0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar dişi kusumuzu cumartesi günü aldık bugün kusumuzun sürekli uyuduğunu fark ettim ve açık bir yeri var kafasını sürekli oraya koyup uyuyor bilgisi olan varmı ne yapmak gerekir söyle ufak bir yeri var bunun kadar büyük değil tüyleri kapatıyor o açık yeri 

image

5 Cevaplar

0 oy
(2,302 puan) tarafından
Kuşun hasta galiba canım
tarafından
Hay Allah ya üzüldüm ya gidip bakayım adama soylim diğer kuşumu hasta etmesin kahr olurum
(75 puan) tarafından
Benim disi kus hasta oldugunda hic erkege bulasmadi. 2yildir ikisi de bende erkek olani bi tanidigimizdan aldik evde dogdu buyudu disi olani da kuscudan aldik ne hikmetse disi olan cok sık hasta oluyo
tarafından
Buda öyle götürüp aldığım yere gösterecem değiştirirse değiştiririm
-Reklam-
0 oy
(2,455 puan) tarafından
Ceyranda mi kaldı üşütmüs büyük ihtimalle bence geri götürün verin çünkü eğer hasta olduysa zor iyileşmesi 
tarafından
Gidip konuşayım bugün
0 oy
(75 puan) tarafından
Hasta olabilir. Hasta olduklarinda kafalarindan bi sivi cikar yapisir kalar sararir vs. yanina yaklasinca da biraz kokarlar zaten anlarsin.veterinerden antibiyotik alabilirsin ama Onun disinda yeni almissiniz alismadigi bilmedigi bi ortam oldugu icin stres yapmis da olabilir.
tarafından
Yok bildiğin hasta cnm kakası bile tuhaf poposunda yapışıp kalıyor bugün aldığım yere götürecem bakalım ya yenisini versin yerine diğer kuşum garibim yanından ayrılmıyor birbirlerine sokulup duruyorlar yanında ölmesin bı çaresine bakacam artik
(75 puan) tarafından
Evet hastadir o zaman ishal olmus . Ona dikkat edin ben cok kus baktim hangisi ishal olduysa ilkinde duzelse illaki bi ishalinde öldü
tarafından
Değiştirdim canım ya
0 oy
(9,875 puan) tarafından
Yeni aldığın için strese girmiş olabilir canım. Muhabbet kusları yer degısıklıgıne gelemez bi süre kendi halıne bırakın her gun yemini suyunu değişin bi süre sonra alısır. Kafesın altına inerse o zaman sıkıntı 
tarafından
Değiştirdim canım ya bildiğin rahatsız di bu
0 oy
(1,116 puan) tarafından
bu mevsimlerde tüy değiştiriyorlar bazıları tüyden çıkmayıp hasta olup ölüyorlar kuşçunuza götürün vitamin vs verecekler atlatırsa yaşar
tarafından
Değiştirdim canım ya

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 470 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 124 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (551 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 360 göst.
0 oy