0 oy
700 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (535 puan) tarafından
Kızlar öncelikle olarak iki bitti üç sene olacak buraya taşinali aralarında en,  küçük olan benim.   Evin önü değil arka tarafında parke taşların arasından otlar çıkmış onlar temizlenecek diye bir hafta önce bugün için karar verildi. Havalar soğuk hepsini  cocgu okula gidiyo benim çocuklarım  üç ve 9 aylık geceden biri istifar etti biri sabr

Sabahtan beri ateşli dediler inelim dedim abla böyle böyle gruptan yazdım bu başladı *** sallamayin gelin diye; bana diyor anladım cocugum ateşli dışarda ki otu düşünemem dedim. Laf söyleme devam etti bunun için para istedi girişte oturuyorum (binmedigim asansörden aylık 200 para topluyo zaten ) çöp ve temizliği ben yapıyorum zaten. Hepsi zaten birbirine laf söylese de hepsi bir birini koruyor. Biri diyo akrabanı cagır baksın yap. (Kaynanam uzakta çok konuşmuyorum baska kimsem yok zaten) biri diyo gün belirledi zorundasın. Bende dedim laf sokmak için çabalıyorsunuz. Kimsem yok cocgum geceden hasta anlayışıniz yok sizn diyerek çıktım gruptan. 

Kizlar yaşları var diye her gördüğümde cevap vermiyorum hepsi laf sokup beni zaten küçük görme peşinde bu fark ettim kötü olmayim dedim yine kötü olan ben oldum. Siz benim yerimde olsanız ne derdiniz. 

Hepsi serbest insanlar ben öyle çarşı pazar gezen biri değilim evden çok çıkmamam çarşı yada eşimle giderim tek gitmem eşim istemez çok onlarda beni böyle saf gördü bence uzun oldu kusura bakmayın kafa dağıttım buraya yazarak.. 

Bir daha çıkarda görsem muhattap olmayacağım zaten ama nasil bir cevap vermeyelim hazır cevap biri değilim

