0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kullanıp memnun kaldığınız varsa önerin kızlar

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şurada bekleyim bende 
(24 puan) tarafından
Bekleyelim bakalım:)
(1,645 puan) tarafından
Önceden Ariel baby sıvı deterjan kullanıyordum ama piyasadan kalktı yok artık bide boykot zaten şimdi de bazen vanish bazende aspirin yada asperox sıkıyorum bekletiyorum biraz sonra ön yıkamalı yıkıyorum makinada
(24 puan) tarafından
Vanish boykot değil miydi sanki canım
tarafından
Asii sağol canım bende denerim de vanish çok pahalı ya .d
(2,813 puan) tarafından
Vanish boykot maalesef
(19,483 puan) tarafından
Kız vanish boykot mu ya. Bilmiyodum. Araştırdim baktım göremedim. Ve daha yeni aldım ☹️
(2,813 puan) tarafından
Maalesef boykot alamadığım için çok mağdurum gercekten lekeleri en iyi çıkaran üründü
(1,645 puan) tarafından
Bende boykot değil diye biliyodum ya kızz cok pahalı diye almadım aspirinle asperox aldım ama asperox aspirinden daha iyi my rabbitt diye bi oksijen deterjan varmış onuda alıp denicem yağ lekelerini dolapları kapıları duvarları tertemiz yapıyomus
(19,483 puan) tarafından
Baktım da o kadar. Gorememisim. Ben halı yıkamak için aldım.
(2,813 puan) tarafından
Lukslerimizden fedakarlık ediyoruz Allah kabul etsin insaallah
-Reklam-
0 oy
(5,316 puan) tarafından
E bebek leke cikaricisi iyi ama olur olmaz beyaz sabunla yikayip hemen makineye atiyorum ben vanish de cok iyiydi ama o da cok pahalanmis
(24 puan) tarafından
E bebek için memnun kalmayanlar var çevremde o yüzden kararsızım valla canım
(5,316 puan) tarafından
Birde rossmanda bir tane leke cikarici varmis pink mi ne yaziyor kuzenim cok iyi diyor onun icin istersen ona bak benim elim degmedi almaya carsiya inersem bende bakicam bir
(24 puan) tarafından
Tamam canım bakarım çok sağol
(4,248 puan) tarafından
Ben sıvı leke çıkarıcı  aldim e bebekten hiç biseye yaramıyo toz nasıl bilmiyorum
0 oy
tarafından
Zeytinyağlı beyaz sabunlar var onlardan alıp kaynatıp sıvı sabun haline getiriyorum yıkıyorum çıkıyor 
(24 puan) tarafından
Çitileyip mi makinaya atıyosun
tarafından
Hayır deterjan gözüne sıvı yaptığım sabunu kpyuyorum sıvı deterjan gibi oluyor zaten
(24 puan) tarafından
Hee sağol canım benim
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(291 puan) tarafından
The elite home diye bi çamaşır sodası var onu kullanıyorum. Renklilerde uzun süreli kalınca renklerini biraz karıştırıyor ama tek renkse sıkıntı etmiyorum
(24 puan) tarafından
Teşekkürler cnm bakıcam
0 oy
(353 puan) tarafından
Stop forte diye sprey var canim sıkıp citileyince geciyor ama o an yapman lazim.beklemis lekeleri cikarmiyor
(24 puan) tarafından
Teşekkürler cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
0 oy
3 cevap 49 göst.
0 oy
3 cevap 42 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.

408,339 soru