0 oy
94 göst.
Aile kategorisinde (198 puan) tarafından
Oğlum telefonumu alıp yere çarptı sonra güldü kaçtı odaya telefonumu aldım yerden masanın üzerine koydum tam arkamı döndüm aldı bu kez yine yere çarptı yine kaçtı acaba kaşınıyor mu gel anne beni biraz akıllandir mı diyor anlamıyorum niye böyle yapıyor ? Güzelce anlattım telefonumuz kırılırsa dede anneanne bize ulaşamaz babaya nasıl soylecegiz gelirken bize mama getir diye birdaha yapma dedim ama inatla gelip bana vuruyor eşyalarimi yere çarpıyor siz olsanız ne yapardınız? Neden böyle yapıyor?

5 Cevaplar

0 oy
(2,260 puan) tarafından
Verme telefonunu olsun bitsin canım istediği kadar da ağlasın en fazla ne kadar ağlayabilir yani 
(198 puan) tarafından
Ben vermedim canım ellerimi yikadım bir baktım mermerin üstüne pat diye bir ses geldi. Aldım masaya koydum arkamı döndüm yine aldı yere çarpti siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz
(2,260 puan) tarafından
Telefonunuzu yukarı kaldırın siz de sabırla anlatmaya yanlış hareket olduğunu söylemeye  devam edin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acaba telefonla vakit geçiriyor olabilir misin hani telefonu kıskanıyor benle ilgilen telefonu sevmiyorum siye kendini ifade edebilir 
(198 puan) tarafından
Telefonum yanımda degildi odadaydı durduk yere çarptı siz olsanız nasıl tepki verirsiniz ? 2 kez aynı olayı yapti
tarafından
Yok yani genel olarak telefonla daha çok vakit geçiriyorsan dedim bir süre telefonu ortadan kaldırırdım herhalde alışkanlığı unutsun diye
0 oy
(9,178 puan) tarafından
Gel anne beni akillandiriyormu derken ??

Çocuğumu dovucen 

Ogreticeksin sabırla anlaticaksin 

1 tane telefonumu kırdı küçükken 

İkinciyi alalı bir sene olmadı milyon kez sinirlenip attı.

Ama hiç gel anne beni akillandir mi diyor diye düşünmedim.
(198 puan) tarafından
En iyi anne sensin. Sen hiç sinirlenmiyorsun hep sabirlisin hiç sabrın taşımıyor tabi paran var ikinciyi alırsın herkes sizin gibi değil .
0 oy
(834 puan) tarafından
Canım oğlun telefonda vidyo izliyormu etkilenmiş olabilir orda ki videolardan benim kızımda aynı şeyi yapıyordu ben telefonu vermeyi bıraktım artık yasakladim yapmıyor 
0 oy
(5,148 puan) tarafından
Ilgi istiyor canim telefonu kaldir oyna biraz onla :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 119 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Linkin (19,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
2 cevap 61 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu

406,303 soru

12,181,860 cevap

36,682 kullanıcı