+5 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde (1,359 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eda postunu sen mi kapattın yoksa admin mi sildi merak ediyorum. Sabahtan beri duruyordu ben adresi var evini ziyaret edeceğim yazınca birden silindi post. 
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
(3,210 puan) tarafından
Hesabı kapattı
(1,359 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,166 puan) tarafından
Hesap silinmiş neydi son postu kaçırdım ben ya. 

Evine gidecek misin gerçekten 
(2,166 puan) tarafından
İdil sanmam ya inşallah düşündüğün gibi değildir ama o kendini ailesini bile paylaşıyor burda sanmıyorum sadece güvenmiştir kadına iyi niyetinden oda.
(1,359 puan) tarafından
Ben kimseyi tanımıyorum daha 1 2 aydır uygulamayı aktif kullanıyorum
(762 puan) tarafından
Bu elfidam nuckli kişi o mu
(2,184 puan) tarafından
O değildir o ztn paylastiktan sonra oldu olanlar
(2,166 puan) tarafından
Damla o değil onuda kandırmış bahsi geçen kişi o yüzden serzeniş ediyor post açarak.
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Hesabı kapattiii
(1,359 puan) tarafından
Teşekkürler
(1,290 puan) tarafından
O zaman yalan söylüyor
(142 puan) tarafından
Tabi yalan belkide erkek bana giyimis halinde kaba n at dedi
(2,184 puan) tarafından
Hesap silindi postuda admin sildi yoksa silinmez post
(1,359 puan) tarafından
Aslında şimdi babamı da gönderebilirim cevrwye sorar ama gerçekten ihtiyacı varsa da olmaz ayıp olur
(1,359 puan) tarafından
Postu silebiliyorsun ben de yeni öğrendim
(2,128 puan) tarafından
Yok postu kapattı hemen sonra hesabı sildi
(2,128 puan) tarafından
Post silinebiliyo 6 saat arayla
(142 puan) tarafından
Kuzum bende sordum bana dedi ki numarasını atti kabanim var dedim okur dedi ama giymiş olarak atrmisn diyince şüphe duydum devir tahlike devri
(2,184 puan) tarafından
Hayır hesap silinince toplu post silinmez veya hesap gider postlari kalır yüksek görünüm olanları admin siliyor uzun zamandır buradayım bilgim var
(1,409 puan) tarafından
Ya bende yemek postu açmıştım tavuk yapacaktım galiba yazmış keşke bende yapabilseydim çocuklarım yemiyor çok canları istiyor falan demişti öğün çok vicdan yaptım yazdım durumum yok kocam yok falan dedi çok üzülmüştüm yalan mıymış
(142 puan) tarafından
Gururlu bir anne bu tarz yerlere işi olmaz gider naprm diye başka yerlere başvuru yapwr belediye kaymakam muhtarlık vs
(1,290 puan) tarafından
Ne demek giyilmiş halde at ya.Zaten ihtiyacı olan biri böyle incik cıncık detay istemez
(2,184 puan) tarafından
Ya ztn haklı olsa kendini buraya kanıtlar direk hesap silip kaçmaz
(2,128 puan) tarafından
Dün gece de bir post açtı 5 aydır ilişki yasamiyorum aklıma gelmiyo bende bilmiyordum durumunu cinsellik önemli bir şey tarzı bir şeyler yazdım eşiyle yasamiyo 5 aydır olarak algıladım çünkü o da benim maddi skıntılarım var o yüzden aklıma bile gelmiyo yazdı biriside onun eşi yok dedi demek ki başka birisiyle gorusuyo ama cinsellik istemiyo kesin
(3,210 puan) tarafından
Yalan mı bilmiyorum da o yorumdan sonra yardım göndermişti birisi sonra benim de içime batan bir şey olmuştu. Off yalan demek istemiyorum ama hiç değilse evini atabilirdi gitmek yerine bu laflar söylenmezdi iki tarafta haklı
(1,359 puan) tarafından
Ben birkaç kişinin yardim ettiğini görünce insanlar biliyor yardım ediyor sandım ay kendime çok kızgınım
(142 puan) tarafından
Hatta atym size mesajlri
(1,290 puan) tarafından
Yardım edenleri görünce ben de insanlar biliyor sandım
(142 puan) tarafından
Değişik yani

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 602 göst.
14 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 215 göst.

408,505 soru

12,274,251 cevap

37,683 kullanıcı

Kategoriler