15 Cevaplar

+1 oy
(11,875 puan) tarafından
Benzerini bende yaşadım .terbiyemi bozmadan bir bagirindim şimdi görünce önlerini ilikliyorlar
(535 puan) tarafından
bende yakından böyle yapcam galibaa altan aldıkça başımı çıktılar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çocuğum hasta dedikten sonra hiç cevap vermeyecektin olay kapanacaktı. Kapıya dayansalar da polisi çağıracaksın bu kadar basit.
(535 puan) tarafından
Benj kendice bastırmak istiyorlar o yüzden altta kalamamak için verdim g*t sallama dedi bana susamazdim
+1 oy
(2,168 puan) tarafından
Ot ne alaka onu anlamadım valla...
(535 puan) tarafından
Ayy bende bura geldiği günden beri almış değilim evin ön tarafında duvar  var zaten tmiz olacakmış ev sözde kürekle kazı kazı bitermi kapı ayaz hava iyi olsa yaz olsa neyse
(2,168 puan) tarafından
Bebeklerin çok küçük canım kesinlikle yapma
(535 puan) tarafından
Ormanda olsa ellimi bile vurmam canım kimse demiyorki  kız tel basina bu soğukta nasıl yapsın yedi kadın var hepsi  aynı kafa
+1 oy
(1,329 puan) tarafından
Bizim binanın da grubu var dertleri bitmiyo.Yok dış kapı ses çıkarıyor değişsin yok bilmem ne alındı yok depoda boru değişti sürekli para isteniyo.Çöpü sözde temizlik şirketi alacak sürekli bı problem bize atın diyolar bide onun için de para veriyorux.Temizlik şirketi diye geliyo bı bakıyoruz Suriyeli çöpçü en iyisi müstakil ev hayalim de o
(535 puan) tarafından
Aynn canım alınan oara nerde kim bilir
+1 oy
(578 puan) tarafından
Üslup yanlış ama haklılar. Asansöre de ortak temizliğe de para vermek zorundasın bu Türkiye'nin her yerinde böyle. Ot için de ortak birşey yapılıyorsa katılamıyorsan ücretini verirsin. Neticede soğuk herkese soğuk. Çok geçmiş olsun bu arada
(535 puan) tarafından
A canım havalar iyiken nerdelerdi acaba onu soruyorum siz gelmediniz diyorlar hepsi gelmiş ben gitmeyim demiyorum ama ilk baharda havalar ısınsın bari
(578 puan) tarafından
O konuda haklısınız. Bu havada arka bahçede çay mı içeceklermiş neden bu ot yolma merakı :)
(535 puan) tarafından
Yanlarında ağlayan bebek yok dertleri yok kendilerine heycan yaratıyorlar benimde cocuklari bahane ettiğimi düşünüyorlar inanmadılar hastalığına yarım saat duramadilar dışarda azcık iş yapan gitti evine amaç benimle ugrasmakmis zora koşuyorlar kendilerince ama ormanda olsa artık elimi süremem
+1 oy
(3,992 puan) tarafından
Edepsizler işte, cevap ver böyleleri kibarlikta felan anlamaz düşünce olsa zaten cagirmazlar ki. 
(535 puan) tarafından
Evrt cnaim knü anladim zaten bunlar biribirini ** gbı azarlayıp sonra oturup çay içiyorlar bunlar ondan anlarlar artık bende öyle olacam
+1 oy
(1,383 puan) tarafından
Bence bir daha sana böyle davranırlarsa ver ağızlarının payını boz saygını böylelerine ne kadar iyi davranırsan o kadar ezerler Bi bağırın Bi ağızına geleni say bak bakalım bir daha ahamakça konuşabiliyorlar mı edepsizler 
(535 puan) tarafından
O an sinirlenince dona kanıyorum canım ters olmayim dedim yüz göz oldukça üstüme çıktılar birbirlerine laf söyletip sonra gulusuyorlar ben öyle olamam onalr gbı  artık anıdiklari dilden konusacm
(1,383 puan) tarafından
Bende sinirlenince genelde konuşamam normalde ama bazı şeylere susmamak gerekiyormuş onu da zamanla anlayınca artık sinirlenince ağızıma gelen ne var ne yok sayıyorum
+1 oy
(832 puan) tarafından
ay ne kadar vicdan yoksunu insanlar.sendedeki parasini verim siz temizleyin
(535 puan) tarafından
İnanmıyorlar bahane ettiğimi düşünüyod canım  bundna sonra hak ettikleri dilden konusacm
+1 oy
(5,971 puan) tarafından
Keşke başta hiç yapmasaydin bizimkiler temizlik için çağırdı eşim bırakmadı saçmalama merdivenden dusecen dye bide yeni hamileydim herkes yapmisti ben yapmadım bnane temizlikci çağırın parası neyse verelim yani 
(535 puan) tarafından
Bahçe sıkıntı benim için sıkıntı canım yoksa temizliği kndim yapıyorum ama ormanda olsa ellemem artık
+1 oy
(406 puan) tarafından
Binmediğim asansöre para veriyorum zaten onu otları da siz hallediverin de geç. Hiç kimse ve bişey çocuğundan önemli değil
(535 puan) tarafından
Bundan sonra ormanda olsa elimi süremem heps çok vicdansız inanmadılar çocuğumun hasta olduğuna
(406 puan) tarafından
İnandırmak zorunda değilsin ki çocuğum hasta de kestir at hiç uzatma bile
+1 oy
(2,210 puan) tarafından
Böyle sorunlar genelde yönetici yapması lazım mesela bizde yönetici temizlik evin etrafı fln hepsini kendi hal ediyo aylık para topluyor herkesten aidat onunla kadin tutuyor bizde böyle hepsi bir olur seni ezdirmeye haksız çıkarmaya çalışıyorlar akıllarınca yüz göz olma fazla anlayissizlar 
