Kızlar çocuklarınıza dikkat edin gece biz yanıyorduk ankastre fırının kapağının aralarına üstten bişey dökülünce girmesin diye kapağa havlu örtmüştüm iki de bir söküp durmayayım diye 3 yaşında kızım var normalde düğmeler içindeydi basınca çıktığını bilmiyordu nasıl yaptıysa gece onu çıkartıp çalıştırmış mutfakta sigara içtiğimiz için camı açık bırakıyoruz havalansın diye eşimde sigara içmiş soğuk içeri girmesin diye kapıyı kapatmış fırını farketmemiş ben kızı yatırdım 1 aylık bebeğim var onu emzirdim yatırdım kendimde yattım canım biraz geçmiş acı acı bir koku geliyo burnuma ama kafam yastıktan kalkmıyo güç bela bir kalktım her yer kör duman hemen kapıları pencereleri açtım fırını kapattım havlu pamuk gibi için için yanmış Allah'tan alev almamış dışarı çıktık çocuklar küçük dumandan zehirlenir korkusuna hemen hastaneye gittik çok şükür çok fazla etkilenmemişler tedbir amaçlı oksijen verdiler hepimize biraz gözetim altında kaldık eve geldik ama o acı koku sinmiş eve giremedik arabada sabahladık bu saat oldu hala tam anlamıyla koku çıkmadı evden aman dikkat edin arkamızı dönmeye gelmiyor çocuklar