+1 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Annem 3 ten fazla evlilik yapmış biri 2 yıl önce terk ettiği kişiye geri dönmüştü ama onu aldattı tiktok'ta bulduğu adam ile sabah 6 ya kadar canlı yayın yapıyordu tiktokla adamın yanına gitmiyor ilgi sevgi vermiyordu adamın evden gitmesine kendi için sevindim çünkü çok üzülüyordu 

/10 gün sonra tiktok'tanl bulduğu adam gelecekmiş evine adamı hiç görmedi etmedi ev alacak bana diyor ki ben adamın videolarını gördüm hiç gözüm tutmadı  daha önce de annemin arkadaşına tanışma teklifi yapmış ben annemde yatılı kalıyordum ediyordum ama artık tanımadığım bir adam varken kalmam orada eşim yokken de günü birlik gitmem 9 yaşında bir kız kardeşim var onun için de endişe ediliyorum anneme desem böyle böyle beni kötü gösterecek nankörsün vs diyecek öyle bir yapıya sahip çünkü şaştım kaldım 

24 Cevaplar

+3 oy
(261 puan) tarafından
Ne denir ki bilmiyorum. Kızkardeşiniz olmasa boş verin ne yapıyorsa yapsın derdim ama. Allah akıl fikir versin cümlemize. 
(22 puan) tarafından
Kız kardeşini al yanına al yada babaannesine gitsin babası baksın çünkü o çocuğun ahlaki da bozulur bilmediği bir adamın küçücük kıza bakmayacagi ne malum artık kimse güvenilir değil canım kız kardeşini al
(540 puan) tarafından
Öz babası ve babannesi vefat etti kardeşimin anne bir baba ayrı kardeşim ile benim de burada okul yok köydeyim o yüzden alamıyorum ama gözüm üzerinde olacak
(22 puan) tarafından
Yurda götür desen orası da güvenli değil rojin yurtta kalıyordu kadını darp ettiler kimse güvenilir değil işte ama gözünü ayırma kardeşinden artık insanlar çok değişmiş
(5,976 puan) tarafından
ya annen kusurabakma da akli binkaris havada ergen gbi ne ole. tamam dul yasanmaz. ama bilsun adam gibi birini evlensin. tiktoktan eve gelen adamdan ne beklenirki .9 yas kardesine yazik gunah. bi bakio mahmut on gun sonra evde hasan 2 ay sonra mehmet  kizin ahlakini gec psiklojisi pert olur
(540 puan) tarafından
Dul değildi ki zaten yaşadığı çok ama çok iyi biri vardı onu aldatıp bu adamla tanıştı
-Reklam-
+3 oy
(1,062 puan) tarafından
Kırkından sonra azanı teneşir paklarmış 

Herkes ıcın en hayırlısı teneşir sanırım özellikle kız kardesın ıcın yazık çocuğa herkes nıye ebeveyn oluyor ya cıdden ehlıyetı belli aralıklarla denetımı olmalı anne babalıgın
+3 oy
(5,751 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bu işin sonu Müge anlı olur. Sen uzak durmaya bak annenden.
+2 oy
(11,367 puan) tarafından
Annnen silkele ve kendine gelsin kaç yaşında kadın orda burda görüp kınadığımız kadınlar bunlar kusura bakma tiktokta adamlarla yayınlar açıp evine alacak ben asla kabul etmem evine de gitmem. Öldürüp bi kenara atarlarsa 9 yaşındaki yavrucak ne olacak dünyanın binbir türlü hali var ben son olaylardan sonra sokakta yürümeye korkuyorum Allah annene akıl fikir versin. 
(540 puan) tarafından
Beni hiç ama hiç dinlemiyor aksine beni iyi olan adama kötülemiş eşimle ayrılma noktasında olduğumuz bir tartışma olduğu zaman anneme gittim beni kötülemiş ve bunu başka birinin yanına gönderelim demiş
(11,367 puan) tarafından
Ay nolur kardeşini onda bırakma kimseye güven yok o kzocağıza yazık olmasın
+2 oy
(2,201 puan) tarafından
Devletin belli bir yaş üstüne sosyal medyayı yasaklaması lazım...
+2 oy
(335 puan) tarafından
Pedofili sapıklar özellikle küçük çocuğu olan annelere yanaşıyor. Anneniz kudurmuş da çocuğa yazık. Bence eşinize güveniyorsanız yanınızda kalsın bir süre. Okula gitmese de olur bir süre. Zarar görmesi daha kötü. Allah yardımcınız olsun. 
+1 oy
(493 puan) tarafından
Kardeşini yanına alsan bi süre bırak annen ne yaparsa yapsın belki hatasını anlar ama kesinlikle kardeşin o evde kalmasın o adam gelince
(540 puan) tarafından
Köy yerinde olduğumuz için okul buraya çok uzak o yüzden alamıyorum ama bir kaç ay sonra merkeze tanışma durumumuz olacak o zaman öyle bir imkan olabilir
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Kızkardeşini yanına al bacım. Allah ıslah etsin 
(540 puan) tarafından
Köy yerinde olduğumuz için okul buraya çok uzak o yüzden alamıyorum ama bir kaç ay sonra merkeze tanışma durumumuz olacak o zaman öyle bir imkan olabilir
(19,483 puan) tarafından
Valla bilmem. Kardeşine göz kulak ol. Anneni tehdit et gerekirse. O çocuğa bişey olmasın Allah korusun
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
kaç yaşında annen? bu kadar saf olacabilecek kadar küçük değildir sonuçta. 

kimseye güven yok. sen kardeşinle otur konuş, her ne olursa sana anlatmasını iste. 
(540 puan) tarafından
40 yaşında
(12,583 puan) tarafından
çok mu erken evlenmiş ilk evliliğinde? ne bileyim küçük de değil yani. tamam 40 yaşımda yalnız yaşamak istemiyor olabilir ama ne bileyim
(540 puan) tarafından
Yanlız değildi ki çok iyidi o aldattığı adam bunun derdi yoldaş değil parada annem öyle bir insan ki çalıştığı paranın hepsini istiyor yaşadığı adamlarda adamlara da bir kuruş para vermiyor
(12,583 puan) tarafından
yani iyi yanından bak diyeceğim en azından para yedirmiyor millete, bazı kadınlar para da kaptırıyor.
yani iyi yan da değil de. sen kardeşini her türlü korumaya al, telefon al ver. her türlü yanında olduğunu hissettir pna
+1 oy
(7,714 puan) tarafından
Kardeşin için üzüldüm okulu sana yakınsa bir müddet yanına al bence. Geri dönülmez şeyler yaşamasın Allah muhafaza 
(540 puan) tarafından
+1 oy
(5,316 puan) tarafından
Bence kardesini yanina al Allah korusun cocugun  basina bir is gelir ah vah edersin rabbim annene hidayet versin hic mi su kadin cinayetlerinden ders almiyor yabancı birini eve alabiliyor 
+1 oy
(1,113 puan) tarafından
Annen yakında esra erola çıkar sen geldiğince uzak dur canım allah korusun kız kardeşin için de uzuldum 
+1 oy
(540 puan) tarafından
Şimdi teyzemle konuştum güzel eğitim veren yatılı okul bakacak 
+1 oy
(5,492 puan) tarafından
Anneme dava açar o kız çocuğunun vasisi olurdum. İspatlardım yaptıklarını
+1 oy
(9,916 puan) tarafından
Okudum okudum 9 yaşında kardeşim yazınizi görünce gözlerim doldu. Benimde 8 yaşında kızım var. Her gün neler duyuyoruz okuyoruz yazık o çocuğa 
+1 oy
(1,342 puan) tarafından
Bence annenin tedaviye ihtiyacı var
+1 oy
(1,428 puan) tarafından
Allahim akıl fikir versin annenin kinamaiyorum yazık hiç sevilmeyen bayanlar malsef sevgi arıyor kız kardeşine günah yaaa
(540 puan) tarafından
Seviliyordu zaten bu aldattığı adam onu çok seviyordu ama annemin derdi para bana diyordu zaten ben aşka sevgiye inanmam para önemli olan
(1,428 puan) tarafından
Beni yanlış anlama ama tiktok iyi bir yer değil nelleri varmış ah ahh
+1 oy
(3,082 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin. Doğru yolu göstersin en kısa zamanda. Keşke elinizden bişey gelse kız kardeşini bırakma orda . Gelen erkekler pisliğin teki büyük ihtimalle neler duyuyoruz
(540 puan) tarafından
Namaz kılıp zina yapıyor yaşadığı çok iyi olan eşini aldatıyor kul hakkı yiyor cimrilik yapıyor Allah beter edecek ahh ahh
+1 oy
(2,168 puan) tarafından
Kusura bakma ama anneni azmis kudurmuş. 
+1 oy
(307 puan) tarafından
Sosyal hizmetlere bildirin. Korkuyorsanız il ilçe adres isim belirtin biz bildirelim 9 yaşındaki bir çocuğun yanına tiktokta ağzı sulanıpta kadın arayan bir sapık gelemez, o çocukla evde yalnız kalamaz, hatta göz ucuyla bile bakamaz. Ne belli madde bağımlısı olmadığı ne belli semih çevik gibi pasif asosyal bir sapık cani olmadığı. Bu durumu sen bilip burada anlattın bugün senin bunu engelleme şansın varken banane deyip sessiz kalırsan sana da yazıklar olsun gözüm üstünde falan hep hikaye o evin kapısı kapandıktan sonra dışarda olan dışarda kalır ya çocuğu alırsın yanına ( okulu bahane etmişsin okula gitmese ölmez en azından başka bir yol bulana kadar) ya da sosyal hizmete belediyeye kadese nereyi biliyorsan oraya şikayet edersin. Hiç mi yok aile büyükleriniz dede nene dayı amca yeğen hala teyze kimse mi yok
(540 puan) tarafından
Teyzemi aradım yatılı okula yatıracağız kardeşimi masraflarını teyzem ustelenecek annem yok vermem dese bile polisle gelip alacaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
+1 oy
17 cevap 561 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (41 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 161 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (46 puan) tarafından soruldu

408,336 soru