0 oy
217 göst.
Aile kategorisinde (390 puan) tarafından
Kızlar bir kızım var simdi ikinciye hamileyim 9 haftalık olduk bile dün kayinvalidemlerdeydik konusu açıldı esime amcası dediki erkek olması için dua var yazılıyor falan dedi kayinvalidemde hemen aradı arkadaşı hocaymiş oda yazarım yemesi lazım dedi ben dün kimseyi kırmadım hiç cevap vermedim bugün aradı tekrar kayınvalidem böyle şeyleri sevmezsin sen yutarmisın sorayım sana ona göre dua yazdiracam dedi bende Allah'a inancım var çok şükür ama öyle şey olurmu çocuğun organları oluştu Allah bana evlat nasip etmis kız oglan diye nasıl ayirayim daha ne isteyeyim Allah'tan sağlıkli olmasını isterim dedim biraz bozuldu çok konuşmadı kapatti. Hergün burada görüyorum sürekli tedavi gören dostlarım var okudukça inanın gözlerimden yas geliyor Instagramda görüyorum 12 yil sonra hamilelik haberi alanları falan çok kötü oluyorum bende sürekli sağlıklı olurmu kafasındayken bu düşünce beni incitti demekki kız olsa sürekli başıma kalkaacaklar oğlu yok diye dünyaya iki tane cocuk getirmek istiyoruz zaten yaşamak oldukça zor ikinciside isterse kız olsun sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun Allah yaşamları boyunca incitmesin de hic bir önemi yok ama bu duygularımı asla anlatamiycam ve anlamiycaklar. 

9 Cevaplar

+1 oy
(10,972 puan) tarafından
onun cinsiyeti belli ki zaten, döllendiği an belli biz sadece organ oluşunca öğreniyoruz. Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin. kızı erkeği yok. erkek olunca ne oluyor anlamıyorum. hala erkek erkek diye tutturulması cahillik sadece. ha insan ister bir kızım bir oğlum olsun ikisini de tadayım diye ama illa şu olsun demek çok yanlış 
(390 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum her kontrolde sağlıklı mı hocam gelişiyor mu diye soruyorum bide cok erken öğrendim iki haftalıkken gelismesini bekledim simdi bu beklentiler nankörlük gibi geliyor
-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Sağlıkli olsun kız erkek olsun demeyin benim eşim de kızları çok sever hep kız olsun inşallah kızdır inşallah erkek değildir dedi dedi bebeğim erkek oldu ve sağlıksız doktor kararını ver gel dedi çok kötüyüm 
(1,544 puan) tarafından
Sağlıksız derken
(1,455 puan) tarafından
Aldırmam gerektiğini bir sürü problem olduğunu detaya girmek istemiyorum bana dua eder misiniz sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma
(390 puan) tarafından
Çok üzüldüm inanın inşallah sağlıklıdır bir hata vardır lütfen baska doktora gitmeden karar vermeyin
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Bunun için öyle bir dua bilmem ne varsa o hamile kalmadan önce yapılması gerekir su an zaten onun cinsiyeti belli daha spermken cinsiyet belli oluyor. Sen diyorsanki ben inanmıyorum ama bunu yapmazsam bana oğlun yok bunu yapmadın ondan olmadı diye zulmedecekler o zaman yap en azından sana zulmetmesinler her ailenin yapısı kültürü farklıdır.
(390 puan) tarafından
Öyle bisey yapamazlarda sadece benim kalbim çabuk kırılır üzülüyorum ayrım yaptıkları icin
0 oy
(1,544 puan) tarafından

Yok artık ya bu eskiler cahillikte Master yapıyorlar :( 

(143 puan) tarafından
Kesinkle greyy cahil kesim çok böyleler akillanmaz
(390 puan) tarafından
Bide bunu müslümanlık adı altında yaptıkları zaman biseyde sôyleyemiyorsun ispatlayana kadar ugrasiyorlar inanın
(143 puan) tarafından
Oyle tabi değişik insan vakaları
0 oy
(170 puan) tarafından
Konudan bağımsız.. Dua imkansızın belini kırar, zaten oluştu diye dua etmekten vazgeçme, öncelikle hayırlı ve sağlıklı olması için dua et sonra da hangi cinsiyeti istediğini.. 
(1,666 puan) tarafından
Katılıyorum.  Ben çok dua ettim. Rabbım bebeğim sağlıklı hayırlı bir evlat olsun. Sen ne eylersen güzel eylersin ama gönlündekini sağlıkla nasip et Rabbım diye. Gönlümdeki ki oldu çok şükür Rabbıme
(390 puan) tarafından
Hep öyle dua ediyorum Allah'ım hayırlısını nasip et diyorum icimden hiç cinsiyet gecmedi aksine kızıma kardeş can yoldaş olacak diye yolunu gözlüyorum
0 oy
(2,987 puan) tarafından

