0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Saglik ocagindaki kalp dinleme cihazi bebegin saglikli olup olmadığı bilinir mi acaba yoksa sadece kalp atışı mi duyulur bugun hareketlerini az hissettim yarin gitmeyi düşünüyorum 35+5haftalik hamileyim bu arada dunde az hissettim ama aksam yemeginden sonra hareketlendi bugunde dunki gibi az hisseetim

6 Cevaplar

0 oy
(3,004 puan) tarafından
Canım ben ambulansta çalışıyorum sağlık ocağındaki kalp dinleme makineleri ambulansta da mevcut sadece bebeğin kalp atışlarını görebiliyoruz ileri düzey makinelerde sancı olup olmadığını da gösteren makineler var gittiğin sağlık ocağında var mı bilemiyorum ama çocuğun kalp atışını %100 öğrenirsin yani
(275 puan) tarafından
Yani iyi mi degilmi anliyorsun demi cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hamileliğim de tedirgin olduğum her zaman sağlık ocağında gidip kalbini dinledim . Sıra yok hastane kalabalığı yok hastaneden daha temiz . Kontrole gidemediğimde de gittim hep . Yani çok faydalı .
0 oy
tarafından
Valla kuzum her yerde aynı mı bilmem ama ben kızıma hamileyken sağlık ocağında son haftalarında kalp atışına bakıldı.  Kalp atışı yok diyerek beni acil bir şekilde hastaneye sevk ettiler . Hastane de bir gece kaldım ama hiç bir sorun olmadığını ve sağlık ocağında ki cihazların pek güvenilir olmadığını söylemişlerdi.  
0 oy
(51,334 puan) tarafından
normal doktoruna git sen sacma sapan cihaz onlar
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Bazen bebegin kalp.atisini duyamiyorlar bir kez bulmak icin baya ugrasmisti haftamda ileriydi ebe de panik oldu bende panik oldum onun yerine acile git yada kendi doktoruna
0 oy
(254 puan) tarafından
Zaten sorun varsa ya kalp yavaşlıypr yada çok hızlı atıyor ona göre de hastaneye yönlemdiriyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 167 göst.
10 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Caresiz1 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 411 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mira 34 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,214 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,819 cevap

37,570 kullanıcı