0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (229 puan) tarafından
Kızlar bugün ınstagramım çalındı bol kazançlı yatırım reklamları paylaşıyorlar hikayede. Telefon numaramı e postamı değiştirmişler giremiyorum hicbir şekilde. Ne yapacağım bilmiyorum. Instagram destege mail attim ama ne zaman dönerler kimbilir? Arkadas gruplarima da bildirdim calindi diye. ki zaten beni bir sürü kişi aradı . DM'de arkadaşlarimla mesajlarim, sayfamda fotolarim vardi ne yapabilirim? Bir akıl verin bu işi çözen var mıdır? Yarin karakola da gidip sikayet edicem sorumluluk kalmasın bende diye

10 Cevaplar

+1 oy
(3,875 puan) tarafından
Şikayet edin kapansın 
(229 puan) tarafından
Instagram maili buldum ınternetten oraya yazdım.insallah kapanır bir daha instagram da açmam artık
(3,875 puan) tarafından
Instagram maili ne bilmiyorum ama tanıdığın kişilere söylersen hesabını şikayet ettiklerinde hesap kapaniyo
(229 puan) tarafından
help@instagram.com , support@instagram.com  , support@instagram.com bunlara mail attım çalındı diye. Arkadaşlara da şikayet edin dedim ama çoğu ugrasmiyor bence çünkü hesabıma eşimin faceden bakiyorum hala çoğu takipçi duruyor azalma 10 kişi falan anca
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Direk polise gidin başka yolumu var direk hemde 
(229 puan) tarafından
Gittim yarin mesai saatlerinde gelin ama dikkate alinmayabilir instagram face calinma islerine artık bakmiyoruz gibi bir sey dediler. ben yine de yarin gideceğim sadece bildirecegim çalındı diye
(56 puan) tarafından
Dolandırılma para işi olduğunu da söyleyin
(229 puan) tarafından
Sabah gittim söyledim bu konuda şikayet ya da bildirim almadıklarını söylediler.sizin başınız ağrımaz hesabınızdan başkasını dolandirirlarsa bunu sizin yapmadığınız anlaşılıyor vs.dediler. arkadaşlarınız şikayet etsin sayfa kapanır zaten artık o sekilde paylaşımlara kolay kolay kimse kanmaz sık sık olan bir durum dediler. Türkiye merkezli bir platform olsaydı şikayeti alıp IP numarasından yapanı kolayca bulur sonuçlandırırdıķ dediler.
(56 puan) tarafından
İyi öyleyse sende bişey olursa aynı şekilde söyle bunu
(229 puan) tarafından
İnşallah olmaz teşekkür ederim
0 oy
(863 puan) tarafından
Whatsapp hesabından hesabın çalındığını bildir, yeniden Instagram açıp önceki hesabındakilere istek at,  hesabın çalındığını ve paylaşımlara itibar edilmemesini paylaş. Kendi başına yapabileceğin bunlar var sadece. Hatta sadece tanıdık çevreyi takip eden takipte tutan biriysen tanıdıklarına da hesabı şikayet etmelerini söyle
(229 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Watsaptan arkadaşlara mesaj attım sikayet edin diye.yeni hesap da açabilirim o sekilde de olur
0 oy
(207 puan) tarafından
İsmine ver hesabın şıkayet edelim
(229 puan) tarafından
Teşekkür ederim buradan yazmayayım cok sağolun
0 oy
(559 puan) tarafından
Esiminkide çalındı inanilmaz para resimleri paylasm8slardi bir kaç kisedin para istemişler onlarda eşimi aramış saçma sapan şeyler işte esomde polise gidip şikayetçi oldu insatgami alamadı ama kapatıldı 
(229 puan) tarafından
Polise mi savcılığa mi gitmeliyim? Simdi gideceğiz
0 oy
(11,318 puan) tarafından
Hemen polise git hemen .baglantin olmadığını çalındığını söyle.
(229 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Birazdan gideceğiz
0 oy
(636 puan) tarafından
Aynısı görümcemin başına geldi görümcem.direk yedek hesap açıp hesabım çalındı mesaj atanlara paylaşımlara inanmayın diye 
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Eşiminde çalındı o bi oyun yani senin hesabına bişey yapmıyorlar sadece hesabını çalıp adam kekliyorlar onlarında işş gücü yok ki milletin açığını ifşa edecek, rahat olun o hesap kapanır spam alırsa bolca onun dişinda bişey olmaz polislik bi durum değil poliste sana diyecek ki kardeşim sağlam kullan saydın 
(229 puan) tarafından
İşte keklediklerinde benmişim gibi kekleyecekler. Hesabimdan birisi dolandıŕılırsa ben dolandirmis olacağım, o yüzden sorun yapıyorum polise bildirip sorumluluğunu üstümden atayım diye düşündüm.
(56 puan) tarafından
Polis nie böyle desin ne saçma... Polise gidin siz.. Siz gibi adam dolandırırlar üstüne kalır herşey
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Şikayet et canım teyzeminde çalınmıştı öyle kapandı
(229 puan) tarafından
Nereye şikayet ettiniz peki? Ben hatirladigim takipçilere yani arkadaşlara mesaj attım şikayet edin diye ama pek eden olmadı galiba
(8,369 puan) tarafından
Şikayet eden olması lazım üst üste
(229 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(3,630 puan) tarafından
Eğer sayfada kendi resminizi daha önce paylaştıysanız kalıcı hesabı kurtara biliyorsunuz, Detaylı araştırın
(229 puan) tarafından
Evet fotoğraflarım var profil fotom da var. Kurtarmaya çalışırken "baska yol dene" diye bir yönlendirmede "yüz selfisi çek" diye bir sey buldum ama oradan sonrasi yok, kalıyor öyle. Belki onu da engelledi çalan. Bilemedim

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 227 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (921 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 328 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nereye baci (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 234 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hazall (68 puan) tarafından soruldu

402,100 soru

12,037,821 cevap

36,265 kullanıcı