0 oy
3,675 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar kocalariniz ne iş yapıyor. ???

Maksat muhabbet olsun hemen linclemeyin :D

Benimki kuaför :devil:

82 Cevaplar

+12 oy
tarafından

En İyi Cevap

Gizli gizli okuyup kaçanlar :D:D

(2,305 puan) tarafından
Ben ben:D
(1,117 puan) tarafından
Ben ben :)))
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Askeri personel 
+4 oy
(13,996 puan) tarafından

Alkoliğin  kocası tekelci olurmuş :D

(1,014 puan) tarafından
☺️☺️☺️
+3 oy
tarafından

Benim eşim Migros sanal markette çalışıyor . İnşallah seneye öğretim görevlisi olarak hayatımıza devam edeceğiz :D 

tarafından
o nasıl bir kariyer atlaması :)
tarafından
Uzun atlama gibi :D
tarafından
Canım benim eşim biz evlendiğimizde okulunu daha bitirmemişti :) Hazıran ayında tamamladı mezuniyetini o süre zarfında hem okudu hem çalıştı branşı yüzme hem yüzmeye gitti  . Şimdi ALES  sınavına hazırlanıyor kasımda sınav var. ilkbahara girince de yüzme federasyonundan belge alacak yazın ve ya güzün Allah izin verirse prf. Bölüm başkanı tanıdığımız var o vesile ile alım olan bir okula branşı yüzme öğretim  görevlisi olarak atanmasını bekliyoruz :) yani eşim bir başarı öyküsü :D
tarafından
Ben evlenmeden hamile kaldım bununla övünmüyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın eşimle evlendik ilk 3 4 ay eşim işsizdi okuyordu benim ailem baktı bize  Sonra Allah bu ya önümüzü açtı işe aldılar sanal markete eşim yılmadı benim için oğlum için hem okudu hem çalıştı hem sınavlara hazırlandı hem eşlik hem babalık sorumluluklarını yerine getirdi  bir kere bile yeter of demedi Allah iki cihanda da razı olsun ondan . Şimdi bu azminin meyvesini yemeye çok az kaldı Allah ın izniyle
tarafından
HAYIRLISI
tarafından
Öyle herkes için her şeyin hayırlısı
tarafından
Kuzu yüksek lisansı bitirmeden nasıl atanıp öğretim görevlisi oluyor, araştırma görevlisi olabilir en fazla oda yüksek lisans bitmesi şartıyla çünkü bende yüksek lisans sınavına girdim mülakatına girdim :)
tarafından
Öyle canım zaten bir tane hocası var dedi ki yüksek  lisansında sana yardımcı olacağım  birlikte bitiririz dedi yani bu işlerin çoğu böyle yürüyor ales e boşuna girmiyorlar :D ben detaya inmeden direk dr. Olmuyorlar zaten :)
tarafından
Tabi Torpil var prof. Bile olur  burası Türkiye biz neler gördük  Hakkında hayırlısı olsun inşallah  , bende bir tanıdık hocayla anlaştım ama biraz yüksek alesten almam gerekti tekrar girecektim çocuk hastalandı başvurusunu yapamadım kaldı öyle :)
tarafından
Kimse artık hakkıyla bir yerlere gelemiyor ülkede keşke gelseler gelsek … Bayburt’ta 30 yaşında ki adam Prof düşün dayım daha 40 ına  gelmedi adam bir kaç senelik doçent o da kendi bilek hakkıyla valla
Biz annelerin fedakarlıkları :) olsun sen de oğlun büyüyünce denersin her şeyini nefes alıyorsak sağlıklıysak her zaman şans var :)
(951 puan) tarafından
İdilcigim tebrik ediyorum :)) hemde medeni cesaretinden dolayı
(359 puan) tarafından
Akademik kadrolarda adam kayırma duydum da, yüksek lisans mezunu olmayan birinin akademik kadroya alınmasını ilk defa duyuyorum. Yasa gereği çok zorunlu hallerde sadece Myo'lara alınma ihtimali oluyordu eskiden ama yine de devamında yl şart. Şuan şartlar değişti mi bilmiyorum ama değişse de geriye götürecek bir durumla değişmemiştir diye düşünüyorum. Hani kişiler akademik kadro içinde yükselirken belki farklı durumlar işin içine karışıyordur ama bir tezi bile olmadan öğretim görevlisi olacak diyorsunuz. ? Buraya bu kadar açık yazmanıza da şaşırdım.
tarafından
inşallah olur idil. güzel de olur
tarafından
hakkıyla akademisyen olan Türkiyede 10 kişi yoktur maalesef
tarafından
Belli başlı üniversitelerin şartları var ales puanı isteyen istemeyen farklı belgeler isteyen yüksek lisansını tamamlamış ve ya tamamlamak üzere olan bu şekilde . Geçen günlerde Konya da ales puanı 50 olan adamı yüzme branşına öğretim görevlisi olarak atamışlar ya istediklerini karşılıyordu ya da torpil her üniversitenin alım şartı farklı oluyor ben şu üniversite de şu şekilde göreve başlayacak demedim şartları bize uygun eşime uygun olan elinde ki olanlarla kabul eden bir üniversitede başlar görevine ayrıca beni değil bu sistemi bu şekile sokanları eleştirebilme iyi bilseydik bunca yıl daha farklı olabilirdi ne yazık ki .
tarafından
KPSS den 85 puan alan kuzenim var . Ama adliyeye mülakatta 58 alan adamı sokuyorlar kuzenime olumsuz cevap . Bizi değil sistemi eleştirin sizin elinizden daha iyi yerlere gelmek nasip etsin Allah işimiz Allah a kalıyor ülkede yaşamak için malum yapacak  hiçbir şey yok
tarafından
Canım evlenmeden hamile kaldım derken kendi isteginlemi oldu yoksa başına talihsiz bı olaymi geldi
tarafından
Edavım bu konu hakkında konuşmak istemiyorum kendimi ifade etmek adına bir detay :)
tarafından
Tamam canım nasıl istersen
+2 oy
(468 puan) tarafından
Uydu montaj TV tamiri
(839 puan) tarafından
Tvnin kendi uydusu
(468 puan) tarafından
Çanak hangisi damda merkezimi takılı yoksa normal canakmi
(468 puan) tarafından
Merkezi bütün binanın normal çanak sizin tek
(839 puan) tarafından
Tek çanak ev müstakil
(468 puan) tarafından
Ayarlardan otomatik ara yapın bütün kanallar yüklenir
+2 oy
(1,052 puan) tarafından
Kuyumcuda kalfa :) 12 seneye yakındır..geçen sene 1 yıl ara verdi kaynakçı olarak çalıştı bir fabrikada vardiyalı olduğu için sıkılmıştı. Şimdi kuyumculuga devam
(13,366 puan) tarafından
Neyde kiz
tarafından
Altında:D gram sordun ya :D
(13,366 puan) tarafından
Kiz yok kaynanam gram al dedide bugun. Tarhanasini sattim para sende dursun gram al dedi. Ondan sordum karsiliyomu acaba diye :) 3.000lerden bahsediyolardi
tarafından
Hayırlı kaynana . Maşallah iyi tarhana satmış:D
(13,366 puan) tarafından
Bana degil kiz ustunu ben vercem ona alcam :D dugunleri var. 2800 tl si var bende ondan sordum
+2 oy
(759 puan) tarafından
TSK da ( açıklayayım)
(1,837 puan) tarafından
İstihbarat birimi?
(7,388 puan) tarafından
:)  kıza zorla aciklatacaksin.
(759 puan) tarafından
Misilleme yapıyor baciko:)
@2516 söylenmez
(1,225 puan) tarafından
Hahahhhshs
tarafından
Damlagk hiç sesin çıkmıyor nerdesin
+2 oy
(4,152 puan) tarafından
Mühendis.

Ama kesinlikle doktor olacak bir fıtratı var :) Toplumsal duyarlılığı çok yüksek, özellikle kadınlara, çocuklara. 
tarafından
Ne mutlu size
+2 oy
(13,858 puan) tarafından
Şu an diyorsan tv izliyor,meslek diyorsan öğretmen/müdür yardımcısı bebeğim 
tarafından
Çalışan kadın için zor gerçekten.  Hazır kurulu masaya gelip yemek bambaşka
(6,086 puan) tarafından
Çalışan kadına her şey zor canım koca adam gibi adam değilse
(3,972 puan) tarafından
Nagiş burada aldığım fasulye öyle. Aksamdan ıslattım hatta yarım saatte önden kaynattim ona rağmen kac kere su ekliyorum anca pişiyor fenalık geçiriyorum
(13,858 puan) tarafından
Benim geçen yıldan kalma fasulye balım tarlamızın fasulyesi hızlı pişer de ben saat 2 gibi ısladım biraz geç kaldım. Pişti en sonunda ama adam baya dalga geçti dana çeviriyor annen kızım diye ahahsh :)
 Zorlukları var kızlar çalışmanın ama oturmak da yaramıyor bana. Pandemi çok zorlamıştı beni evden ders hiç bana göre değildi. Allah sağlık versin hepimize gerisini hallederiz inşallah ❤️
tarafından
Amin inşallah cnm
+2 oy
(4,592 puan) tarafından
Apartman görevlisi 
+2 oy
(6,451 puan) tarafından

Benim kocam da hemşire :angel:

tarafından
Hemsir:))
(6,451 puan) tarafından
Ahahahah evet hemşir
(251 puan) tarafından
Daha küçükleri var hamster :D Tolga çevik de duymustum bende:D
(636 puan) tarafından
Hemşir diye bir şey yoktur. Erkekler de hemşiredir :)
+2 oy
(5,752 puan) tarafından

Benimkide berber:D

+2 oy
(47 puan) tarafından
Taksici canı cikasica
(1,301 puan) tarafından
Eskilerdenim balım  ben sen dicle Esma gil hani gonusuyorduk  guruntulu
(103 puan) tarafından
Aslı biliyorum tahminde etmistim
(1,301 puan) tarafından
Evet canım ben nasılsın çocuklar nasıl gökçe prenses nasıl büyüdümu
(103 puan) tarafından
Büyüdü kuzum 5 e girdi iyiler şükür 2 ci kizim oldu benim 5 aylik oda
(1,301 puan) tarafından
A rabbim dertlerini gostermesin inşallah sağlıkla buyusunler prensesler
+2 oy
(1,646 puan) tarafından
Emniyette bekçi. Ama sorsan çiftçi  :) asla sevmiyor mesleğini bırakacağım babamın mesleğine devam edecegm diyor. Halbuki olmak içn kırk takla atmış  :)
(2,494 puan) tarafından
Hahaha yat hadi iyi geceler:)
(6,411 puan) tarafından
Meryem kimya ogretmeni buğday patates ,fasulye ekiyorlar cnm
(4,607 puan) tarafından
Bizde hep buğday patates fasulye ekeriz bu sene de patataes ektik battı millet yine yer neresi sizin biz Niğdedeyiz patates fiyatları ne orda 3 e sattik biz :(
(6,411 puan) tarafından
Eşim gil hep fasulyede hem buğdayda zarar etti patates hala sökmediler kabuk baglamamis  6 güne kadar sökerler  fiyat 5 ve 6 dir 3 iyi zarar Edeler satmazlar o fiyata Bitlisde cnm
(4,607 puan) tarafından
Buralar 3 en fazla 4 canım buralar oralardan erken yetiyor ozmn içeri cektiklerinde de hadi daha ucuza gidrse diye saattik biz zaten 1 tır çıktı 10 haşa da içeri koyduk fazla olarak
+2 oy
(1,301 puan) tarafından
Benimki bir inşaat sirkietinden formen daha önceki mesleği berber di
+2 oy
(3,373 puan) tarafından
Elektrik teknikeri benimkide :)
+2 oy
(1,928 puan) tarafından
Elektrik elektronik mühendisi 
+2 oy
(13,661 puan) tarafından
Marketimiz var aynı zamanda araba al sat işi de yapıyor :) 
tarafından
Benim eşimin eski işi hem market hem araba al sat ;)
+1 oy
(7,388 puan) tarafından

Benimki her iş yapar :D enson kebapçıydı, 2 yıldır poğaça da çalışıyor :silly:  seneye Allah kerim :woot:

(7,236 puan) tarafından
Çok sevaba girmiş olursun :D
(7,388 puan) tarafından
Valla koca hamur kazana  ne kadar maya yoğurt katarlar bilmem ama :)))) ben hep nefis yemek tarifindeki pogacadan 1 tepsilik yapıyorum. Tarif birebir tutuyor pufuduk resmen. Benim koca yoğurtla yapıyorlar lakin biraz sertlik oluyor yarina. Sütle yapınız 1 su bardağı, 1 su bardağı ılık su, 1 paket instant maya karıştırın bir kapta bekletin 10 dk.  6 su bardağı un ayarlayın, çok  civiksa eklersiniz un. Dediğim uygulamaya bakın tarif için.
(7,236 puan) tarafından
Miktar önemli değil eklediği malzemeleri söylesen biz ayarlarız :D pofuduk luğu geçtim pastane poğaçasının lezzeti daha farklı
(1,889 puan) tarafından
Pastane poğaçasında sıvı yağ yerine margarin yada tereyağı kullanıyorlar bence en büyük farkı bu
(7,236 puan) tarafından
Bende margarin kullanıyorum ama yinede o lezzeti vermiyor
+1 oy
(5,812 puan) tarafından

Hukuk mezunu ama sadece diploması var :) içişleri bakanlığında üst düzey yönetici

(4,601 puan) tarafından
:))) İçeri almaya kalkarlarsa bir torpil bulduk :D
(5,812 puan) tarafından
Dur dur ortalık karışık :D
(4,601 puan) tarafından
susalım o zaman :)

İlgili sorular

+2 oy
25 cevap 470 göst.
0 oy
57 cevap 1,204 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 748 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 713 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,193 soru

23,730,200 cevap

313,459 kullanıcı

...