0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (707 puan) tarafından
Kızlar emziriyorum yenidoğan bebeğim var 20 günlük ishal olmuşum ne kullanabilirim antibiyotik bilgisi olan var mı flagyl var bir tane emzirirken bunu kullanan oldu mu

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Antibiyotik ağır bir ilaç doktor yazmadan kullanma
-Reklam-
0 oy
(12,911 puan) tarafından
Banada flagly verdi ama emzirmeyi birakmistim bu yaz bizde ishal kusma oldum koyde. Doktora danismadan kullanma
0 oy
(4,615 puan) tarafından

Sakın kullanmayın patates haşlayın yiyin muz yiyin dr kontrolü olmadan antibiyotik zararlı olabilir 

0 oy
(9,725 puan) tarafından
Reflor maflor kullan patates hasla muz ye bol su iç geçer 
0 oy
(13,570 puan) tarafından
ishal olunca antibiyotik kullanılmaz. enfeksiyon varsa doktor kontrolünde antibiyotik kullanılır. 

ishal için probiyotik kullanabilirsin. haşlanmış patates ye 
0 oy
(427 puan) tarafından
Bebeğiniz çok küçük bu durumda doktora sormadan antibiyotik kullanmanız doğru olmaz 

yeni doğum yaptığınız zaman doktorunuz size antibiyotik vermemiş miydi
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Hayır canım kullanma, probiyotik kullan eczaneden reflor veya maflor al emzirdigini de şöyle ayrıca muz patates ve pirinç lapası ye yağlı yemeklerden uzak durmalisin
0 oy
(11,606 puan) tarafından
Benim kızım ishal hastanede yatıyoruz üç gündür antibiyotik kullanmak söz konusu bile değil, raflor, maflor enterogermina kullanıyoruz. Yani probiyotik toz kullanıyoruz doktor antibiyotik taktırmadı hiç. Bol bol da sıvı al
tarafından
Gözde çok geçmiş olsun canım neyi var ?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
8 cevap 117 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.
22 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif_berra (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 227 göst.

411,483 soru

12,386,630 cevap

43,561 kullanıcı

Kategoriler

...