+3 oy
749 göst.
Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından
Kızlar bugün çok kötü olayları üst üste yaşadım. Eve dönüyordum akşama doğru 17.00 gibi. Yolumu iki tane çingene küçük kız kesti, yaşları 14/15. Bir anda popoma vurdular saçma sapan laflar ettiler. O an şoka girdim, hızlı hızlı yürüdüm bir şey diyemedim. Sonra arkamda bir baktım 3 erkek 3/4 kız olmuşlar hepsi çingene. Ellerine böyle sopa almışlar bana vurdular, bağırdım polisi çağıracağımı sötledim. Oradan bir kadın da onları görünce bağırdı. 

Eve korku ile geldim eşime anlattım, eşim de avukat yarın orada kamera kayıtları varsa alalım şikayetçi olalım dedi. Sizce şikayetçi olmalı mıyım ? Çingene çocukların aileleri ile de böyle düşman olmak istemiyorum yasal sürece girip 

24 Cevaplar

+6 oy
(5,653 puan) tarafından
sikaytci ol bnce esin yolunu yordamini bilir. tacuz etmis resmn kizlar. blki erkkler de yapabilirdi bir baskasina yada sana
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Kız yapistirdaydin iki tane
+2 oy
(166 puan) tarafından
Bir daha görmezsin muhtemelen. Sal gitsin sanki şikayetçi olsan ne değişecek. 
+2 oy
(1,847 puan) tarafından
Ayyy çok korkunç travma resmen. Valla ülkede adalet olsa ağızlarına sıçç derdimde maalesef gidip şilayetçi olcan gözaltına alcaklar sen daha evine varmadan onlar evlerine gitmiş olcak. Kadınlar öldükten sonra adalet sağlanmaya çalışıyor 
+2 oy
(1,351 puan) tarafından
Hep Zaten başıma bela olur mu şöyle olur mu böyle olur mu diye diye başımızı Susmayın Bence gidin şikayetçi olun
+2 oy
(1,922 puan) tarafından
Şikayetçi Olsan napcaksin pisliğin teki onlar ya daha çok zarar verirlerse Size? onlar ayrı bi hükümet onlara elinizi verip kolunuzu kaptırmayın ama çokda temkinli olun yanınızda biber gazı taşıyın aslında biz kadınların tekvando judo gibi dövüş sporlarını mutlaka öğrenmemiz lazım kendimizi anca kendimiz koruruz ...
+2 oy
(193 puan) tarafından
Ne küçüğü kazık kadar kızlarmıs neden böyle bişey yaptılar ki hoş onlara neden gerekmiyor yapmak istedikleri heraeyi yaparlar 
+2 oy
(1,372 puan) tarafından
Valla herkes yanında biber gazı taşısın bı sikardin felwkleri sasardi
+2 oy
(2,545 puan) tarafından
Bence hiç bulaşma canım onlarla uğraşılmaz 

Düşman kazanmış olursun
+2 oy
(6,402 puan) tarafından
Tabiki şikayetçi ol. Yarın başka birinin başına bişey getirecekler. Ay sinirlendim
+1 oy
(3,792 puan) tarafından
Olmalısın tabiki ,ne başa bela olacaklarmis bu yaşta çete gibi öyle,sen neden korkuyorsun onlar korksun hatali olanlar onlar ,tam olarak sizin gibi deneyim sahibi olanlar müdahale etmezse iyice yoldan çıkıyorlar, çocuklar küçük aileleri aksiyon almıyorsa  sosyal hizmetler araya girer.

Bu durumun çingene olmakla bir alakası yok  normal insanlar eşiniz haklı.
0 oy
(2,811 puan) tarafından
Reziller. Bu çingeneler böyle genel olarak sıkıntı yaşadıklarında topluca geliyorlar cok geçmiş olsun 
0 oy
(7,212 puan) tarafından

Bugün sana yarın başkasına.. bugün sen susarsan nasıl olsa sesleri çıkmıyor diye başkasına da rahatlıkla yapacaklar sessiz kalma lütfen 

0 oy
(604 puan) tarafından
Ya insan güvenip cıkmıcak daha çok korktum korkuyordu insan zaten Allahım sen koru :((
0 oy
(304 puan) tarafından
Şikayetçi olsam mı ne demek tabiki olacaksın bugün sana olur şikayetçi olmazsın yarın benim çocuğumu öldürür. Sadece kendini düşünme herkes önemli
0 oy
(726 puan) tarafından
Şikayet et bence ben 15 16 yaşlarındaykende böyle yolumu kesmişlerdi çok korkmuştum şimdiki aklım olsaydım arardım polisi
0 oy
(885 puan) tarafından
Ben de ortaokuldayken çocuğun teki eteğimi kaldirmişti arkadan.Çok korkmuştum.Şimdiki aklım olsaydı peşini bırakmazdımm.
0 oy
(376 puan) tarafından
Kesinlikle olmalısın.

Ben romanım ama roman ve çingene apayrı çingeneler gerçekten vahşiler küçükken köyde saçımı yaktılar benim tramva oldu resmen. İnsan gibi davranmayı bilmiyorlar ne aileleri ne çocukları 
0 oy
(976 puan) tarafından
İşte canım bunların cezası kesilmeli. Ama ne yazikki sen şikayetçi olunca ev adresini öğrenebilirler.
0 oy
(2,615 puan) tarafından
Şikayetçi olma demiyorum ama çingenlerle görümcem ve bir arkadaşım kavga etti polise verdiler hiçbir şey değişmedi aksine her gün evlerini baltayla Satırla bastılar çok belalı tipler yasal süreçten sonrası da çok sıkıntı

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 652 göst.
24 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Kbrpymylmz (111 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,152 göst.
5 Nisan 2021 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 409 göst.
0 oy
4 cevap 354 göst.
10 Haziran 2020 Aile kategorisinde Gamzelim06 (122 puan) tarafından soruldu