha birakin o en dogrusunu bilir kuzum
MasAllah kuzuma. Allah in izni ile bunun ustesinden de gelecek canim benim. Dualarimiz hep sizinle. O yureginin guzelliginin karşılığını alacaksin hic şüphem yok. Sen dünyanın en iyi en guzel annesisin. Kizinda Senin gibi güclu insaAllah. Umarim sonuclarıniz cok iyi cikar canim.❤❣
O küçük bedeni nasıl dayanacak o kadar saat açlığa maşalah Mizginimize hayırlı haberlerle gel
Kurban olurum o gözlere ((❤❤ inşallah güzel haber alırsın cnm benim...Geçmiş olsun maşallah prensese :)
Ilk once 40 bim kere masallah diyim kara kiza rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin insallah evlat acisi biseye benzemiyo insallah sonuclari temiz cikarda ayrilmak zorunda kalmassiniz tekrardan rabbim sifa versin evlatlarimizi bize bagislasin ❤
Bugün eski postlarınıza denk geldim hepsini sırasıyla okudum Rabbim YARDIMCINIZ olsun bende ikili taramada pappa değeri düşük çıktı 4 lü tarama yaptırdım sonucu bekliyorum o kadar korkuyorum ki Rabbim evlatlarımızı korusun hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
bı değil bin kere maşallah canım benim Allah im hayirli haberle donmezini nasip etsin inşallah korktuklarin başına gelmez küçük bebekleri kuvezde faln gitururkerken içim cüz ediyor ve sende bı anne olarak sonuçta bebisin o acıları yaşamasını istemiyor Rabbim yaşatmasin canm benim. Allah a emanet olun op cadıyı yerime:)
Maşallah canim Rabbim korusun inşallah saclarida ne guzelmis ya uzun bakislarini yerim senin insallah guzel sonuclarla gelirsin canim
1,492,906 soru
24,392,946 cevap
349,444 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın