+2 oy
763 göst.
Diğer kategorisinde (11,435 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Genel olarak elim lezzetlidir ama en güzel bana göre Kuru fasulye ve Pilavı yaparım tatlılardan Şekerpare Çorba olarak mercimek herkes tarif ister asla vermem :D salataları da güzel yaptığımı söylerler sizler peki ? :D

Hamur işlerindede elim baya yatkındır ama yapmayı sevmem çok uğraştırıyor

34 Cevaplar

+1 oy
(3,081 puan) tarafından
Genel olarak ne yaparsam beğeniliyor. Yemek biraz sabır ister baştan savma yapılann herşey olmuyor. 

Bi yufka açamam ona çok özeniyorum ama yapamıyorum şöyle sac böreği su böreği baklava mantı yapayım diyorum ama olmuyor maalesef. Fazlada üzerine düşmedim sanırsam. 
(11,435 puan) tarafından
Bende hamur işinde iyiyimdir:))
-Reklam-
+1 oy
(6,892 puan) tarafından
Valla benim belli olmuyo o an ki ruh halime bağlı bence eğer ben iyiysem yemeğim de güzel oluyor ama ben kötüysem yemekte olmuyo bence çünkü o gün ya tuzlu ya tuzsuz ya az pişmiş mutlaka birşey oluyo :D genel olarak beğeniyorlar bende yapmayı seviyorum 
(11,435 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️
+1 oy
(7,208 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

genelde tatlı işinde daha iyiyim ama yemeklerimde sevilir.ilk evlendiğim seneler çok beceriksizdim ben yaa:Dd bekarken çalıştığım için yemek hiç yapmazdım ama elim zamanla oturdu:Dd

(11,435 puan) tarafından
Bunu bize yapmayacaktin:'(
(7,208 puan) tarafından
Neyse anam hamileler görüp aşerir falan kaldırayım en iyisi:)
+1 oy
(691 puan) tarafından
Ne yapsam tarifi isteniliyor mutlaka sarma ve dolma keklerim özellikle çok beğenilir 
(11,435 puan) tarafından
Oh mis masallah bacım ❤️
+1 oy
(3,553 puan) tarafından
Mutfak temiz olsun malzemem tam olsun çok şey yaparım da bizim köyde gündüz sular gidiyor yaw amannn bu yüzden hiç bsy yapmak istemiyorum :(
(11,435 puan) tarafından
Burda da gidiyor bir kaç gündür ya
(3,553 puan) tarafından
Dha yeni bulaşık makinesi çalıştırdım sen düşün saat 3.20 onuda iyi yıkamaz bu kadarcik alan suyla
(11,435 puan) tarafından
Susuzluk kötü canım Allah kolaylık versin bacım ❤️
(3,553 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
+1 oy
(830 puan) tarafından
Eniyi yaptığım karnı yarık, tatlı olarak Kıbrıs tatlısı çok iyi yaparım. Genel olarak tatlılari çok iyi yaparım.  Tatlı konusunda meşhur olduğumda söylenebilir. Bu yönümle bahsederler:)
(11,435 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️❤️
(830 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
En iyi yaptığım yemek etli patates  ve pilav yiyen herkes aşırı övüyor ve bu işin piirisin diyor en iyi yaptığım tatlı da ıslak kek kızım bayılıyor önemli olan da  o zaten bide ince kıyım salatam meşhurdur kayınpederim bir ramazan boyu benden hergün istemişti :)) 
(1,333 puan) tarafından
Hepimize maşallah valla hepimiz de hamaratız güzeliz alımlıyız oh mis❤️
(11,435 puan) tarafından
Öyleyiz kız hahah :D
(1,333 puan) tarafından
Nerde bir mesaja 10000 like butonu nerde ahaj
(11,435 puan) tarafından
Aşko olsa veririm sana feda olsun da yok :D
(1,333 puan) tarafından
Ah ya koskoca uygulama bir like butonu veremedi gitti ne güzel likelicaktımm seni ya :D
+1 oy
(217 puan) tarafından
Su boregi el acmasi yaparim 

Bamya corbasi 
(11,435 puan) tarafından
Bende denemek istiyorum su böreğini de bir türlü kısmet olmadı babam yapardı bize ondan hiç kendim denemedim :)
+1 oy
(1,654 puan) tarafından
Hamur işi hariç tüm yemekleri yapmayı çok severim kayınpeder gelin baya iyi yemek yapıyor diyormuş
(11,435 puan) tarafından
Benimki de derdi kaynanam kıskandı daha demiyor :))
+1 oy
(674 puan) tarafından
Kır pidesi ekşili corba güveç yemekleri vs çok sever misafirlerim tatlı olarak da bilindik bilinmedik  tüm tatlıları yapıyorum deneyen cok beğeniyor ama ben en çok sufleyi iyi yaptığımı düşünüyorum ve seviyorum 
(11,435 puan) tarafından
Hiç denemedim onu bacım maşallah sana ♥♥
+1 oy
(5,496 puan) tarafından
Lahana sarmasi

Mercimek koftesi 

Et kavurma 

Kavurmali bulgur pilavi 

Bamya 

Barbunya 

Nohut 

Fellah koftesi 

Peynirli ve kiymali borek

Sevdigim seyleri guzel yaparim :D
(11,435 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım ❤️❤️
+1 oy
(3,119 puan) tarafından
Pilav dolma sarma çok güzel yaparım herkesde aynı şeyi söyler hamur işlerinize çok güzel yaparım 
(11,435 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️
+1 oy
(2,125 puan) tarafından

Ben içli köfteyi çok güzel yaparım 

Karnı yarık 

Sarma güzel yapıyorum 

Gelin bohçası tatlı olarak

Eşimde zaten üstüne yok pasta ustası 

Çok güzel pastalar yapiyormuş önceden desenli yazılı falan düğün pastaları 

Ama evlenince pastanede simit açma börek tarzı şeyler daha fazla satılıyor diye onları yapıyordu 

Bizim yasadigimiz yerde böyle eli yatkın erkekler pek fazla yokmuş o yüzden dedoglu pastanesinde calisirken çok çok yüksek maaşlar teklif ediliyordu ama gecesi gündüzü hiç yoktu yağlı börekler kıymalı falan pastanede satilan her şeye hakim yapabiliyor ekmek bile yaptığı olmuş sonradan çok fazla yoruldugu için ısı bıraktı y.t da kanalı vardı elinde çevire çevire baklava yufkası açıyordu sohbet ederken gizli gizli kıskanıp sildim beğenisi çok olunca :D

(11,435 puan) tarafından
Nerelisiniz canım bizim tarafta pastacı börekçi de
(2,125 puan) tarafından
Denizlii
0 oy
(11,435 puan) tarafından
.............................................................

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 274 göst.
20 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 597 göst.
0 oy
9 cevap 226 göst.
16 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Amerikanbebesi (3,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
23 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ardabebek (29 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,599 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...