+1 oy
192 göst.
önce Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından
Bu gelsin yada gelmezsin  eşim benim akrabalarının gelmezsine karşı herkes beni kötü saniyo millete bunu nasıl anlatabilirim

6 Cevaplar

0 oy
önce (920 puan) tarafından
Eşim istemiyor dersen bu kez de eşini kötü bilirler canım
-Reklam-
0 oy
önce (247 puan) tarafından
Eşinin karıştığını İfade ederek dürüst bir seklde insanlarda seni n hakkında kötü dusunmelerine engel olursun
0 oy
önce (13,062 puan) tarafından
senin akrabaların gelemiyorsan onların akrabası da gelmesin. 
önce (212 puan) tarafından
Onunkilerde gelmiyor ama bizimkilere deyince numaramı siliyorlar
0 oy
önce (138 puan) tarafından
Valla ben tam tersi eşim o gelsin bu gelsin iki insan yüzü gör diyor ama ben sevmiyorum kendi sülalemden sadcee annem babam kardeşim gelir bana. Sevmiyorum kalabalık ortamları dedikodu yapılmasını halam yengemler amcamlar çok ama istemiyorum. Kendi sülalesi içinde aynı şey geçerli çocuklarım erken yatıyor zaten kabul etmiyorum yani kendim rahatsız oluyorum gündüzde gelen olmaz. Ben yalnızlık insanıyım kafam kaldırmıyor artık hiçbir şeyi 
önce (323 puan) tarafından
Post sahibi deilim + 10 canim
önce (138 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)) anahbhgaga
Benim ailemde öyle ama dedikodu için gelirler hep buluşurlar beni cagirmazlar.Bana gelmek isteyince eşim buluşuyorlar cagirlmiyorlar der
0 oy
önce (2,826 puan) tarafından
Esinle otur adam akilli konus. Akrabalarla aile baglarinin kesilmemesi gerektiğini, dinende boylesi uygun oldugunu anlat. Neden boyle uaptigini sor. Elin em iyisinden akrabanin en kotusu iuidir derler. Yalniz mi yasayip opmek istiyor bu kocan? Derdi ne
0 oy
önce (767 puan) tarafından
Eşin niye istemiyor o önemli benim eşim durduk yere bu gelsin bu gelmesin diyemez varsa bi sebebi söyler bu yüzden istemiyorum diye haklı ise tmm derim sonrasında kimin beni kötü bilmesi önemli değil evime gelmemesi için haklı bi sebep var ortada çünkü ama keyfi istemiyorum derse kendisinin annesi bile gelemez eve ortalığı yıkarım herkesin eşi dostu kendisine iyi valla keyfi istememezlik yapamaz
İki sebebi var .
Hem dedikodu yapmak için geliyorlar .birşeylerin havasını atmak
İkincisi her zaman buluşuyorlar beni çağırmazlar .eşimde seni cagirlmiyorlar sana oturmaya geliyorlar  diye bırakmıyor
önce (767 puan) tarafından
Eşin haklıymış açıkçası gittileri yere çağırmayıp bana gelmek isterlerse bende kabul etmezdim hiç takma bence

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Simyaci (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
+1 oy
23 cevap 381 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,327 puan) tarafından soruldu
+1 oy
59 cevap 1,295 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu