0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Merhaba kızlar Benim kızımın okulunda bir bayan gerçekten çok iyi anlaştık çok iyi arkadaş olduk birbirimize gittik geldik birbirimizi çok sevdik çok ısındık ama şöyle bir şey eşim diyor ki sürekli görüşmeyin sürekli görüşürseniz sıkılırsınız cılkı çıkar ben de onaylıyorum doğru söylüyorsun aşkım diyorum kızlar Sizce sevdiğiniz bir bayan arkadaşınızla aradaki mesafe nasıl olması gerekiyor beni sürekli her gün çağırıyor veya kendisi gelmek istiyor ama ben her gün her gün görüşmekten yana değilim böyle arada sırada olsun ama sıkı fıkı bir dostluğumuz olsun istiyorum mesela yarın beni çağırdı gel oturalım yarın için dedi ben de dedim ki annem ve babam bize gelecek aslında gelmeyecek ama artık öyle söylemek zorunda kaldım fikirlerinizi bekliyorum kızlar

5 Cevaplar

0 oy
(25 puan) tarafından
cnm eşin haklı evet arkadaş her zmaan çok iyi qma çokta sık pık olma tarafları değilim açıkçası sonra dediği gibi zırtı pırtı çıkıyor 
(84 puan) tarafından
Aynen evet iste ben o mesafeyi nasıl koruyabilirim
(25 puan) tarafından
her firsataa çagirmayin evinize o gelmek isterde surekli bahane arayin yada sizi cagirinca esim fazla sevemz diyin oyle kendiliginden sogur merak etmeyin falsa samimiyet gercekten iyi degil ben gordum ve yasadim
-Reklam-
0 oy
(3,807 puan) tarafından
Merhaba canım bence yalan söylememelisin hiç bir durumda söylememeliyiz. En iyisi yaşam tarzını benimsetmek haftada bir iki ne kadar görüşeceksen ona göre davran. Benim de var sürekli görüşmek isteyen ve sanki evde yalnız durmam tuhafmış gibi gören birisi. Diyorum işlerim var işlerim bitmiş boşsam ibadet ediyorum kitap okuyorum yapmam gereken planlarım var onları yapıyorum dışarıya pek vaktim kalmıyor. Tabi sen daha yumuşatırsın ben çok nadir görüşmek istediğim için planlarımı bozmak istemiyorum böyle belirtiyorum
0 oy
(653 puan) tarafından
Benim bir tane arkadaşım var evimiz karşı karşıyaydi. Öyle olmasına rağmen birlikte kalırdık ya benim evimde uyurduk ya onlarda uyurduk 5 sene her Allah'ın gunu suyumuzu bile paylaşıp ictik. Sonra ben şehir değiştirdim. Hala her ay gidip geliyorz görüntülü konuşuyorz hala iç iceyiz. Hiç de birbirimizi kırmadık bu güne kadar. Bence insanın kendisiyle alakalı o suyu çıkarması olayi. Art niyet yoksa kıskançlık üstünlük yoksa gittiği kadar gider dostluk
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Komsumla iki üç yılın sonunda tanıstık kaynastık baya gıtmelı gelmeli beraber yaşıyor gibi olduk aş jsjsjsjsj onun kocası ona benımkı bana dedı kı bak çok gorusuyosunuz hızlı gıden atın b*ku seyrek düşer vs vs :D sonuç kocaları da kaynaştırdık yıllardır ailece görüşürüz çokta ıyıyızdır Maşallah takılma derım ıcınden geldıgı gıbı ol kasıntı insan olmaktan ıyıdır o uyumu yakalarsan devam edersın yoksa mesafenı koyarsın
0 oy
(20,085 puan) tarafından
Bence eşin haklı. Kimseyle her gün her gün görüşmek normal değil bence. 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 434 göst.
19 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Xanne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 214 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 994 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.

411,009 soru

12,369,270 cevap

42,268 kullanıcı

Kategoriler

...