+1 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından

Az önce twiiter da gezinirken şöyle bir şeye denk geldim  10 yaş varmış aralarında 16 de tanışıp 18 de evlenip 19 da anne olmuş bayan 

Benimde eşimle aramda on yaş var  yorumlarda pedofoli medifoli herşey yazmışlar bir tecavüzcü olsa ancak bu kadar hakaret edilebilir. Sizce 10 yaş çok çok olmayacak bir durum mu eşim genç gösteriyor Kafa yapısı bazen uyuşmasada mesela ben sosoyal medyaya akımlara özeniyorum ama o tarz şeyleri sevmez ve çekmez kendisi bu tarz şeylerin dışında hemen hemen  uğuşur insanların zina yapan sevgili iken her b#ku yiyen kişiler için marjinal düşünce içine girip erken yaşta yada yaş farkı evliklere böyle tepki vermeleri gatibime gidiyor açıkçası 

Birde bu çift bu resimleri ile böyle bir paylaşıma ve yorumlara konu olduğunu görseler ne kadar kötü hissederler 

image 

25 Cevaplar

+7 oy
(4,304 puan) tarafından

Eşimle aramda 11 yas var pişman değilim anasının buyutemedigini ben büyütmeyle ugrasamazdim böyle şeylere takılacak kadar dertsiz misiniz boş verin kim ne derse desin 

-Reklam-
+4 oy
(17,914 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yaş farkı sorun  değil ama iki tarafta reşitse yetişkin ise değil biri çocuk biri yetişkin ise adı pedofili oluyor. Reşit olmayanın kendi rızası diyebileceğim bir durum değil çünkü reşit olmayan bir kişi kendi bedeni ile ilgilide karar veremiyor. Ben uyum için yaş farkının az olmasından yanayım eşimle aynı yastayiz 90 doğumluyuz ikimizde ayrı ayrı hayatlarda aynı çocukluğu geçirmişiz sanki izlediğimiz filmler sevdiğimiz çizgi filmler bizim dönemimizde o vardı diye sohbet ediyoruz çok güzel oluyor 
+4 oy
(832 puan) tarafından
arada nesil farkı oluyor birbirlerini pek alayamıyorlar özellikle adam cahil se çok zor .ama kendini bilen kültürlü biriyse pekde sorun olmuyor 
(832 puan) tarafından
attığın resme gelince adam kızdan daha genç duruyor
(748 puan) tarafından
Ayn canım Allaha şükür benim öyle eşim maşAllah ben rekor kırmıştım mesala yaş konusunda ama çok şükür insan üzülür tabi ya :((
+4 oy
(2,259 puan) tarafından
Kız 17 erkek 27 ise pedofili maalesef... 17 yaş çocuktur.

Aşkın biyolojik yaşı olduğunu düşünüyorum ben. Başta pek belli olmasa da kadın 40larına gelince erkek 50lere gelmiş oluyor çok zor oluyor o dönem. Kendi adıma doğru bulmuyorum 10 yaşı. 
+4 oy
(4,257 puan) tarafından
Burda pedofili denmesinin nedeni resit olmayan bir cocukla resit yetiskinin iliskiye baslamasi yani kizin yasi. Yani aradaki fark degil, olayi bambaska anlamissiniz bence.
+4 oy
(3,097 puan) tarafından
Bence sorun aradaki yaş farkı değil kız 20 adam 30 yaşında olsa yada kadin 30 adam 40 yaşındaysa sorun görmezdim. Ama 16 yaşında daha çocuk olan bir kıza 26 yaşında birinin sevgili gözüyle bakmasını dogru bulmuyorum. Açıkçası o yaşta çoğu kız dünyayı güllük gülistanlık sanıyor ne söylesen inanıyor. 18 inde evlenmiş bir çok insan saftım kandım der çok nadirdir 18 yaşında yaptığı seçimin yıllar sonra bile doğru olduguna inanan. 
(2,125 puan) tarafından
Bende katılıyorum ya 17 de evlendim annem imza attı evlenirken ben hep keşke bekleseymisim neden böyle yaptım diye düşünüyorum eşim evine bakiyo ama ben 17 yken eşim 27 yaşındaydı ve sevgililigimiz 3 ay sürdü şaka gibi 3 ay ne o an ne düşündüm bilmiyorum mesela neden acele ettik bilmiyorum
+3 oy
(647 puan) tarafından
İnsanlar pedofili diye kız 16 yaşındayken tanismalarina diyor. Yani 16-28 yaşın birlikteliği ile 23-35 yaşın birlikteliği aynı şey değil bana göre de
+3 oy
(1,851 puan) tarafından
Olayı yanlış anlamışsın 16 yaş daha ergen reşit değil adam 26 yaşında.  Sorun aralarındaki yaş farkı değil kızın reşit olmadığı adamın da kızdan yaşça büyük oluşu. 
+2 oy
(953 puan) tarafından
Eşimle benim aramda 11 yaş var hiç sorun etmedim yaşını falanda göstermiyor 
(748 puan) tarafından
Ayn bunada katılıyorum bizden yana :)
+2 oy
(4,178 puan) tarafından

Bende çok olumlu bakmıyorum yaş farkına, ama 30 yaş altına diye bir set koyayım, çünkü ustu yas grubunda hayatın akışı değişiyor bakis acisi durdugun yer beklentiler ortak noktaya daha fazla noktada gelinebilir.Birde farkındalık düzeyi düşük malesef insanlar neyin neye sebebiyet verdiğini daha ileri yaşlarda ayirt edebiliyor neden sonuc iliskisi kurma anlamında.

19-29 bencede çok dogru yaş aralığı değil ayni 15-25 gibi.

