+1 oy
784 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Annem 3 ten fazla evlilik yapmış biri 2 yıl önce terk ettiği kişiye geri dönmüştü ama onu aldattı tiktok'ta bulduğu adam ile sabah 6 ya kadar canlı yayın yapıyordu tiktokla adamın yanına gitmiyor ilgi sevgi vermiyordu adamın evden gitmesine kendi için sevindim çünkü çok üzülüyordu 

/10 gün sonra tiktok'tanl bulduğu adam gelecekmiş evine adamı hiç görmedi etmedi ev alacak bana diyor ki ben adamın videolarını gördüm hiç gözüm tutmadı  daha önce de annemin arkadaşına tanışma teklifi yapmış ben annemde yatılı kalıyordum ediyordum ama artık tanımadığım bir adam varken kalmam orada eşim yokken de günü birlik gitmem 9 yaşında bir kız kardeşim var onun için de endişe ediliyorum anneme desem böyle böyle beni kötü gösterecek nankörsün vs diyecek öyle bir yapıya sahip çünkü şaştım kaldım 

24 Cevaplar

0 oy
(6,661 puan) tarafından
Böyle annelerde mi var ya. Aklı büyümemiş insanlar. O çocuk zarar görecek o kadının yanında. 
(540 puan) tarafından
Zap zayıf zaten yaşıtlarına göre güzel yemek yapmıyor kardeşim yemek yemiyor ekmek yemiyor üstüne düşmüyor eline tableti veriyor rahatsız etmesin diye
-Reklam-
0 oy
(370 puan) tarafından
Lutfen annenız size ne derse desin vazgecırmeye çalışın, engelleyın bi şekilde. Zaten o lanet yerden kim düzgün birini bulmuş ki? Orası düzgün olmayan insanların mecrası(helal ticaret ve faydalı içerik için kullanan varsa onlar müstesna) kim ne derse desin Kucuk bir kız çocuğuna yan güzle bakmayacagının bir garantsi yok hatta bakacagı kuvvetle muhtemeldir. Kardeşimize zarar vermesin
(540 puan) tarafından
Teyzeme dayıma hep dedim ben onlardan saklayacakti birşeyler yapalım dedim onları da devreye soktum
0 oy
(831 puan) tarafından
Senin annenin akıl sağlığı asla yerinde değil
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Acaba şikayetçi olsa kardeşini yurda mı yerleştirsen ne bilim o anandan bir hayır gelmez gibi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
+1 oy
17 cevap 561 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (41 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 161 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (46 puan) tarafından soruldu

408,341 soru