+1 oy
598 göst.
Diğer kategorisinde (146 puan) tarafından
Kızlar ya ben yaklaşık on onbeş gündür tuvalete gidemiyorum afeddin lütfen hastane randevusu aldım ama bekleyemiyorum tuvalete gidiyorum afedersiniz büyük abdestimi yapamıyorum şişkinlik vs de yok hani ihtiyacımi giderirken içerden bıçak atiyolar sanki canım yanıyor kalkıyorum lütfen bı çare ya acı çekiyorum 

24 Cevaplar

+1 oy
(762 puan) tarafından
Acile git lavman yaparlar
(146 puan) tarafından
Acıtıyor mu ayy Allah'ım
(762 puan) tarafından
Yok kiz bisi olmaz
-Reklam-
+1 oy
(13,375 puan) tarafından
feci kabız olmuşsun sen. o canını yakıyor. lavman yapılması gerekir. çok zorlama yırtık falan olmasın. 
(146 puan) tarafından
Öyle mi yapabiliyoruum aslında ama yaparken acı çektiğim için kalkiyorum
(13,375 puan) tarafından
günlük beslenme rutinine kuru kayısı, kefir ve bol su ekle. basur oldun o zaman ondan acıyor
+1 oy
(1,562 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor her gün 1 çay kaşığı 
(146 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(20,035 puan) tarafından
Bence randevuyu bekleme acile git 
+1 oy
(1,124 puan) tarafından
Hastaneye gidene kadar kayısı, kayısı suyu, zeytinyağı falan ye iç. Karnına masaj yap. Lavman yapıldıktan sonra da birkaç ay paketli ürün, gazlı içecek tüketme. Aslında hiç tüketme ama eğer tüketiyorsan da mide ve bağırsak florasınun tekrar yerine gelmesi için temiz ve düzenli bak. Bu tür ürünler organları yoruyor. Gece geç saatte bir şey yiyip içme. Sabahları aç karnına ılık su iç. Bunlar inşallah işe yarar. 
0 oy
(3,442 puan) tarafından
Canım istersen acile git lavman yapsınlar hiç acımıyor merak etme anüsten içeriye bir sıvı veriyorsun 5-10 dakikaya yapıyorsun tuvaletini çok fazla beklerse bu sefer Allah korusun bağırsaklarında yırtılma olur
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Cano cikamiyorsan hemen beklemeden acile git Allah korusun başka şeylere sebep olur lagman yapsınlar.sebebini de öğrenmeye gene randevuna gidersin
0 oy
(698 puan) tarafından
Eczaneden lavman al yap 
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Evde kayısı varmi sicak suya isla yumususasin hemen ye sıcak sıcak annemde sizin gibiydi o şekilde rahatlarsi
0 oy
(135,104 puan) tarafından
esin nobetci eczaneden lagman alsin 
0 oy
(963 puan) tarafından
Kaan yapsinlar canım eminim direk rahatlatacaktır 
0 oy
(146 puan) tarafından
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun 
0 oy
(5,555 puan) tarafından
Lavman alıp yapabilirsin, bekinus tablet iç bu ara gaitan biraz yumuşasın
tarafından
Hemşire hanım nasılsınız
(5,555 puan) tarafından
Çok şükür kuzum iyilik sen nasılsın
tarafından
Rabbim daha iyi etsin can sıkıntısı takılıyorum burda
0 oy
(5,400 puan) tarafından

Çoğu lavman yap demiş ama bu o bölgenin yirtilmasina sebep olabilir o yuzden yapma suan. Bir yemek kaşığı zeytinyağı iç hemen varsa yarın sabah kalkinca tekrar iç insaAllah çözülür o zaman. Aynisi basima geldi acile gittim lavman vermedi bilerek doktor emzirdigim icin ilacta yazmamisti zeytinyağı bana cok iyi geldi mutlaka dene ve bil su iç bana dua edeceksin :angel:

0 oy
(1,550 puan) tarafından
Kuzu nasıl 15 gün dayandın? Zeytinyağı iç üzerine su iç. Makatına zeytinyağı sür ve uzan bacaklarını karnına çek. 

Karnına saat yönüne doğru döndürerek masaj yap. 

Çıkamazsan doktora git mutlaka.
0 oy
(825 puan) tarafından
Lavman yaptırman lazim canım ya onun dışında kesinlikle prebiyotik kullanmanız lazım çok iyi geliyor düzenliyor bağırsak hareketlerini.
0 oy
(77 puan) tarafından
Lagman denilen şeyi ben yapamadim zordu yani. Doktor Duphalac diye bir surup vermisti cok guzel söktü :)) tavsiye ediyorum. Ama onu ictigin gun disari cikma sakin
0 oy
(766 puan) tarafından
Dolcosoft şurup iç canım, diğer kabızlık ilaçları var olan kabızlığı etki etmiyor dulcosoft hazırda sert dışkısı da yumuşatıyor
0 oy
(604 puan) tarafından
Acil eczaneden lavman al kendin yaparsın hiç bir şey yok onda .
(604 puan) tarafından
Sana zaten onlar yapmıyor ben geçen kızımı getirdim lavman ilacını veriyorlar kendin orana sıkıyorsun sadece hiç bir şey yok onda bende zor bişey sanmıştım
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağı her yemekten sonra 1 çay kaşığı ye çok iyi geliyo hr en etki ediyo 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 660 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 269 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yoruldumhayat (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.
3 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde D. 65 (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 274 göst.