0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Kiralar çok yüksek bizde kapıcı işi bakıyoruz ama bulamıyoruz bide size danışmak istedim internetten bakıyorum ama başka nerden bulabiliriz sizce

4 Cevaplar

0 oy
(1,180 puan) tarafından
Genelde Facebook'ta sayfaları oluyor tokilerin felan eşimde gördüm bize muhtar yardımcı olmuştu Allah razı olsun bizde kapıcı dairesinde yaşıyoruz 5 kişi kiralara güç yetmiyor malesef inşallah bulursunuz canım hangi sehirdesin
(70 puan) tarafından
Allah razı olsun Sanlıurfadayım ama Mersin'de de olur ailem orda daha önce hiç kapıcılık yapmadık nasıl biraz bahsedermisin
(1,180 puan) tarafından
Sabah 8 buçukta başlıyor eşim elinden faraş etrafı temizliyor mıntıka diyorlar 9 da çöpleri topluyor sonra kapı camlarını siliyor 12 de eve geliyor 1 bucuga kadar evde haftada 1 gün binayı siliyor 5 te bitiyor elektrik felan giderse asansörü kontrol ediyor Kalan varmı diye merkezî sistem kazan felan yakma Yok maaşta asgarî ücret 1 sene oluyor toki bizimkisi evim biraz küçük ama sıcaktan duramiyoruz kışın faturalarında yüzde 20 sini ödüyoruz öyle işte kuzum inşallah bulursunuz
(1,180 puan) tarafından
Cumartesi yarım gün Pazar tatil yazmayı unutmuşum resmi tatilleri aralarında ayrılıyorlar 4 arkadaşlar çalıştıkları gün mesai bide plastik topluyorlar benim eşim yapmıyor ondanda güzel para alıyorlar öbür öbür abiler
(70 puan) tarafından
Teşekür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(5,627 puan) tarafından
Bizde ne kadar aradık öyle bir iş bulamadık artık kapıcılık bile bulunmuyor 
(70 puan) tarafından
Malesef yaa
0 oy
(4,140 puan) tarafından
İşkur dan bakabilirsin numaraları oluyor arayıp bilgi alabilirsiniz 

bizde kapıcılık yapıyoruz eşim sabah 7 de 7.30 da kalkıyor ekmek isteyenlerin ekmeklerini bırakıyor kapıya kahvaltıdan sonra mantıka çevre temizliği yapıyor 2 blok bizim apartman 10 kat 40 daire haftada bir gün bir blok diğer gün diğer blok temizliği yapıyor öğlenden sonra saat 4 de ekmek servisine çıkıyor akşam 7 de çöp toplamaya çıkıyor işi bitiyor elektrik kesintisinde asansörlere bakıyor her gün kameralara bakıyor bizim bina bahçesinde ot olduğu için onu biçiyor yazın onun dışında 15 günde bir kapıları temizliyor ayda 1 yangın merdiveni temizliği yapıyor 

Bana göre kapıcılık kalabalık ailelerde iyi oluyor en azından kira derdi olmuyor bizim su kira yok elektrik ve doğalgaz bize ait inşallah bulursun 
(70 puan) tarafından
Teşekür ederim
(4,140 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(832 puan) tarafından
sahibinden.com a bakın orda oluyor hep
(4,140 puan) tarafından
Evet orda da olur
(70 puan) tarafından
Teşekür ederim

İlgili sorular