+1 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından

image

Kızlar bebeğimin ön iki dişi kırıldı fotoğraf eklicem çocık dişçiye randevu aldım yarın saat 5 de o saate kadar bana vakit geçmez başına gelen oldu mu hiç nasıl bir yol izlendi elim ayağım titriyor çok kötü oldum ya

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Hemen sadaka verin rabbim muhafaza eylesin 
-Reklam-
0 oy
(6,338 puan) tarafından
kiyamam nasil i dustumu ki. yani bence disci bukadar kucuk benege biraey yapmaz. nasilsa cikacak o disler. 6 7 yas civari. suan sadece sivri yerleri torpuler. bence en fazla
(172 puan) tarafından
Çocuk dişçiyi aradım da bakackamış belki travma yaratır diğer dişin çıkmasına dedi kontrol edecekler bakalım
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Hiçbir fikrim yok, post çıksın. Geçmiş olsun. 
0 oy
(9,751 puan) tarafından
Geçmiş olsun nasıl olmus öyle. Benim kızında 1.5 yasında kırıldı salıncak carptı ama bişey yapmadık kırık duruyo 
(172 puan) tarafından
Bi sıkıntı yarattı mı acaba bakalım yarın çocuk dişçi bakacak ama travma olmuş olabilir dedi valla bende pek anlamadım
0 oy
(13,904 puan) tarafından
kopan parçası varsa yapıştırma yapabilirler
(172 puan) tarafından
İşin tarafı parçasıda yok
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Çekme falan yapmaz törpü gibi bişeyle kırık yerleri düzeltir dudaklarını kesmesin diye. Zaten düşecek o dişler o yüzden bişey yapacağını sanmıyorum 
(172 puan) tarafından
Bende çekilecek kadar kırılmadı ama bakalım ne dicek
0 oy
(304 puan) tarafından
Ne oldu çocuğa 
(172 puan) tarafından
Dolaba çarptı
(304 puan) tarafından
Allah'tan çok kötü değil Dişleri Tamamen Kırılabilirdi Verilmiş Sadakaniz Warmis O yüzden Üzülme
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Benim kızımda dururken parke nin üzerine düşmüştü tek dişi bu şekilde kırıldı. Röntgen çekildi sonra çürük dişi için kalıcı diş kökü zarar görmemişti. Çok daha şiddetli düşmeler de kalıcı dişler zarar görebiliyor 
(172 puan) tarafından
Çok aşırı sert çarpmadı ama bakıcaklar yarın kalıcı diş zarar görürse napıyorşar acaba bilginiz varmo
(1,325 puan) tarafından
Komşumun yeğeni merdivenlerden düşüp dişleri yere saplanıp kırılmış hem geçiciler tamamen kırılmış hem de kalıcılar çıkmamış yerine zamanı gelince implant yapılmış. Ama çok şiddetli düşmüş. Hafif düşme ile zarar göreceğini sanmıyorum . Onla geçmiş olsun
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Geçmiş olsun yeğenim 3 yaşındayken böyle disi kırıldı ama onun daha çok kırılmıştı yarısı gitmişti yani doktorların cocu biz bunu yapamayız çekilecek dediler  çok uzman doktorlara falan gittiler çok para döktüler doldurttular  2 3 hafta sonra yine düştü kırıldı bu sefer çekildi disi 
(172 puan) tarafından
Acaba dişi çıktı mı sonra
(1,758 puan) tarafından
Evet normal 7 yaslarindayken çıktı dişi simdi 10 yaşında kocaman kocaman dişleri var:) aslında kırık kalsın çektirmwyelim dediler narkoz verilecekti çünkü ama doktor çekmezsek 2. Dişe travma olabilir o cikmayabilri demisti
(172 puan) tarafından
İnşallah bizimkine travma olmamıştır valla bana yarın olmaz artık
(1,758 puan) tarafından
İnşallah olmamıştır inşallah çekilmesi gerekmez sizinki biraz küçük kırılmış
(172 puan) tarafından
Evet valla ben yani yeni farkettim şaşırdım birden görünce

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
3 cevap 42 göst.
0 oy