Uç örnekler olabilir ama genel bakis acım bu sekilde 
(4,178 puan) tarafından
Bunu sadece kadınlar küçük olarak bakmayın, aynı şey 19 yas erkek ,29 yaş kadin birlikteliği içinde geçerli
+2 oy
(420 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kocamla aramda 15 yaş olan ben:D 

Kötü yorum yapanlara 16 yıllık evlilik 4 evlat her an yanımda olmasını istediğim canım kocama karşı bitmeyen bir aşk penceresinden el sallıyor selamlarımı yolluyorum :D

tarafından
Masallah
(540 puan) tarafından
Ohh maşallah
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Adam 10 yaşındayken kiz daha yeni dogmus bebek daha.kiz 15 yasindayken adam 25 yaşinds kiz daha belki daha yeni ergen oldu cocuk daha adamda genç kiz daha 18 adam orta yaşa geliyor yaş farkın bu kadar cok olmasi kusak catismasina yol açar yaş farki acildikca beklenti farklidir belli bir yastan sonra kadin gezmek isticek eglenmek isticek adam durgunlasicak evden cikmak istemicek falan 
(540 puan) tarafından
Bence gezmek etmek eğlenmek yaşa değil kişiye bağlıdır 50-60 yaşında gençlerden daha neşeli ve dinç olanlar da var genç olup pasif olan da
(5,328 puan) tarafından
Yaşa baglı ama belli bir yastan sonra erkekler daha yavas bir hareket istiyor ama 12 yasindaki kizimin 22 yasindaki adamlada ciksin istemezdim yani belki 25 35 olsa absurt kacmaz ama 12 22 olunca pedofili oluyor
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Benim esimlede aramda 10 yas ustu var  ama no sıkıntı yani o ne demiş  bu ne demiş umurumda değil biz mutluysak  tasası onlara düşmez herkes kendi işine baksın yani  derler adama  benim eşimde kesinlikle yaşını göstermiyor   burda sevgi saygı varsa kimi ne ilgilendirir   millete  gore yaşarsak hayatimizi ağzı olan konuşur   
(540 puan) tarafından
Katılıyorum
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Bence on yaş normal ama burada ki sorun kızın çok küçük olması ben açıkçası çok küçük yaşta yapılan evliliklere sıcak bakmıyorum sonu hüsran oluyor genellikle çünkü kız 25 erkek 35 olsa hiç sıkıntı değil.
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Niye sadece erkek suçlu gözüküyo ki kadın istemese zorla evlenmez.Pedofili ne alaka?iki tarafta evliliğin ne olduğunu bilip evleniyo nerden ne çıkaracaklarını şaşırmışlar 
(540 puan) tarafından
Vallahi öyle
(4,246 puan) tarafından
Ayy bu insanlar artık nerde ne kusur bulacaklarini da şaşırdı artık kime ne acaba alan razı veren razı
(12,616 puan) tarafından
15-16 yaşındaki kızınızın 26-27 yaşındaki adamla sevgili olmasına müsaadeniz varsa durum vahim. olayı yanlış yerinden anlamayın. 25 yaşındaki bir kadın 35 yaşındaki adamla evlenir kinse de laf edemez ama 16.Yaşındaki kıza 26 yaşındaki adam bakamaz
(4,246 puan) tarafından
15 yaşında ki çocuk zaten evlenemez evlendiği kişinin yaşı kaç olursa olsun buna zaten müsaade edilmez benim anlatmak istediğim farklı 20 yaşında ki bi kadın 30 yaşında ki erkekle evlenebilir çünkü ikisi de sorumluluk alabilecek yasa gelmiş oluyorlar benim de kızım var 15 yaşına geldiğinde git kiminle evlenirsen evlen diyemem keza oğlum içinde bu geçerli
0 oy
tarafından
Gayet ideal bence keşke benimle eşim arasında da o kadar yaş farki olsa bir yaş var aramizda oda öyle şeyleri sevmez
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Şöyle bi algı var 18 yaşında bir kız ile 28 yaşında bir adam evlenince evet pedofili diyoruz sebebi kızın dahatam olgunlaşamaması ama kız 25 erkek 35 olsa laf eden olmuyor.
0 oy
tarafından
Canim kiz 16 yasindayken adam 26 yasinda olunca kafa yapilarinin uyusmasi cok zor olur adamin karakteri oturmus yetiskin olmus ama 16 kiz hala cocuktur kiz 20 yasinda olsaydi adam 30 yasinda olsaydi kimse demezdi bunlari kiz daha olgunlasmadan cocukluktan cikmadan koca bi adamla birlikte yani kizin yasi sorun ciksrmis burda 10 yas farka fedafili denilmesini bende hic hos bulmuyorum ha soyle de bisey var dimdi linc te yerim ama artik zinz cok artti boyle zinalar artacagina kucuk yasta evleneseler keske girdigin gunaha degmez 
0 oy
(12,760 puan) tarafından
Şöyle bişey var kız 15 erkek 25 olursa evet gerçekten olmaz 

Ama ilerleyen zamanlarda mesela kız 25 erkek 35 olsa çok da abes durmaz 

16 yaş çocuk yaşı çünkü 
0 oy
(699 puan) tarafından
Benimde eşimle aramda 9 yaş var hiç de sorun olmuyor eşim yaşını göstermiyor zaten şuan ben 21 eşim 30 yaşında sadece tek sıkıntısı keşke bira erken evlenseydim diyor ondan pişman 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,253 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kederlikader (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 819 göst.
13 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bsrakran (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 420 göst.
0 oy
12 cevap 336 göst.

408,436 soru

12,271,710 cevap

37,613 kullanıcı

Kategoriler

...