0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından

image

Kızlar emziriyorum yeni bebeğim oldu 20 günlük ama ağzında böyle şeyler çıktı pamukçuk sanırım ama emin de olamadım doktor gazlı bezle sil dedi suya batır dedi denedim bir iki ama geçmedi pek sizin bir öneriniz var mı çabuk geçiren bebeğe zararı olmayan 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zamanla gecer canim bana emzirmeden sonra 1 cay kasigi su ver demişlerdi ama ben gunde 1 kere verdim 
(759 puan) tarafından
Kendiliğinden geçer mi
tarafından
Benimki gecti yani oyle cok bisey yapmadim karbonatli suyla sil demiyodu internette karbonat zarar verir ya da yakar dedim su zaten zararli bebege bende cok bisey yapmadim ha emzirmeden oncr gogsumu sildim hep hijyene dikkat ettim yaptigim bu
-Reklam-
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Evet cnm bir temiz tülbent veya gazlı bez yardımıyla karbonatlı şu yap hafif bastırarak sil 
(759 puan) tarafından
Karbonat zarar vermez mi bebişe
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Benim kızımda da oldu doktor ilaç verdi karbonatlı su ile temizle dedi 3 güne geçti kendi göğsümüde temizledim öyle 
(759 puan) tarafından
Karbonatlı suyu nasıl yaptınız
(1,806 puan) tarafından
Doktor 1 çay bardağı suyun içine icme suyu olacak 1 çay kaşığı karbonat koy gazlı bezi parmağına sar batır suya çocuğun ağzına hafif bastırarak temizle dedi
0 oy
(5,901 puan) tarafından

image

Evet canım pamukçuk biberon ve emzik kullanıyormusun ondan dolayı oluyor geçen benim elitim de doğum yaptı bebeği daha beter oldu çocuk doktoru bu ilacı önerdi kulandık 2/3 günde geçti

(759 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(5,901 puan) tarafından
Rica ederim
(759 puan) tarafından
Aynı ilaçtan aldık eczacı verdi ne kadar kullandınız acaba günde
(5,901 puan) tarafından
Günde 5 kere her seferinde 1 ml dediler bize ama biz günde 2 kere kulandık 1 milimim de yarısını kullanıyorduk bebeğimiz çok küçük fazla geliyor du sizde aynı şekilde yarım milim kullanın bence
0 oy
(803 puan) tarafından
Evet pamukcuk  benim bebegimde sık sık olurdu.  Emziriyordum.  2 farklı Dr tavsiye etti deneyip denememek tamamen sana kalmış canim.  Meme ucuna yeşil batikon sür dedi bende zararlı olmazmi diyince hayır emzir sonra sür sonraki emzirene kadar uçmuş olacak bebegin ağzı yeşil olabilir hiç korkulu değil. Dedi .  Hem meme ucu yaran varsa iyileştirir hem pamukcuga birebir çözüm dedi   gerçekten de öyleymiş hemen geçmişti pamukcukta meme ucu yarasida.  
0 oy
(4,426 puan) tarafından
Bana doktor gazlı bezle temizle demişti geçti öyle 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
16 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
+3 oy
50 cevap 1,178 göst.
16 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde asafegemom (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,450,636 soru

23,819,954 cevap

318,245 kullanıcı

...