0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Son 30 gün kizlar tabi uygulamaya göre 30 gün bakalim ne zaman gelir 35+5olduk hayırlısıyla doktorumuz bu erken gelecek gibi dedi risk falan yok dedi niye oyle dedi anlamadim sizin kac gününüz kaldi ayni olanlar ne gibi şikayetleriniz var

8 Cevaplar

0 oy
(4,307 puan) tarafından

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah uygulamaya göre 73 gun ama o kadar Yok 5 hafta filan kaldı Aralık 20 gibi doğumum olur benim şikayetim yok gibi tek sorun cok yiyorum dur diyemiyorum 

(275 puan) tarafından
Ablamin son ana kadar erken dediler hersey erkek hazırlığı yapti dogdu hop kiz doğdu
(923 puan) tarafından
Aaaa hiç bir doktor kız dememiş mi benim kızımda oğlumda dedikleri gibi geldi ama bunda geçen hafta gittim bağdaş kurmuş kız dediler 28 haftaliktim o zaman 23 haftalık ta gittiğim de ayakları kapalı kızdır dediler kendini saklayinca kız oluyor genellikle diyorlar hayırlısıyla gelsin bend 35 haftalık olunca gidicem ona göre hazırlık yapicam göstermiyor çünkü tahmin ediyorlar
(275 puan) tarafından
Valla cnm buda kendini gostermiyor dediler 6 aydan sonra erkek dediler hic kiz demediler
(923 puan) tarafından
Tahmin olarak bile kız demediler yani he benimki kendini göstermediği için doktorum alla alla büyük haftası kendini göstermiyorsa genellikle kız oluyor dedi
(275 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Son 36 gün sezeryanim ağrı sızı uykusuzluk WC ile kanka olmaktan kurtulmak bide yavruma kavuşmak için gün sayıyorum. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(275 puan) tarafından
Sende sagliklankucagina alirsin inşallah geceleri bende artik lavaboda uyuyacam nerdeyse  donecegim zaman hemen uyanıyorum hayirlisiyla kucagimiza alalim inşallah
0 oy
(275 puan) tarafından
Hamis anneler nerdesiniz neden yorum yapmiyorsunuz sohbet edelim
0 oy
(29,054 puan) tarafından

Henuzz çok var bizim 140 gün 

(275 puan) tarafından
Cnm bende oyle diyordum zaman hem hizli geciyor hemde hic gecmiyor gibi geliyor bende sanki dun hamile olduğumu ogrendim diyorum sonrada sanki yillardir hamileyim diyorum :))
0 oy
(1,057 puan) tarafından
36+0 günlük oldum. Belim çok ağrıyor bu gün. Miğde yanmam da var. Vajınama kemik batıyor gibi oluyor. Bende bu şikayetler var şu anda. 
(275 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucagimiza alalim cnm seninle ayniyiz hemen hemen
(1,057 puan) tarafından
Amin canım :)
0 oy
(520 puan) tarafından
35+3 olduk ara ara sancılarım var bel ve sırta vuruyor bulantılar geri geldi ara ara sancılarım oluyor benim bebeğim ters doktor takip edelim dedi pazartesi kontrol var inşallah doner
(520 puan) tarafından
İnşallah 2 aydır dönmüyor bir türlü
(275 puan) tarafından
Ne kadar dogru bilmiyorum cnm ama vevremden duydugum kadariyla sarimsak ezip karninda dolastir 2 3 gün yap donuyor demislerdi dene istersen denemekten zarar gelmez kokusu icin donuyorlar diyorlar
(520 puan) tarafından
Deneyeyim bii
(275 puan) tarafından
Dene cnm sonrada ise yarayip yaramadigini bize soyle
(520 puan) tarafından
Tamm canim
0 oy
(5,626 puan) tarafından
Bizimde 57 günümüz kaldı hertürlü şikayet var çok halsiz yorgun uyuyamıyorum her tarafım ağrıyor 
(275 puan) tarafından
Dogunca hepsini unutacaz hayırlısıyla kucağına alirsin inşallah
(5,626 puan) tarafından
Amin inşallah canın sağ Salim doğsunlarda başka birşeye istemeyiz
(275 puan) tarafından
Ayhnen oyle cnm

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 809 göst.
11 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Çerkez kızı (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bebikim56_ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Meryem hafsa (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 457 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,821 cevap

37,570 kullanıcı