(535 puan) tarafından
Yönetici karısı herkesi ** gbı azarlıyor onlarda abla diye peşinde geziyor  bi bakıyom çay içiyorlar nasıl muhabbet var bu apartmanda çözemedim
+1 oy
(5,401 puan) tarafından
Şu binilmeyen asansöre para verilmesi kesinlikle haksızlık. Biz giriş katta oturuyoruz ve kullanmiyoruz asansörü parada vermiyoruz bodrum kattakilerde vermiyor onlarda kullanmiyor çünkü kuralmis yok neymis zaten insanlar zor geciniyor bir de kullanmadiklari malin enayisi olsunlar sen haklisin bosver ot mot hikaye
tarafından
Bende 1. Katta oturuyorum, neyse ki ev sahibi ile anlaştıkta. Bizden kişi başı 7 bin TL istediler manyagin biri gelip düğmelere yumruk atmış ana kart değişecekmiş. Tamamen haksızlık bide diyorlar ki giderler taşarsa en üst kattan da alacağız aidat. Diyorum ben giderleri yaptırırım o durumda , tek sorun buysa :D
(535 puan) tarafından
Evet canım bizde bilmiyorduk önceden yandaki ler vermeyince öğrendik
tarafından
Bu durumda ev sahibi ödüyormuş canım
+1 oy
tarafından
düzenlendi
.aslinda  Yerinize yapacak birini ayarlarsanız kafanız rahat eder.bizim binada temizlikci istemedi herkes  giriş kapısını her hafta sırayla temizlensin  böyle karar aldılar..bana 6 haftada bir sıra geliyor ve ama bende yapamiyorum artık kizimla ilgilenmem lazım.onceleri komşum yerime yapardı şimdi oda beli agryomus yerime kimi bulucam bilmiyorum geçen kendim yaptım ama kızımda arkamda aglamis hep..hiç zamanım olmuyor birini bulmalıyım bende.
(535 puan) tarafından
Evimin önü temizliyorum zaten cnaim onluk sıkıntı değilde onun çocukları sıcak okuldayken ben hasta halde zatüre edemezdim çıktılar zaten dışarı yarım saate onlarda üşüdü amaç benimle uğraşmakmis bugünde iş yapan yok
0 oy
(2,825 puan) tarafından
Asansor parasi verme copleride toplama herkez kendi isini kendi gorsun ezdirme kendini bu kadar
(535 puan) tarafından
Esim atıyo zaten canım artık sadece apt. Yıllık yarısını vereceğiz yanımızdaki dairede öyle ypiyormis.
Ezdikmek değilde onlar gbı ** olmak isterdim demekki onu istiyor onların canı . O an sinirden ne diyeceğimi unutuyorum bu yönümü hiç sevmiyorum
0 oy
(2,196 puan) tarafından
G*t sallama deyince ben akla gelmem  en başta sen varsın ben durumumu söyledim ki hastalık bu başka şeye benzemez ama senin derdin ney kocanlami kavga ettin kayinvalidene görümcene kizdinda onlara çıkaramadın yılan dilinide banami sarmaya çalışıyorsun sen kiminle ne problemin varsa hallet gereksiz saçma şekilde bana bulaşma senin kalemin değilim ben derim alevlenir zaten kapıya gelir açarım yerin dibine sokarım polisi ararım evimi bastı diye bas bas bağırır mahalleye rezil ederim  ama sen en başında hata etmişsin söylediklerinde daha sizin çocuklariniz büyük evdede durabilir yanlız ama benim çocuklarim.cok küçük insem biri kucağımda biri bebek arabasinda olacak hayrimda olmaz o şekilde ne kadar temizleniyormus  daire başına boleriz para olarak ben payıma düşeni veririm apartmanın bir ihtiyacı karşılanır derim daha en başından hiç bulasmam iki bebekle hangi akılla tamam dersinki 
(535 puan) tarafından
Canım  grupta benimle birlikte 8 kadın var hepsi tamam deyin bana soyledini anladım diğer üçü yaşlı bir dairede boş.
Hiçte böyle sinir boğuyor ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemem dedim zaten hepiniz çocuğu okulda iki hasta cocukla dışarda perisan olamam diye ama onların hepsi bir olmuş beni zorunlu koşuyo . Anında hemen ağalarının payını vermek istiyorum ama dona kanıyorum benim hatam o zaten diğerlerine azarlar gbı konuşuyor hepsi abla abla diye peşinde koşuyo ben onlar gbı olamıyorum bir bakmışım geri toplamış muhabbet ediyorlar. Bundan sonra görgümde lafımı geri çekmeycm.
(2,196 puan) tarafından
Sakın geri durma madem böyle yaptılar olan olmuş bir daha dediklerinde ben uğraşmam parasını belirleyelim ben hakkıma  düşeni veririm yapan şirketler var ne gerek böyle toplanıp toplanıp yapicaz gereksiz benim vaktim yok böyle şeylere de aşağı çek onları ben hep öyle yaparım yapsanda yapmasanda laf olur çünkü illaki öylemi seni aşağı geleceklerine sen çek onları aşağı

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 731 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,875 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 397 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 883 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zeynnpp (471 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 482 göst.