0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından
Kızlar çocuklarınıza dikkat edin gece biz yanıyorduk ankastre fırının kapağının aralarına üstten bişey dökülünce girmesin diye kapağa havlu örtmüştüm iki de bir söküp durmayayım diye 3 yaşında kızım var normalde düğmeler içindeydi basınca çıktığını bilmiyordu nasıl yaptıysa gece onu çıkartıp çalıştırmış mutfakta sigara içtiğimiz için camı açık bırakıyoruz havalansın diye eşimde sigara içmiş soğuk içeri girmesin diye kapıyı kapatmış fırını farketmemiş  ben kızı yatırdım 1 aylık bebeğim var onu emzirdim yatırdım kendimde yattım canım biraz geçmiş acı acı bir koku geliyo burnuma ama kafam yastıktan kalkmıyo güç bela bir kalktım  her yer kör duman hemen kapıları pencereleri açtım fırını kapattım havlu pamuk gibi için için yanmış Allah'tan alev almamış dışarı çıktık çocuklar küçük dumandan zehirlenir korkusuna hemen hastaneye gittik çok şükür çok fazla etkilenmemişler tedbir amaçlı oksijen verdiler hepimize biraz gözetim altında kaldık eve geldik ama o acı koku sinmiş eve giremedik arabada sabahladık bu saat oldu hala tam anlamıyla koku çıkmadı evden aman dikkat edin arkamızı dönmeye gelmiyor çocuklar

11 Cevaplar

0 oy
(6,194 puan) tarafından
bizim oglanda bilac kez tepsi eritti. ugak cay tepsilerini falan firinin icine koyyodum. yakmis. aslinda guvenlik kilidi aktif yazio ama firin yanio yakilio yani cocuk kilidinin manasi ne anlamadim. saati tuslari calismio ayarlara grilmio ama dondurup firini yakilio .
(12,868 puan) tarafından
Haha yapcanmi kiz diyeti
(361 puan) tarafından
Bi sor bakalım öğren belki çalışıyodur
(6,194 puan) tarafından
aslinda yapiyorum bi on gundur ama iste tam kanalize olamadim karbonhidrat yada seker kaciyor arada. bugun tavuk yedim salata ile. ama simdi 3 u bir arada kahve iciyorum. boyle yam kanalize olup protein disi bisey agzima surmemek lazim o kizin sistemiyle yani
(12,868 puan) tarafından
Aynen ben onu bi deniycem 1 hafta en azindan. Bakalim yapabilcekmiyim
(6,194 puan) tarafından
nergis fitciler nörüyonuz gariii3))
-Reklam-
0 oy
(618 puan) tarafından
Benimkinde geçenlerde ben banyoyu yıkarken ocağı açmış her taraf gaz kokmuş öyle bi korktum ki antamam
(361 puan) tarafından
Ay Allah korusun ya valla çok zor işimiz
(618 puan) tarafından
İki dk gözden ayiramiyorum hemen bir yaramazlik
(361 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah korumuş. Benim de geçen eşim peteklerin suyunu bosalticam filan dedi birşeyler yaptı. Kombinin de şu açılan yerini açık bırakmış var düşmüş. O gece de hafif yağmur vardı yattık işte. Saat 1 filan olmuştu ben öyle video izliyordum mutfakta bana çok yakın kombi de mutfakta. Sarıl sarıl ses geliyor ama bende yağmur filandir diye dikkat etmedim. Sonra kalktım mutfakta sigara vardı alıp balkona gidicektim bir baktım heryer göl olmuş. Kombi su akitmis. Bakmasak sabaha ne olurdu Allah bilir.
(361 puan) tarafından
Sağol canım sizde geçmiş olsun ay onu bende yaşadım gece uyurken ama bizim kombi sigorta attırmış tabi evimi su bastı o ayrı
(4,380 puan) tarafından
Saol canım bir sürü iş çıktı bosuna
0 oy
(5,661 puan) tarafından
Ben elektrikli hiç birşeyi fişte bırakmam sende bırakma canım bekarken bızım ocak bozuktu sürekli vanadan kapatırdık bende de alışkanlık olmuş elim süreli vanaya gider ocakla işim bitince dırek vanayı kapatırım Allah korusun çünkü bir an dalgınlıkla herşey olur.. 

Sızede çokk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ama fiş arkada tezgahın için söküp takamam ki
(5,661 puan) tarafından
He anladım canım gelmıs geçmiş olsun
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah.
(361 puan) tarafından
Teşekkür canım amin inşallah
0 oy
(12,779 puan) tarafından

Allah muhafaza çocuk kilidinde bırakın öyle elektronik aletleri :(

(361 puan) tarafından
Malesef çocuk kilidi yok
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun canım çok korkuyorum yaniktan da yangından da. Benim fırının fişi hep cekiktir ankastre olmadığı için tabi. Rabbim kazalardan korusun ♡
(361 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim işte tezgahın altında olunca  çıkaramıyorum
0 oy
(737 puan) tarafından
Biz dugmeleri söküp cekmeceye koyuyoruz da unutursam yapar yine oynuyor cunku onlarla Rabbim korusun inşallah 
(361 puan) tarafından
Bantlamıştım ben düğmeleri çıkarmakta iyi fikir teşekkür ederim
0 oy
(5,484 puan) tarafından
Bizim firinda dugmesi icine giriyor ama acarsa soyler birde ben paranoyagim yatmadan kontrol ederim caydanlik kapi ocak balkonlar utu emin olup yatarım genelde beni kizdirmak icin acar firıni 2.5 yasinda oglum
(361 puan) tarafından
Benimkide giriyor içine ama nasıl yaptıysa çıkarmış bende kontrol ederim normalde onu yatırıp direk bebek uyanıp onu emzirmeye geçince unuttum açıkçası
0 oy
(455 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah korumuş benim çocukta öyle mutfaktan cikaramiyorum ya ocakla oynuyor ya bı yerlere tırmanıp ilaç deterjan ne varsa indiriyor daha neler neler baktım hergun bir olay bende artık gece gündüz kilitliyorum kapısını yukarı bı yere asıyorum anahtarı isim olduğunda açamıyorum yoksa benim oğlumda yakar evi Allah korusun 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım aman Allah korusun ya bizim ki babası varken girmiş eşim de farketmemiş işte
(455 puan) tarafından
İşte bir anlık oluyor canım ne yaptığını anlamıyorsun bile
(361 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(51,805 puan) tarafından
sipa ya uyusuna ne isin var firinla gecmis olsun canim 
(361 puan) tarafından
Sağol canım misafirlikten gelmiştik yoksa uyuyo olurdu normalde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 347 göst.