0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından

Evde 5 aylik bir bebeğiniz olsa, eşiniz haftanın 4 veya 5 günü iş çıkışı eve gelmeden direkt spora gitse ... Yani sabah 6 buçukta is icin evden çıkıp akşam 9 da eve girse. Ne yaparsınız?

Not : bebe yi akşam 8 de uyutuyorum. Tüm gün bebeyle heder oluyorum. Akşam yemeğimi bile tek yiyorum yani..
Eşimde 10 15senedir spor yapan biri. Saglik adina olmaktan cikti artik vucut gelistirme adina yapiyor.takinti olmus.ama artık çocuğumuz var destek bekliyorum.

9 Cevaplar

+1 oy
(4,552 puan) tarafından
Spor yapan biri olarak söylüyorum, bir süre sonra cidden hayatının bir parçası oluyor. Ben de öyleydim işten çıkar spora giderdim. Gitmediğin sürelerde vücut cidden arıyor sporu. Ama tabi size vakit ayırması gerektiğini unutmamalı. Örneğin haftaiçi 2 gün haftasonu gündüz saati gitse 1-2 saat sen de bu kadar yalnız kalmazsın ve şikayet etmezsin diye düşünüyorum. Alıp karşına konuşabilirsin güzelce. 
-Reklam-
0 oy
(13,836 puan) tarafından
9 bana makul bi saat geliyor sonra ne yapıyorsunuz önemli olan o bence. Belki benim yeismemden belki eşimin iş şartları yüzünden 9 benim için erken bi saat
(13,683 puan) tarafından
kız ne makulu, adam bebeğini görmüyor?
(12,935 puan) tarafından
Adam 9a kadar calisir okey isi bu dersin. Ama hergun erkenden cikip salona gitmesi sacma yani. Benim esimde giderdi ama h.ici mesela 1 saat falan oda 3 gun falan. H.sonu sabahtan 1 saat gider gelirdi. Dogru diyo arkadas bebegini gormuyo karisinin zaten hali kalmiyo
(63 puan) tarafından
Evet bu çok normal geLio eşime sinir oluyorum
(6,272 puan) tarafından
bende esime yalvariyorum spora gt diye:) useniyor adam:). bi saat gec bi saat erken bise olmaz . gelistirsin vucut ne guzel iste . benim esim zayif siska bisey. az gt sporada kaliplan adama dön diyorum. keske gtse:)5 gun zaten gozu yemez haftada iki uc gtain isterdim
(13,836 puan) tarafından
Benim eşimde hep gözümün önünde 1 senedir ay tam oturuyorum çat çıkıp geliyor sinir oluyom  :)
0 oy
(5,765 puan) tarafından
Bence bir düzen vermesi lazım kendine sonuçta spordan çok daha önemli eşi ve çocuğu var evde bekleyen
(63 puan) tarafından
Valla sporunun benden önemli olduğunu düşünmeye basladim
(5,765 puan) tarafından
Haklısın al karşına sakince konuş anlat
0 oy
(13,683 puan) tarafından
bebek uyuduktan sonra gitsin
(1,245 puan) tarafından
Şaka yapiyosun sanirim
(13,683 puan) tarafından
ne alaka
(2,860 puan) tarafından
Bence de mantıklı. Eşim önce bize vakit ayırıyor çocuk uyuyunca çıkıyor.
0 oy
(4,641 puan) tarafından

Beni pek etkilemez çünkü rahatsızlanmadan önce bende gidiyordum 

(4,641 puan) tarafından
Benimde bebeğim var cnm ama sen farklı bakıyor olabilirsin ben babasına bırakıp gidiyordum
(1,245 puan) tarafından
Bakalım hanımefendinin yerinde eşi olsaydı kabul eder miydi bu durumu ben kendim kabul etmem ben gezemiyorum çocuğum var diye o niye çocuğu yok gibi istediğini yapabilsinki
(4,641 puan) tarafından
Mekiye bizde böyle şeyler sorun olmuyor çok şükür cnm ben gece eşime çocuğu bırakıp avm ye arkadaşlarımla cay kahve de içmeye gidebiliyorum  suan sadece desteksiz evden çıkamıyorum o yüzden eşimde bende hiç bir yere gitmiyoruz
(1,245 puan) tarafından
Tabiki gidebilirsin canm yanlış anlaşıldım ben dedimki hanımefendinin eşi bakarmiydi çocuğa eşi dışariya çıksa
(4,641 puan) tarafından
He pardon ben üzerime alındım bir an niye bilmiyorum
0 oy
(957 puan) tarafından
Benim eşimde spora gitmek istedi izin vermedim spor aleti aldık eve sinir olurum öyle şeylere 
0 oy
(18,646 puan) tarafından
Gitmişken benim doğum kilolarımı da ver derim. Kusura bakmasın ama iki gün o gitsin üç günde evde otursun o çocuk baksın ben dışarı çıkayım spor yapayım nefes alayım insan olduğumu hatırlayayım derim 
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Benimki haftada bı gün maça gitmek istyor onda bile istemiyorum gitme dedim geçen yalandan de ben korkuyorum evde tek kalmaya 
0 oy
(4,399 puan) tarafından
Yapsın sporunu ama senin desteğe ihtiyacın olduğu zamanlar tam. Erkek milleti düşünmüyor ama işte onlara sorsan ben mi emzircem derler 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 212 göst.
0 oy
7 cevap 248 göst.
0 oy
11 cevap 604 göst.
17 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.

411,735 soru

12,394,874 cevap