0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (2,468 puan) tarafından

Hamileyim ondan mı yoksa keyfinden mi sürekli üzerime gelyr deli edyr :'( sizinkiler nasıl acep

7 Cevaplar

+2 oy
(1,550 puan) tarafından

Kuzu keşke biraz daha cümle kullanıverseydin :) 

(2,468 puan) tarafından
Ya bu yapay zeka maf ediyor başlığı :))
tarafından
tek sorun baslik olsa keske
(2,468 puan) tarafından
Yazma okuma o zmn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızım 2 yaşında 13 haftalik hamileyim kızım üzerimden inmiyor 
(2,468 puan) tarafından
Vallaha yaa napcz böle
(2,661 puan) tarafından
Benimde kızım 2 yaşında sanki yeni doğan bebek :)) hep ilgi hep ilgi istiyor tek farkı konuşarak söylüyor:)
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Bende de var bir tane 32 aylık. Oooo delirtiyor beni inat inat. Ablasına abisine eziyet bize eziyet. Mesela dün 45 dakika ağladı azcık video izleyim diye
(2,468 puan) tarafından
Ya bnmm de tek olunca mı ne bizde 39 aylığız 12 haftalık hamileyim delirtiyor bni
(4,313 puan) tarafından
Benimki tek değil canım ondan büyük abisi ve ablası da var ama yine aynı. Ama sen hamileymişsin onun için yapıyor olabilir. Anlamadığını sandığımız çoğu şeyi anlıyorlar çünkü . Bir de dönemsel de oluyor zaten. Bu inatlaşmalar krizler ısrarlar vs vs...
(2,468 puan) tarafından
Aynen ya napcaz bebek olunca bilmym
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Yok üc yaşlar böyle :))
(2,468 puan) tarafından
Gerisi:)
(2,257 puan) tarafından
Valla ben de bir tane var gerisini bilmiyorum :d
0 oy
(618 puan) tarafından
Ay tek değilmişim çok şükür biz bayağı azalttik 35 hafta olduk ama en zor gunlerim başladı artık ve anca kızı öğleyin uyuyunca dinlenebiliyorum
0 oy
tarafından
2 bucuk yas benimki de oyle yeni bi huy ogrendi namaz kilarken anne anne anne anne diye tutturuyo daha namaz elbisemi giyerken basliyo ilgi istiyo heralde dunya ksdae oyuncagi var namaz kilarken tv aciyorum sirf sarmasin diye yok oyun hamur kuru cikti almata cikamadim diye kendim yaptim verdim 2 dk oynuyo geri bana sariyo boya veriyorum eline 2 dk karaliyo geri geliyo kuran kkuyorum kucagima cikiyo sayfalari karistiriyo is yapiyorum mesela carsaf degistiriyorum vben bi tarafi yapip otekine gecerken yaptigim yeri sokuyo makina bosaltiyorum tabaklari aliyo mutfak zaten dar hadi makinayi bosaltirken yardim et falsn diyorum yemek yapiyorum ben koycam diyo atesin onune atliyo balkonu kattik mutfaga buzdolsbinin oldugu yer soguk inatla gidip orda oturuyo masayi itiyo eline biseyler veriyorum oylansin diye yok hic bisey yapmasa basimda dikilip sacma sapan konusuyo su hareketleri gorende ilgileneneni yok da cani sikiliyo ondan sariyo der ama asla degil 2 uyku yapiyo ikinden de once tekerlemeler soyluyoruz cocuk sarkilari soyluyoruz kitap okuyorum 10 15 dk oyle oyaliyorum masallar anlstiyorum falan gun icinde de ara ara oynatiyorum araba yaristiriyoruz top oynuyoruz balkona cikariyorum gulduruyorum saklambac oynuyoruz daha napiyim 
0 oy
(653 puan) tarafından
3 yaşında başladı. Şuan 4 yaşında hala aynı bitmedi. Ben bittim ama kızımın bu tavırlari bitmedi. Az önce gelmiş büyüyünce sana kocaman gül alcam anneeem diyo. Sonra enseme vurup aleykümselam gardeeesss diyo. Telefon da vermiyorm nerden öğreniyor bilmiyorum çok üzülüyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 159 göst.
23 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.

411,015 soru

12,369,378 cevap

42,285 kullanıcı

Kategoriler

...