0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (1,855 puan) tarafından
Kızlar esin jcjn soruyorum çok ağır geliyor ona bu kapsülleri bir türlü hafifini bulamadım böyle çok acı olmayan nescafe tarzında hafif kahve arıyorum önerdiğiniz var mi

4 Cevaplar

0 oy
(129,283 puan) tarafından
douwe egberts dedim sana kiz en guzeli o
(1,855 puan) tarafından
Ben o markayı hiç duymadım Hollanda da satılıyor sanırım trendyoldan baktım şimdi de nasıl tadı acı olmayacak ya bir türlü tutturamadım kahveleri
aci degil ben yillardir o narkayi kullaniyorum hatta tr de herkese goturdum hic olumsuz tepki almadim herkes begendi ama tr deki satilanla burdakinin tadi aynimi onu bilmiyom
-Reklam-
0 oy
(2,813 puan) tarafından
İri çekim alınabiliyor kapsülde onlar daha hafif olur. Ben kapsülleri kullanmıyorum ama ince çekimde daha yoğun oluyor tadı o yüzden 
(1,855 puan) tarafından
Çekirdekli kahve aldım ama çok ağır geldi eşim sevmedi . Bugün jacops 6 no olanı aldım onuda sevmedi . Dibek kahvesi nescafe 2 si 1 arada iciyor ona benzer tat arıyorum ama bulamadım
(2,813 puan) tarafından
Ben çekirdek kahveyi orta çekim yapıyorum hafif içenler için espresso yazıların bol su kullanıyorum sütlü içenler sütünü de bol kullanabilir.
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Hangi marka makine kullanıyor canım nespresso ise baharat notalı değil de tahıl kakao notalı olanları tercih edebilirsiniz Tokyo volutto vurma gibi
(1,855 puan) tarafından
Philips kullanıyorum canım kapsül kullanıyorum kapsulun içindeki kahveyi atıyorum içine çekirdekli de var ama o çok ağır geldi eşime dedim kapsül alıyım o da hafif ağırdı onu da içmedi. Ağır olmayan mesela nescafe dibek kahvesi gibi bir kahve arıyorum hafif olucak yani
0 oy

image

image

image

image

senin icin cektim 
(1,855 puan) tarafından
Gratiste buldum lor u sipariş verdim ayy inşallah güzel çıkar
makinam dolce gusto ben hepsini yapiyodum
boykot ama kitkat varya onunda capsulu var
(1,855 puan) tarafından
Lor boykot ürün mü sipariş vermeseydim keşke . Onuda araştırayım teşekkürler sevdoşum
fransa markasi l"or

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
23 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1anne (788 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,603 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...