0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından
Dün sezaryen oldum bugün çıkarım hataneden. Ama bizimkiler süt tarzı şeyler tüketmemi istemiyor yarayı geç iyilestirir süt diyo. Bir sorun yaratır mı acaba 

7 Cevaplar

0 oy
(4,571 puan) tarafından

Öncelikle hayırlı olsun 

Tersine süt ürünleri bol bol ye icerlerin temizlensin ama dikkat et bebeğe alerji yapabilir 

-Reklam-
0 oy
(327 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım.  içen biri değilim ama eve gelir gelmez yoğurt yedim sonraki günlerde peynir yoğurt tükettim hiç de geç iyileşmedim. Bol bol hareket etmeni tavsiye ederim sürekli yatma
(183 puan) tarafından
Ya zaten bende sütü öyle içmek için söylemiyorum yani süt ile bulamac yaparım yada irmikli sütlü muhallebi yaparım o şekilde tüketmek istiyorum
(6,194 puan) tarafından
niyeki bulamac yada muhallebiye irmige ne gerek var normal insan gibi beslencen iste corbasi salatasi sebzesi eti sutu tavugu yumurtasi kuruyemisi normal bir insanla sezeryandan vikan insan aradinda bir fark yokku:) bulamac mulamac lapa mapa yemeye gerek yokki
(327 puan) tarafından
Ben canının öyle çektiğini düşünüyorum hani sütlü tatlı yemek istemiştir yada yulafı sütle meyveyle karıştırıp yemek istiyordur falan :) bir ihtimal daha var hastanede gaz çıkarmadığında katı yicek vermiyorlar ya belki öyle olduğunu da düşünüyordur. Yoksa tabi ki normal herşeyi yiyebilirsin kimseye kulak asma :)
0 oy
(4,548 puan) tarafından
Yarayı geç iyileştirmesi durumunu duymadım ama bence de az tüket. Laktoz intoleransı olan biriysen gaz sancıları dikişlerini acıtabilir, sana rahatsızlık verebilir. 
(183 puan) tarafından
Yani bugüne kadar bende bir sorun yaratmadı. Ama öyle çok içmek için demiyorum cnm. Yani sütlü irmikli muhallebi yaparım yada bulamaç yaparım.bu şekilde tüketmek istiyorum
0 oy
(2,660 puan) tarafından
Ben taburcu olurken doktorum herşeyi yiyebilecegimi sadece süt icmememi söyledi, bi 10 gün filan bence uzak dur canım, bağırsakların çalışması düzene girerse dediğin şeyleri yiyebilirsin sütte yapar hem
0 oy
(860 puan) tarafından
Canım sütü bilmiyorum da yoğurt yenmesin diyor kayınvalidemde mesala Ama doktorlar iyi bilir tabi :) 
0 oy
(13,419 puan) tarafından
bebekte süt alerjisi yoksa süt ürünleri tüketmende bir sakınca yok. sadece süt içme. zaten kan kaybettiğin bir dönemdesin, kansızlığı artırabilir 
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Bi halt olmaz ye gitsin. Etrafin sacmaliklarina da bakma. Benim gudubet kv de aman salata yeme çiğ sebze yarayi gec kapatir diyodu. Gorumcem geldi dediki bol bol salata filan ye yesillik sut yapar. O zamanda diyoki he ben yaran açıktir diye dediydim kapaliysa ye. Allah'ın mali sanki karniyarik gibi dolasicam etrafta. Bak sinir oldum yine :))) yenmiycecek olsa hastanede muhallebi sutlac vermezlerdi. Daha yeni ameliyat olmuşken. Bebisin hayirli olsun sana da gecmis olsun kuzum
(6,194 puan) tarafından
kiz bulamaç yemesi gerektigini zannedio:) etrafin sacmaliklari bukadar ileri demekki.:) normal corbasi etin sutun sebzen yogurdun peynirin zeytini tavugu onu hunu gec bulamac mulamac yapip yemeyi dusunuyor yav:)
(4,425 puan) tarafından
Bizim insanlarımız hamilenin lohusanin annenin oyle hakkina giriyoki. Valla obur dunyada yansalar neden yandiklarini bilmeyecekler. Hele bi de cevre geri kafaliysa yandi yani

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 183 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde VB. (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 176 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 233 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ebram (853 puan) tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,270 cevap

42,259 kullanıcı

Kategoriler

...