0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,778 puan) tarafından
2 yaşında bir kızım var, bugün eltime oturmaya gittim. Onunda 3 çocuğu var, 12-4-2 yaşlarında. Akşam eve geleceğimde 2 yaşında ki bende gelicem yenge bekle dedi, sonra abisi de gelmek istedi. Bende eltim izin verince getirdim. Zaten yakın oturduğumuz için, bir sorun olsa eşim hemen götürürdü. Allah'ım ne kadar zormuş 3 çocuk bakmak. Birinin gönlünü yapıyorsun diğeri ağlıyor. Kızım zaten asla oyuncaklarını vermek istemedi, hep mızmızlandı. Birazda şımardı onlar olunca, bende kızmak istemedim onlar olduğu için. Eşim kalsınlar falan dedi ama resmen gözüm basmadı. Oğlan sorun olmazdı o uyuyunca sabaha kadar kıyamet kopsa uyanmıyor ama kızı öyle değil, anne diye ağlamaya başlayınca resmen cinleniyor. Ama emin oldum, tek çocuk çok büyük rahatlık. Heleki benim kızım gibi eziyetli bir çocuğunuz varsa

2 Cevaplar

+1 oy
(6,881 puan) tarafından
3 çocuklar 3 gündür hastayım 2 çocuğumda hasta.

Neler mi yaşadım..

.......Siz anladınız :D
(6,881 puan) tarafından
Otur oturduğun yerde kardeş mardeş çıkar aklında :D
(2,778 puan) tarafından
Aman aman almayım, bana tek çocuk bir ömür yeter :))))
(6,881 puan) tarafından
Bir ömür değilde daha zamanı var ;)
(2,778 puan) tarafından
Yok bacım, benim kızım zaten 3 çocuğa bedel, ikinci de böyle olursa ben çatlarım
(6,881 puan) tarafından
Çocuk bakmak zor tabi
-Reklam-
+1 oy
(40 puan) tarafından
Demeyin böyle ikinciyi düşünüyorum bi türlü cesaret edemiyorum hata mı olur diye
tarafından
Ben de bugün 2 çocuklu 3 çocuklu annelerin postlarını görünce 2. den aşırı korkmaya başladım . Düşüncelerim değişiyor …
(40 puan) tarafından
Evet ya Instagram da iki çocuktan sonra şöyle oldu böyle oldu diye video görünce mahvoluyorum ::)
(2,778 puan) tarafından
Yeminle tek çocuk hiç çocuk gibi bir şeymiş. Evet onlar misafir olduğu için de çok gerildim, benim olsa sus derim, kızarım. Ama gene de devamlı bir yoğunluk vardı akşam evde. Normalde akşam kızım salıncakta sallanır, araba sürer, biraz tablet izler sonra da uyur. Bizde eşimle kızımız ne kadar mızmızlansa da dizimizi falan izlerdik. Ama dün her şey karıştı birbirine

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 105 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.
0 oy
7 cevap 173 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (441 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 424 göst.
6 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (487 puan) tarafından soruldu

411,621 soru

12,391,589 cevap

43,835 kullanıcı

Kategoriler

...