:unsure:ne denir.ki denecek soz yok 

Kimse kendi secemddigi seylerjn ovuncunu yasamasin yil bilmemkac hala ayni zihniyet su kelimeleri her yere tr nin her kosesine asmak istyorum

IRK,CINSIYET, FIZIKSEL OZELLIKLERI KENDIMIZ SECMIYORUZ BUNLAR INSANI NITELENDIRMEZ. BUNLAR KENDI KAZANIMIMIZ DEGIL INSANI ANCAK KENDI KAZANIMI NITELENDIRIR 

Bunu soyleyen muslumandir muhtemel suan yaptigi sirktir ayrica veda hutbesini tekrar tekrar okusunlar 

Ne diyetim ki su zihniyetin karssnda 

(390 puan) tarafından
Açıkçası yer gök dua inanırım ama bu bana çok mantıksız geldi inanın çünkü insanlar evlat sahibi olabilmek için aglarken cinsiyet için dua edip bide onu yemek bana çok mantıklı gelmedi ya
(2,987 puan) tarafından
Erkek cocugun kiz cocuktan ustunlugu yoktur
(390 puan) tarafından
Kesinlikle bir kızım var inanin öğrendiğimde havalara ucmustum çığlık attım ve o bizim gözbebeğimiz kayinvalidemlerin düşüncesi belki bir kızımız var oğlumuzda olsun diyedir belki içlerini bilemem ama önemli olan Allah'ın takdiri hayırlısı hersey nasip kızıma can olacak kardes olacak
(2,987 puan) tarafından
Hayirli sekilde.kucaginiza almahyi.nasip.etsn Rabbm
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Oncesinde rabbim saglikli sıhhatli eli yuzu duzgun akilli ahlakli evlatlar versin. Sonrasinda her iki evlat balindan da tattirsin. Benim duam bu. 
(390 puan) tarafından
Amin isteyen bekleyen herkese böyle hayırlı bir haber almak nasip etsin inşallah
0 oy
(11,414 puan) tarafından
Benim annemde muska takmış kardesimde erkek olsun diye maşallah kızımız nişanlı yaza düğünü var :D bir de rabbim affetsin ben kendi hatam saygisizligim biliyorum benimde bir kızım vardı ikinciye gebe kaldım hep dua ettim erkek olsun diye çünkü erkek çocuklarını çok severdim küçükken bile bebeklerim erkek bebekti.oglum 4.5 aylıkken karnimda öldü.cok tövbe ettim ağladım.kendimde bildm suçu Allah'a asi geldim dedim.ondan da 4 yıl sonra gene gebe kaldım bunsefer öğrendiğim andan itibaren Allah'ım cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter ki dedim rabbim bir erkek evlat nasip etti
(390 puan) tarafından
Çok üzüldüm inanın öğrendiğimden beri gebelik sağlıklı ilerliyormu diye endiseliyim hic icimden geçen bişey olmadı küçücük bir bebek olacak onun hevesindeyim ama böyle yaptıkları zaman üzülüyorum Allah herşeyin hayırlısını versin
0 oy
(143 puan) tarafından
Nasıl insalar sen veya kayinvaliden onemli olan hayırlı vatana dinnie hayırlı evlat olsun diye dua edicegnize erkek bebek sidik yarışına yazik..
(390 puan) tarafından
Okudunuzmu yazdiklarimi hanimefendi ?
(143 puan) tarafından
Okudum kayinvaliden cahil kork bnce

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 438 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde anne&&& (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde İlla (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baharr23 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde My Rose (445 puan) tarafından soruldu

403,619 soru

12,092,691 cevap

36,386 kullanıcı

...