+3 oy
1,137 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından

image

napıyorsunuz kızlar ben bugün çok yoruldum halada işim bitmiş değil az dinlenim dedim eşimle odun falan topladik kırdık ev buz gibi sobayı kurduk geldik bu tahtayı da bulduk eşim böyle ayak uydurdu ben böyle çok istiyordum hani altına vilada sokup silmek için daha temiz olur diye eşim dedi pahalıdır 2 vida attı eşim yaptı ben çok beğendim sobanın rengiylede güzel oldu sizede fikir olur diye paylaşmak istedim 

42 Cevaplar

+1 oy
(768 puan) tarafından
Cocuk varsa evde o tahtalar çok sikinti ve üzerinde tahta olmaz yanar o sakın dikkat edin
(768 puan) tarafından
Sakın o sobayı yakmayın ya altındaki tahta yanar yangın çıkar yada o ayaklar döner zehirlenirsiniz
(98 puan) tarafından
Soba yanıyor şuan kız ağzını hayır aç korkuttun beni ay Allah korusun ayaklara baya vida attı canım bişey olur mu ki
(182 puan) tarafından
Bişey olmaz canım babamlarda sürekli böyle kullandık kömür sobasıydı üstelik korkma sadece sobanın ve tahtanın arasına yani ateşin yandığı bölüme normal bi tepsi koy fırın tepsisi olur aleminyum olur sıcağını tahtaya daha az versin diye öyle yapardık hem de kül tepsiye akardı arada dökerdim çok kullanışlı oluyor bu şekilde
(98 puan) tarafından
Eşimde aynısını dedi pembesever yarın halledecez Allah'ın izniyle
(571 puan) tarafından
Pembesever de Damlada haklı önlemini al canım
-Reklam-
+1 oy
(121,812 puan) tarafından
tehlikeli gibi duruyo bu yaa
(98 puan) tarafından
Vidalari 2 şer tane attık ayaklara Allah'ın izniyle bisye olmaz
soba yandikca alti tahta isinmazmi bacim
(98 puan) tarafından
Eşim dedi yarın fayans taş katarim sobanın altına tahta ısınmasın diye sadece tam ortası hafif ısınıyor onuda yarın halleecekmis
gule gule kullan
(98 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
+1 oy
(768 puan) tarafından

image

böyle olması gerek
(98 puan) tarafından
Çok güzelmiş canım eşim dedi yarın fayans katarim altına dedi tahta ısınmasın diye
(768 puan) tarafından
Güzel değil de güvenli kuzum
(98 puan) tarafından
Kız nesi var hem güzel hem güvenli fırınlı sobayı çok severim
(342 puan) tarafından
Damla pekı bunun ismi nedır ne dıye sorcaz  alırken
(768 puan) tarafından
Soba altı diye geçiyor
(342 puan) tarafından
Bu sizin evdekı mı güvenli mi yanı
(768 puan) tarafından
Tabiki güvenli yanmaz tutusmaz sıcağı altına geçirmiyor. Altında ki muşamba da laminanti yakmanisi önlüyor. Ayakları yok var ama kendinden ayaklı çivi çıkmalı değil devrilmez.
0 oy
(642 puan) tarafından
Ben de çok beğendim canım güle güle kullan güzel fikir
(98 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️
(558 puan) tarafından
Soba bildiğim evin ortasına kurulur cnm sizinki neden duvarın dibinde
(98 puan) tarafından
Çocukların yatağı yok süngerde hep Birlikte salonda yattigimiz için mecbur duvar dibine kuruyoruz her sene yatak sığmıyor yoksa
0 oy
(28,732 puan) tarafından

Çok güzel güle güle kullanin

(98 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(55 puan) tarafından
Çok güzel olmuş o kadar özlemişim ki bu sobaları üzerinde kestane oh mis. Soba kaymaz değil mi bebeğin varsa biraz tehlikeli gibi geldi bana.
(98 puan) tarafından
Her ayakta 2 şer vida var eşim yaparken kontrol ettim kaymaz inşallah Rabbimin izniyle 2 bebe varda dokunmaz onlar biliyorlar sıcak olduğunu teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Tahta yanar bence canm ya dikkat et
(98 puan) tarafından
Deme kız eşim hicbisey olmaz diyor ısrarla bilemedim şuan yanıyor soba bakalım sonumuz hayır olsun
(2,494 puan) tarafından
Çok dikkat edin ve o halıyada yazık kız üstüne bi örtü ser bende öyle yapıyorum yoksa mahvolur halın
(98 puan) tarafından
Teşekkür ederim uyardın için öyle yapayım ❤️
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Canım çok düzenli tertemiz olmuş ama benim aklıma takıldı allah korusun ateş sıçrasa önü tahta allah korusun canım dikkat edin tam önüne metal tepsi felan koysan
(98 puan) tarafından
Aklıma o hiç gelmedi öyle İnce bı tahta değil de baya kalın sağlam küçük tepsim var yakacam zamn katarim teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Çok gzuel olmusta dikkat edin yanmasın. Bide sobanjn önündeki halıya bir örtü bir ser kız berbat olur yanar filan sobayı  bosaltinca
(98 puan) tarafından
Ay Allah korusun halıyı sermeye kiyamaiyom kız zaten yanarsa düşer bayılırım heralde oraya küçük paspas mı atsam korkuttun benj
(1,012 puan) tarafından
Kız  gor bak öyle kalsa yanacak küçük ateş parçası filan düşer benim tane öyle halim yandı bence başka halin varsa bunları kaldır yazın ser yazıklar çok güzeller bunlar yada dediğin gibi paspas ser
(98 puan) tarafından
Kız eski postumu oku halım yoktu zaten bunları biri verdi ben bunları serdim kirlendi yıkadım tekrar temiz temiz serim deidm düzgün halım yok serceek mecbur serdim pas pas serceem mecbur
(1,012 puan) tarafından
Baktım canım rabim en guzlerini sana nasıp ettsin aynen pas pas ser daha iyi olur
(98 puan) tarafından
Aynen öyle yapacam çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(4,477 puan) tarafından
Altına ahşap koymayın bence tutuşur falan Allah korusun 
(98 puan) tarafından
Ay Allah korusun şuan yanıyor şimdilik sorun yok bakalım inşallah bişey olmaz
0 oy
(548 puan) tarafından
Aşiri şirin masallh güle güle oturun ısının İnşallah cnm vlla huzur kokusu geldi burnuma rabbm agiz tadiyla oturmak nasip etsin 
(98 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️
(548 puan) tarafından
Rica ederim kuzum Allah sendende razi olsun inşallah
(98 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah ❤️
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Çok güzel olmuş canim evet çok uyumlu olmuş maşallah 
(98 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
(2,172 puan) tarafından
Sendende bacım
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Canım fikrimi sormak istersen tahta yanar Allah korusun tehlikeli direkt mermere koyun daha  güzel sade şık ve guvenli olur 
(2,172 puan) tarafından
Anladım canım kaç çocuğun var Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı huzurlu isen sakın uuzulme eşya falan boş inan ki
(98 puan) tarafından
2 tane amın insallh Allah razı olsun ❤️
(2,172 puan) tarafından
Maşallah canım
(98 puan) tarafından
Sağol bacım Allah razı olsun ❤️❤️❤️
(2,172 puan) tarafından
Cümlemizden bacım ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Ay bunun üstünde patates harika oluyor ve mantar çok seviyorum kozlenmisini sobada harika canım 
(98 puan) tarafından
Hiç denemedim ama sobada ateşte olan herşey lezzetli olur
tarafından
Çok güzel oluyor bide ekmek koyardık biz üstüne paket kahvaltılık yağ surerdik üstünde sobada erirdi çayla yerdik çok güzel olurdu
(98 puan) tarafından
Ekmek koyup yağ sürmeyi çok severim bende ay sbaha yapım yiyim
tarafından
Ye canım afiyet olsun
0 oy
(875 puan) tarafından

Soba işinden hiç anlamam ama sobaya bayılan bir insanım ya köyde mis gibi oluyor sıcacık o soğukta böyle yanına kıvrılıyorsun patates tereyağlı ekmek uff :D 

(98 puan) tarafından
Bende yanında uyumayı çok severim biz zaten salonda uyuyoz yaz kış canımı çektirdin kızzz
0 oy
(143 puan) tarafından
Kuzum yanlış anlama bütçe ama sobaya karşıyım ben dikkat edniz
(98 puan) tarafından
Teşekkür ederim çocuklar için mecbur hasta oldular soğuktan
(143 puan) tarafından
Petek olsa keske
(98 puan) tarafından
Hiç petekli evde oturmadik valla olsun canım her halimize bin şükür ben çok seviyorum sobayı
(571 puan) tarafından
Petekli ev sobalı evden daha kârlı bütçe açısından
0 oy
(11,311 puan) tarafından
Ay ne güzel isinilir kız .böyle insanın iliği kemiği isinir
(98 puan) tarafından
Yaktık ısınıyoz cocukalr o gün kahvaltı yapıyordu elleri titredi dudakları morardı soğuktan valla onalr için kurduk
(11,311 puan) tarafından
Ay anılarım canlandı.gumbur gümbür yanan soba .duştan yeni çıkmışsın pijamalarini gitmişsin sobaya yakın yer yatağında yatıyorsun.vallahi gözümde canladi
(98 puan) tarafından
Tamda anlattın gibi soba yanıyor duş alıp picamamı giyecem ve salonda yatıyoz misss
(11,311 puan) tarafından
Ah ah ne günlerdi ne mutluydum.
(98 puan) tarafından
Bize gel bacım az eskiler canlansın
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Tahta olmaz dostum altına. Mermer taş öyle bişey olması lazim. Yangın çıkar Allah korusun. Onu kaldırıp mermer koyun altına 
(98 puan) tarafından
Mermerler pahalı diye bende çok mermer istedim inşallah denk gelirse mermer katariz soba bayadir yanıyor altındaki tahtayı elledim öyle aman aman sıcak değil
(18,181 puan) tarafından
Sen dikkat et yine de ne olur ne olmaz
(98 puan) tarafından
Tamam bacım sağol Allah razı olsun düşündün için
0 oy
(116 puan) tarafından
Önden köz düşer aman canım ahşap olmaz mermer yada teneke gibi bişiy lazım
(98 puan) tarafından
Mermer çok istedim de pahalıdır diye yanaşamadik bile böyle kendimiz yaptık
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Ohh mis gibi canım bende altına muşamba aldırdım geçen yıl bayağı iyi oldu halılar kirlenmiyor
(98 puan) tarafından
Muşamba vardı eşim serdirmedi şuan pişmanlık yaşadım sermedimiz için teşekkür ederim canım ❤️

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 162 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,032 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 940 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 279 göst.
2 Kasım 2021 Aile kategorisinde 3prensannesi (1,511 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,736 cevap

36,223 kullanıcı

...