+2 oy
325 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından

Sizin kocalarınız napıyor. Benim ki işten gelince ve hafta sonları oyun oynuyor. Kaç yaşına gelmiş çoluklu çocuklu ama hep oynuyor. Arada işte markete diye dışarı çıkıyoruz. Sizinkiler napıyor Allah aşkına bu benim mal mı böyle 

24 Cevaplar

+6 oy
önce (347 puan) tarafından

İyi de adama niye mal diyorsunuz ki çok nahoş 

-Reklam-
+2 oy
önce (889 puan) tarafından

Film izler eşim genelde netten ama tabi bu bizimle ilgilenmiyceği anlamına gelmez sürekli de bu hareketi yapmaz bizimle de vakit geçirir 

önce (41 puan) tarafından

Benimki de sorarsan vakit geçiriyor. Allah'ım noldu da böyle oldu ya böyle değildi 

önce (889 puan) tarafından

Çok üstüne düşme dahada bağlanır oyuna ama sebeplerini sor 

+1 oy
önce (2,996 puan) tarafından

Kızımla ilgilenir sohbet ederiz alışverişe çıkar oyun  oynar uyur , her telden var 😃

Çocuğuyla ilgilenmesi alıp öper 5 dakika sever o kadar. Eskiden böyle değildi 

Yok Allah var eşim olunca kızımdan çok rahat olurum benim dinlenme vaktimdir 

Ne kadarlık kızınız 

29 aylık 

Ama doğduğu günden beridir böyle çok sever çocuklarla ilgilenmeyi kendi kızı olunca da hakkını verdi 😃

+1 oy
önce (2,165 puan) tarafından

4 aylık bebeğe bakar daha üstünü çıkarmadan. Ben sofrayı kurarsam o da bulaşıgı yıkar. Ben büyük oglanla ilgilenirim o da sahur hazırlar. Evde PlayStation 5 var ama adam açıp oynayamiyor. Pes peşe iki erkek bebeğimiz var 

+1 oy
önce (330 puan) tarafından

Vallahi benim eşim de bahçeyle uğraşır daha çok ikimizde uğraşıyoruz yani hafta sonları bize terapi gibi geliyor 😊 çocuklarımıza daha çok vakit geçiriyoruz onlarla top oynuyoruz onlarla çocuk gibi oluyoruz  hafta sonlarımız böyle

+1 oy
önce (4,211 puan) tarafından

Bugün izinliyiz evde vakit geciriyoduk sonra büyük çocuğum uyumadı birlikte araba yıkamaya gittiler kızım uyuyo biz evdeyiz. genelde bizim kırmızı çizgimiz izinli gunde birlikte bişeyler yapıyoruz, telefona zaman yok çocuklar küçük işten gelip yemek yapıyorum eşim benden sonra geliyo çocuklara bakıyo ben iş yapıyorum bizim rutinimiz böyle ha tabi halı saha yada voleybol günleri hafta da 2 gun yada 1 gün aksam yemek yeriz işlerde bitmis olur maç saatine gider ev kuşu kocam biz ne dersek onu yapar 

+1 oy
önce (2,338 puan) tarafından

Cocuk uyaniksa cocukla oynar uyuyorsa gündüz beraber PlayStation oynuyoruz gece arkadaşlarıyla oynuyor. Ben çok sorun etmiyorum çocuk uyanınca kapatıyor çünkü bizi de ihmal etmiyor. Buralarda gezecek pek bir yer yok ama yazın genelde göl kenarina yürüyüşe giderdik. Haftada 3 gün halisahaya gider öyle 

+1 oy
önce (51 puan) tarafından

Genelde dışarı çıkarız çocugu hava aldırmaya parka giderız veya kahvaltıya eğer gitmez isek evde sofrayı kurup toplayana kadar bakar telefonuyla da uğraşır eder ama bak deyince tutar yani banyo zamanı ise beraber banyo yapttrz ama telefon ile uğraşma her erkekte vardır maç iddia oyun veya insta da gezme oluyor yanı tuvalet de bile oynar telefonuyla

+1 oy
önce (2,245 puan) tarafından

Bizim evi anlatman hiç hoş değil 🤪 aynı bacım aynı model illallah ettim 😫

+1 oy
önce (366 puan) tarafından

oyun çok oynar ama ben kızınca bırakır dışarı istersem götürür film izleriz

0 oy
önce (1,054 puan) tarafından

Camış gibi yatar kahveye gider telefona girer başkada bisey yapmaz

0 oy
önce (840 puan) tarafından

Hep bi yere gezmeye götürüyor benim koca evde durmayı hiç sevmez. Bende çok gezmeyi sevmem  yoruluyorum ama çocukta isteyince mecbur çıkıyorum

0 oy
önce (6,044 puan) tarafından

Eşimin hiç dışarı hayatı yoktur evde kızıyla vakit geçirir oyun oynaar bakar evde bana yardımcı olue

0 oy
önce (809 puan) tarafından

Eşinize karşı üslup biraz hoş olmamış sanki ya canısı 🙄 benim eşim gelir önce biraz uyur sonra kalkar bir aktivitemiz varsa yaparız yada o bahçe ile ilgilenir bende ev ile öyle işte 

0 oy
önce (475 puan) tarafından

Dişarı çıkıyorz sohpet ediyorz maç izliuor derinle oynuyo playstationda oynuyı markette pazara gider herşey dozundadır yani

0 oy
önce (1,969 puan) tarafından

Ne oynuyo adı ne oyunun . Benim ki cumatesi 4 kadar çalışır pazar alisverisini yapar market ihtiyacını giderir . Ne yapilcaksa cumateside ya gezeriz yada evde dinlenir oyun alışkanlığı yok . Konusmadin mi bunu eşinle hic

0 oy
önce (936 puan) tarafından

PlayStation  5 mi oynuyor tv de

0 oy
önce (513 puan) tarafından

Valla canım benim eşimde öyle bugün evdeydi çocukları dışarı çıkardim birkaç saat sonra bizi gelip aldı. O da zorla trip atmışım telefonu yüzune kapatmısim. Pubg oynuyordu 

0 oy
önce (1,817 puan) tarafından

He izinde dolu dolu geciririz hep bir arada oluruz aile oyunları aldık TV telefonları kapatıp cocuklarımızla oyun oynarız

0 oy
önce (330 puan) tarafından

Benimki devamlı evde olunca hava güzelse parka falan gideriz kötüyse ben evde çocukla o arkadaşlarıyla gider elli kere gelir eve telde oyun falan oynamaz sadece face istiigram o kadar yani genelde oğlanla iglilenir yemek falan yedirir oyu oynar bana sıra bile gelmez oglandan 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 543 göst.
0 oy
82 cevap 3,524 göst.
21 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
6 cevap 275 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler