+3 oy
162 göst.
önce Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizlar o kadar moralim bozuk ki 5 yıldır hayatımı maf ettim ruh gibi geziyorum sadcee buraya yazabildim kendi kendime konuşacak hale getirdiler deli ettiler şimdide dalga geçerler delisin derler ne olur Allah rızası için kalbimi kıracak bişey yazmayın çok kötüyüm sadece dertleşmek istedim

4 Cevaplar

+2 oy
önce (144 puan) tarafından
Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin canm . Sende kendini savunmayı bil neden seni bu hale getirmeleri ne müsaade ettin . 
önce (46 puan) tarafından
Çok.haklisin bende tam bir yıldır beni neden bu hale getirdiler ben neden sessiz kaldım diye yedim bitirdim kendimi ama herşey elimden gitti
Allah'tan ümit kesilmez canm silkelen ve yeni bir sayfa aç  Allah'a sığın sana bunu yapanları da Allah'a havale et
Yeni bir sayfa açamıyorum çünkü eşim ve ailesi beni bu hale getirdi ve onları hayatımdan cikaramiyorum iki küçük çocuğum var:(
İnsanın eşi sırtını yasladığı dağdır keşke eşin yanında oldaydi da geri kalan herkes zaten kapı dışarı. Rabbim eşine vicdan merhamet versin
Amin canım benim esim arkamdaki yılan oldu kuyumu kazdı hep ne geldiyse başıma onun yüzünden geldi zaten
-Reklam-
+2 oy
önce (19,494 puan) tarafından
Geçmiş olsun dostum. Ama bu durum 5 yıl sürmüş. Çok uzun bir süre. Psikolojik destek aldın mı hiç 
Yok hayir almadim hiç sigortasi olmadığı için ücretli muane o yüzden gitmedim
önce (19,494 puan) tarafından
Genel sâglik sigortası oluyor sadece sağlık primini ödüyorsun. Cüzi bı ücret. Onu ödeyip gidebilirsin devlete dostum. Allah'ım şifa versin
+2 oy
önce (685 puan) tarafından
Psikolağa gitme imkanın yok mu ?
Sigortası yok ücretli muane o yüzden hiç gitmedim
+2 oy
önce (33 puan) tarafından
Bu eş ailesini Allah bildiği gibi etsin ben de bir ara baya böyleydim hala da aklıma gelir neden cevap vermedim derim ama Allaha havale ederek teselli buluyorum sende öyle yap hakkımıza girdiler ya yanlarına kalmaz ki bugün değilse yarın zikir çek iyi geliyor ben namaz kılıp kuran okuyunca da iyi geliyor namazlarımı kılamıyorum pek keşke hepsini kılabilsrm bir de pozitif olmaya çalış hep gül çocuklarınla oyna eğlen gez çocuklarnla eşin yokmuş gibi davran takma o pis insanları Allah yardımcın olsun inşallah bol bol dua et Allah ın adaletine güven kul hakkı almış oldular seninkileri bilmem ama bana bunu yapanlar gece gündüz namaz kılıyorlar oruç tutuyorlar bakalım nasıl olacak hesaplaşmamız

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 913 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 240 göst.
+3 oy
8 cevap 173 göst.

408,396 soru

12,269,665 cevap

37,563 kullanıcı

Kategoriler