0 oy
52 göst.
Diğer kategorisinde (957 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben daha öncesinde göğüsümdeki kitlenin bir anda yumurta büyüklüğüne gelmesi sebepli genel anestezili ameliyat oldum başka kitlelerde vardı ama yeterince büyük değildi şimdi şehir değiştirdim ve olan kitlelerden biri yine büyüdü ama anormal bir büyüme bir hafta öncesine kadar bişey yokken geçen hissettiğim göğüs ağrısıyla büyüdüğünü fark ettim bu durumu yaşayan neden olduğunu bilen birileri varmıdır tekrar ameliyat mı gerekicek 

1 cevap

0 oy
(1,641 puan) tarafından
Kitlelerine baktirmadin mi iyi mi kötü mü demediler mi? En doğru bilgiyi doktordan alırsın geç kalmadan git ve ayrinitli öğren kafana takılanları sor doktora
(957 puan) tarafından
Ameliyat sonrası iyi huylu olduklarını patolojiden öğrendim ama neden bir anda büyüyorlar anlamıyorum
(1,641 puan) tarafından
Benim annemin göğsünde yağ bezesi vardı bize geldiğinde aniden büyüdü doktor dışarıdan baskı uygulandiysa büyüyebilir dedi oğlum çok tombikti onu kucağına aldıkça göğsüne baskı olmuş o yüzden büyümüş mesela ama anneminki yağ bezesiydi
(957 puan) tarafından
Benimki kitle işte ve benimde kızım 1 yaşında hep kucak istiyor doktora randevu aldım bakalım ne olcak
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
5 cevap 113 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (192 puan) tarafından soruldu